Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(taša @ 2013 09 23, 18:40)
tik tiek?

aga, tik dar prieš tai žalio (neapdoroto termiškai) moliūgo užgraužiau... biggrin.gif Dabar rami, kaip belgas... biggrin.gif
Atsakyti
ka man atsakyti zmoguj, kuris sako kad reikia est cukru, nes ten gliukoze, ir ji maitina smegenis?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 18:46)
man po paleo vakarines (trinta darzoviu ir jautienos kose) norisi vis ko nors saldaus ir taip jau kelinta vakara schmoll.gif tai suvalgau po obuoli schmoll.gif nesuprantu kas darosi, is kur tas saldumo poreikis,

man irgi žiauriai norisi saldumynų.. doh.gif Nu, žinau, kad gausiu pylos, tačiau man kažkoks nemielas gyvenimas patapo, nebėra tų smulkių malonumo akimirkų su puodeliu kavos.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 18:50)
man irgi žiauriai norisi saldumynų..  doh.gif Nu, žinau, kad gausiu pylos, tačiau man kažkoks nemielas gyvenimas patapo, nebėra tų smulkių malonumo akimirkų su puodeliu kavos..  rolleyes.gif

rytorasa, pilnai pritariu doh.gif

sunku, bet as taip vis viliuosi, kad bus legviau mirksiukas.gif
turiu sokolada 85 proc. kakavos, taip jo noooorisi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 18:49)
ka man atsakyti zmoguj, kuris sako kad reikia est cukru, nes ten gliukoze, ir ji maitina smegenis?

Skaiciau, kad riebalai irgi maitina smegenis mirksiukas.gif o siaip nezinau, ka atsakyciau, sakyciau apie neigiama cukraus gliukozus ir pan. itaka
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 18:46)
aga, tik dar prieš tai žalio (neapdoroto termiškai) moliūgo užgraužiau...  biggrin.gif Dabar rami, kaip belgas...  biggrin.gif

ar pritempsi iki miego - lovos?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 18:50)
man irgi žiauriai norisi saldumynų..  doh.gif Nu, žinau, kad gausiu pylos, tačiau man kažkoks nemielas gyvenimas patapo, nebėra tų smulkių malonumo akimirkų su puodeliu kavos..  rolleyes.gif

kaip sako, visada reikia kazka gero paaukoti, kad gautum kita geri smile.gif cia zmogaus teise rinktis, kaip jis nori gyventi smile.gif Gyvenam mes viena karta, pasirenkam kas mums svarbiau. Ir jei paleo kazkam kancia, tai nematau prasmes taip misti, na kam buti nelaimingu smile.gif man dabar gerai, draugu dar neturiu, jokiu pagundu, jokiu vakareliu, jokiu kaip ozkos uzsispyrimu smile.gif bet jei butu kokia svarbi ar grazi proga, tikrai neatsisakyciau suvalgyti torto ar isgert sampes smile.gif
Man saldumynu noredavosi po pietu, tai susikimsdavau viena riebia sviezia datule ir visi norai dingdavo. Angliu turi dauuuug, bet tai nera uzdraustas produktas..
Atsakyti
ir dar toks pastebejimas, pradejus valgyti paleo, whloe30 ,veido oda vis blogeja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 23, 12:14)
Tai kad pas mus SIDABRO šventė buvo (jėga Lietuvos vyrai!) o cukraus joje buvo ne per daugiausiai. Buvo du šaukštai medaus. Be to kaip Elata ir sakė...  mirksiukas.gif
Nors kai netingiu, gerą kakavą su valytu sviestu ir kokoso aliejumi sumaišau ir būna man neblogas šokoladas kepiniams.

o kokia kakava perki?
as tokia turiu, tai nuo jos net spalva ne sokoladine darosi ...
http://www.sveikipro...kologiska-200-g
Papildyta:
QUOTE(Wallis @ 2013 09 23, 17:57)
kaip sako, visada reikia kazka gero paaukoti, kad gautum kita geri smile.gif cia zmogaus teise rinktis, kaip jis nori gyventi smile.gif Gyvenam mes viena karta, pasirenkam kas mums svarbiau. Ir jei paleo kazkam kancia, tai nematau prasmes taip misti, na kam buti nelaimingu smile.gif man dabar gerai, draugu dar neturiu, jokiu pagundu, jokiu vakareliu, jokiu kaip ozkos uzsispyrimu smile.gif bet jei butu kokia svarbi ar grazi proga, tikrai neatsisakyciau suvalgyti torto ar isgert sampes smile.gif
Man saldumynu noredavosi po pietu, tai susikimsdavau viena riebia sviezia datule ir visi norai dingdavo. Angliu turi dauuuug, bet tai nera uzdraustas produktas..

tiesa sakai. kai pagalvoji vardan ko tai darai- nusiramini ir tiki kad gali bet ka iskesti.

o kur esi kad be draugu? isvaziavai i uzsieni?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 18:49)

gali atsakyti, kad su ketonais smegenys veikia kur kas geriau. Lai pabando palyginti, o kol nepabandys, tai nėr su tuo žmogum apie ką ir kalbėti. ax.gif
Atsakyti
Sakoma, kad vaisius geriau valgyti tusciu skrandziu, paleo practical knygoje rasoma, kad geriau vengti vaisiu arba mazinti juos, o jei labai norisi, tai geriau valgyti kaip deserta. Tai ar neprasilenkia su virskinimo taisykle, kad vaisiu uzvalgius po mesos, vaisius sukelia puvimo procesa. ?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 19:02)

o kur esi kad be draugu? isvaziavai i uzsieni?

na as jau seniai po uzsienio vandenis nardau. Lietuvoje 7 metai jau nebegyvenu. Sikart salies nepakeiciau, isvykau tik i kita miesta, is maziuko i diiiiideli smile.gif ir man labai labai patinka cia. Susipazinau aisku jau su keletu lietuvaiciu, bet man buvo truputi toks kulturinis sokas, tai mastau sau, kad draugais nebusim... Turejau nuostabius draugus senuose kalnuose, o cia dar ju neradau smile.gif tai ir i Oktoberfest nera su kuo eiti ir karkos ar Hendl (kepta vista) valgyti biggrin.gif alaus to tai bijociau jauciu gerti, nes jis gyvas ir baisiai stiprus, na apie kaina tai patylesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 17:32)

gryzau baisiai susinervinus..neatsimenu jokiu pavadinimu, bet pas maze net 22 vnt, kai jau iki 15 jau ima dakatre bijot, ir siulo apsidraudimui antibus..o pas mums 22 skaicius, ir kazkas siekia 60 proc.. (jo issamiai as cia  blush2.gif ) zodziu dideli uzdegima vaikas turi, tik jis dar "nenusedes", nes daznai buan toks kraujas negeras prie plauciu uzdegimo , ausies... gali isisvystyti iki sepsio... tai zodziu persikau kaip reikalas...ir susibiesinau...  verysad.gif kur dar koki abakterija pasigaut galejom..

tyrimas rodo TAI?

bakterijų milijonai aplink gyvena, tačiau bėdos nuo jų tik tiems, kurie imuniteto neturi.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 19:07)
Sakoma, kad vaisius geriau valgyti tusciu skrandziu, paleo practical knygoje rasoma, kad geriau vengti vaisiu arba mazinti juos, o jei labai norisi, tai geriau valgyti kaip deserta. Tai ar neprasilenkia su virskinimo taisykle, kad vaisiu uzvalgius po mesos, vaisius sukelia puvimo procesa. ?

prasilenkia.
Tiesa yra tai, kad fruktozė tik šiek tiek nusileidžia savo kenksmingumu kitiems cukrums, bet tik tuo atveju, jeigu ji vartojama  kaip vienintelis kalorijų šaltinis ir tik badaujant. Jeigu fruktozė vartojama, pavyzdžiui, kaip desertas po pietų, tai yra kartu su kitais angliavandeniais ir baltymais, tai pasekmės organizmui kur kas sunkesnės, nei tuo atveju, jei vartosite tik gryną rafinuotą cukrų.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 23, 13:23)
Yra Bestios karštas šokoladas, ten tokios drožlės iš kakavos ir kakavos sviesto be jokio cukraus. Aš užsisakinėju internetu, nes beveik dvigubai pigiau.
http://beatosvirtuve...rstas-sokoladas

Arba likvora, sudėtis ta pati
http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g

aciu! 4u.gif

paskutiniu jau domejausi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 23 rugsėjo 2013 - 18:24