Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 19:15)
prasilenkia.

velniava doh.gif lotuliukas.gif

merginos, prisipazinkite negi nenorite nieko saldaus? kaip sprendziate si reikala?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 19:02)
o kokia kakava perki?

Man atrodo tokią: KAKAVA Žinau, lyg 22 lt kainavo. Labai gera. Pirkau "Bio saloj". Ji tokia skani, kad vieną pudrą kaip šokoladą galima valgyti. biggrin.gif Tai tikrai kepant ką nors nereikia daug nė medaus dėti. thumbup.gif
Atsakyti
isdarineju granata smile.gif norejau pasiklausti, ar tos zieves galiu is sviezios pagrauzti ar tinka tik dziovinta? Gerai dar saule tvieskia pas mus dienos metu, tai padziovinsiu ir turesiu. Radau internete recepta, kaip nuovira gamintis, tai reiks bandyt.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 15:59)
tai nesąmones ir gamina... Kad tik mandriau..  doh.gif  biggrin.gif

na taip, as tik norejau pasakyti, kad tuomet ne tik Beata reikia peikti, bet visus be isimties kulinarus mirksiukas.gif visu ju desertai su cukrum ir pan tongue.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 18:20)

merginos, prisipazinkite negi nenorite nieko saldaus? kaip sprendziate si reikala?

saldaus tai as nenoriu, bet va siandien ziauriai norejau duonos...juodos, gulejo kaiptik namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 19:15)
tyrimas rodo TAI?

bakterijų milijonai aplink gyvena, tačiau bėdos nuo jų tik tiems, kurie imuniteto neturi.
Papildyta:

nezinau, neatsimenu..buvau kaip kosmose..ir dar antra zviegianty gaudziau ir raminau..kad bent kazka isgirst ir suprast.. doh.gif gal leukocitu daug, ar kas ten po ju eina... ir dar kazkas 60 proc.. pakite..

Nu kaip ta imuniteta stiprinti????

***** ka mes jo visai neturim, blink.gif ir spec.prie juros 2 x buvom, ir vaisus, morkas, obuolius valgo.. darzoves jau eme zymiai daugiau ir geriau valgyt...sriubytes..mesa ir zuvy, avokadus, kokoso aliejaus paciulpt duodu.. Pieno produktus ir saldumynus labai riboju, gerimui vanduo, retai kada sulciu (per balius ar su mociutem nebent)... nezinau..kazkokia neviltis verysad.gif
pirmi metai buvoistisailigos,virusai... dabar jau antri eina... ir ne tai kad virusai o dar ir bakterijos,nu graziai grazu.. bash.gif: unsure.gif doh.gif

ir taip problemu kruva turiu gyvenime, bet vaikai svarbiausi..
jau darbe beveik nebunu, ir be pabaigos...sorry negaliu nusiramint..

Kazkaip skamba ausyse "galima ir iki sepsio "dasizaist" " tai savijauta nekokia visa vakara kaip neramu...

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 18:56)
ar pritempsi iki miego - lovos?

nežinau.. g.gif manau, kad ištempsiu.

QUOTE(Wallis @ 2013 09 23, 18:57)
kaip sako, visada reikia kazka gero paaukoti, kad gautum kita geri smile.gif cia zmogaus teise rinktis, kaip jis nori gyventi smile.gif Gyvenam mes viena karta, pasirenkam kas mums svarbiau. Ir jei paleo kazkam kancia, tai nematau prasmes taip misti, na kam buti nelaimingu smile.gif

taip, taip, žinau. Protas supranta, bet kūnas neklauso... cool.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 18:58)
ir dar toks pastebejimas, pradejus valgyti paleo, whloe30 ,veido oda vis blogeja schmoll.gif

o kas darosi? Beria?

QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 20:08)
saldaus tai as nenoriu, bet va siandien ziauriai norejau duonos...juodos, gulejo kaiptik namie smile.gif

aš be grūdų ir kruopų galėčiau gyventi, bet be saldumynų... rolleyes.gif Kad nors kažkuo pakeisti galėtų- vaisiais, medumi ar pan., o dabar- nieko... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 rugsėjo 2013 - 19:23
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 20:19)
Nu kaip ta imuniteta stiprinti????

nezinau ar nenusikalbu, bet imuniteto stiprumas tai gali buti ir siek tiek paveldetas. Kodel vieni vaikai vien serga ir serga, o kiti ne taip, na daugiausiai viena karta per sezona.
As asmeniskai kai buvau maza sirgdavau viena karta ziema, kita karta pavasari. As jau nebesuskaiciuoju, bet mazdaug pusantru metu nesirgau nei sloga, nei kokia kita nesamone. O ka as darau, ogi kai baigiu praustis siltu dusu, visada apsilieju saltu vandeniu, pradedu nuo pedu, paskui krutine, nugara, visa kuna. Tada uzlieja mane tooookia siluma. Dabar buvo dienu, kad ir sulijo ir ant grindu saltu basa pavaikstineju, nu bet neiseina man susirgti anei kaip...
Atsakyti
Rytorasa,
ir anksciau turejau akne, bet tokia baisi nebuvo, dabar lyg kokia raupsuotoji, ar tai kokia alergine reakcija, abu zandai baltais spuogeliais nulieti, na ir giluminiu skausmingu daugeja.

Be to, tas viduriu uzkietejimas, prasilenkia su sveika mityba doh.gif
Atsakyti
Del imuniteto tai taip, cia as irgi manau kad dar genai lemia...nors sakoma kad imunitetas zarnyne, nu bet pvz. mano vaikai neserga (tfu tfu tfu), bet mazylio mityba doh.gif doh.gif gi jis nei vaisiaus nei darzoves i burna neima verysad.gif pas ji vien angliai mityboje doh.gif miltai, pienas, kruopos, aisku ir cukrus..
Atsakyti
Wallus dekui, pati saltu apsipilu ir drungnu prausiuos..tik kaip vaikus stiprint..bandysiu ir juos da saltesniu apluet irgi sad.gif

As pati maza istisai sirgdawau, bet po to link 12 metu kokius 8 metus visai nesirgau...tik db labai vaiku gaila, ir sen lb pergyvenu po tyrimu..
Atsakyti
Nebespėju su jumis, plepsės biggrin.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 22, 21:23)
ar kepate kas maista ant tauku? kiaulienos ir kitu?  jei taip, kur perkate?

Aš kepu ant taukų, perku Kalvarijų turguj taukinę ir lydau. Tik reikia perkant pauostyt, kad nesmirdėtų smile.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 19:46)
del veido aknes atsisakiau pieno baltymu. Ziuresiu kaip bus

Kantrybės, man kelių mėnesių be pieno baltymų reikėjo. Dabar jei ko užvalgau, žinau kurioj vietoj kitą dieną spuogas iškils biggrin.gif
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 20:20)
velniava doh.gif  lotuliukas.gif

man jau seniai nebesinori nieko saldaus, jei toks noras netyčia aplanko- sulaižau kokoso aliejaus, ar morką sugraužiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 23, 13:58)
O, tai tada nėra man ko nė svajoti biggrin.gif Manasis - tik 190w  schmoll.gif

pas mane tas pats biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 15:37)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos?  tongue.gif tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
As nieko pries Beata neturiu, man ji miela, silta moteriske. O kad raso knygas, kuria laidas -jos reikalas, zmogus dirba ir uzsidirba is to, kas jai miela  mirksiukas.gif

o man jos rasymo stilius ir maniera sneketi zudo unsure.gif
Atsakyti