Nusiurbe kraujo , bet panašu, kad vel geležies trukumas .Rytoj reikes nunesti išmatas, darys tyrimus del grybo .
Jegu nulis , o taip gerai pirma savaite su Paleo prasidėjo .
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 15:44)
Jis čia kam, pūkams malti skirtas? būna ir palyginti nebrangių tų blenderių, maniškis apie pusantro šimto kainavo
Tai kad aš jį naudojau visada sriuboms tik, niekada man nekilo problemų dėl jo galingumo Net pati nustebau pažiūrėjusi, kad toks negalingas Naujo dar ilgai nenumatyta biudžete, pabūsu ir taip
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:17)
Tiesa tokia mityba, kuri laika pablogino odos bukle, kuri veliau susitvarke.
nes neįtarėm, kad tau negalima pieno baltymo .
Akutee,
Tonzilės tai dideli limfmazgiai gerklėje, saugantys organizmą nuo infekcijos, patenkančios per gerklę. Jei jie nuolat padidėje, tai reiškia, kad jie dirba, tačiau yra perkrauti . Tokia padėtis rodo arba alergiją arba chronišką grybelinę infekciją sinusuose. Dažniausiai tonzilės būna padidėjusios dėl maistinės alergijos į pieną- todėl turi mažiausiai 10 dienų jį išimti iš savo vaikų mitybos bet kokiu pavidalu ir žiūrėti.
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 15:46)
hm, ne, aš jo net neragavau ai, aš šiaip šališka, nes man Beata nelabai, tai ir į jos produktus matyt dėl to kreivai žiūriu
palaikau vakar atsitiktinai pamaciau dali jos laidos. Nu, ten tokios marmalynes, kad po tokiu patiekalu tikrai ilgainiui sveikata galima taip nudrozti, kad joks paleo cia nepades. O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:56)
palaikau vakar atsitiktinai pamaciau dali jos laidos. Nu, ten tokios marmalynes, kad po tokiu patiekalu tikrai ilgainiui sveikata galima taip nudrozti, kad joks paleo cia nepades. O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti
ei nu, bet braškė tai sveika
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 14:56)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos? tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
As nieko pries Beata neturiu, man ji miela, silta moteriske. O kad raso knygas, kuria laidas -jos reikalas, zmogus dirba ir uzsidirba is to, kas jai miela
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 16:37)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos? tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
tai nesąmones ir gamina... Kad tik mandriau..
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:17)
Puszale mesa su darzovemis
taigi turiu kilograma mesos, tai kaip man ja paruosti, kad ji butu "puszale"? kiek laiko pavirti/patroskinti? nes as puszali koki jautienos file steika (gabaliuko zalios mesos kaina 10 Euru) tai su malonumu ir suvalgyciau, na bet apie kita puszale mesa man baisu net pagalvot...
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 16:59)
tai nesąmones ir gamina... Kad tik mandriau..
dievinau aukstos klases restoranus. Ne tokius, kur schnitzelius su bulvytem pardavineja, ar kokia pica su makaronais, bet tikrai gerus... zuvis, mesa, juros gerybes, darzoves, nepasakyciau, kad ten kazkas baisiai nesveiko, tik aisku ten ir kruopu ir bulbu pasitaiko.
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 15:49)
nes neįtarėm, kad tau negalima pieno baltymo .
Akutee,
Tonzilės tai dideli limfmazgiai gerklėje, saugantys organizmą nuo infekcijos, patenkančios per gerklę. Jei jie nuolat padidėje, tai reiškia, kad jie dirba, tačiau yra perkrauti . Tokia padėtis rodo arba alergiją arba chronišką grybelinę infekciją sinusuose. Dažniausiai tonzilės būna padidėjusios dėl maistinės alergijos į pieną- todėl turi mažiausiai 10 dienų jį išimti iš savo vaikų mitybos bet kokiu pavidalu ir žiūrėti.
Akutee,
supratau.ačiū,nrs prino nevartojam, labai retai jogurta arba varskes surelius, dar reciau kefyra ir pati pena, bet sviesta jie megsta..
gryzau baisiai susinervinus..neatsimenu jokiu pavadinimu, bet pas maze net 22 vnt, kai jau iki 15 jau ima dakatre bijot, ir siulo apsidraudimui antibus..o pas mums 22 skaicius, ir kazkas siekia 60 proc.. (jo issamiai as cia ) zodziu dideli uzdegima vaikas turi, tik jis dar "nenusedes", nes daznai buan toks kraujas negeras prie plauciu uzdegimo , ausies... gali isisvystyti iki sepsio... tai zodziu persikau kaip reikalas...ir susibiesinau... kur dar koki abakterija pasigaut galejom..
uzklausiau del pylori, nes mamukas buvo savaitgali, nu sako nemanau, bet zsikrest galima, ypac jei kartu gyvenat..ar per daiktus (netvarka..) bet viskas priklauso nuo genetikos,imuniteto ir t.t.t.
zodziu...
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:56)
O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti
tu privertei mano sypsny i virsu pakilt...
Šiandien mano vakarienė žaliavalgiška... Siūlau savo receptėlį, labai tinkantį tada, kai nesinori mėsos...
Puselė avokado, du vidutinio dydžio pomidorai, skiltelė česnako (kas nevalgo, gali nedėti), himalajų druskos. Viską susmulkinam smulkintuvu, pilam į lėkštę, pabarstom krapais. Skanaus.
Puselė avokado, du vidutinio dydžio pomidorai, skiltelė česnako (kas nevalgo, gali nedėti), himalajų druskos. Viską susmulkinam smulkintuvu, pilam į lėkštę, pabarstom krapais. Skanaus.
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 12:07)
Lietuvoj tai nežinau aš šiaip jau kepiniams naudoju Lindt šokoladą, kur 85 proc. kakavos, tai ten mažiau to cukraus. O jei pati darau, tai tiesiog ištirpinu kakavos sviestą, sumaišau kakava ir medum ir supilu į formeles, arba nededu medaus, bet įdedu džiovintų vaisių ar razinų, tik jau tokio kulinarijoj nelabai panaudosi
Nu Sedindriuke irgi tik tą immersion blenderį turi, bet jai išeina kokoso sviestą susimalti, o po to tik kakavos įdedi ir sustingdai Kad skonis kitoks nei tikro šokolado, tai suprantama, nes juk pagrindas ne kakavos sviestas, o kokoso sviestas, bet man, asmeniškai, netgi skanesnis Beje, pirmiausia reikia sumalti kokoso drožles ir tik tada įdėti kakavą, nes kartu malant man niekada nesusimala normaliai, lieka tos drožlės.
Nu Sedindriuke irgi tik tą immersion blenderį turi, bet jai išeina kokoso sviestą susimalti, o po to tik kakavos įdedi ir sustingdai Kad skonis kitoks nei tikro šokolado, tai suprantama, nes juk pagrindas ne kakavos sviestas, o kokoso sviestas, bet man, asmeniškai, netgi skanesnis Beje, pirmiausia reikia sumalti kokoso drožles ir tik tada įdėti kakavą, nes kartu malant man niekada nesusimala normaliai, lieka tos drožlės.
nu nezinau, mano kaist pradedavo.. tai bijodavo kad suges tuoj. o as tik kokoso drozles ir maldavau. bet matyt reikia su ilgesniais peiliukais. mano toks visai maziukas.. o kai mazai tu drozliu- visai nesusimala...
nededi kokoso drozliu?
geriau kakavos sviesta naudot? nes turiu tik kakavos.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 17:37)
Šiandien mano vakarienė žaliavalgiška... Siūlau savo receptėlį, labai tinkantį tada, kai nesinori mėsos...
tik tiek?
as snd tik du kartus valgiau, antra karta tik dabar. pykina nesinori valgyt. matyt nuo vaistu, temperaturos, tu slyksciu arbatu ir pan.
tai pakepinau vistos krutinele ir patarkavau morka. visiskai fantazijos ner. paskui pagalvojau kad galima buvo vistos-morku blynelius pagamint. bet jau per velu:(
na ir avokado surijau paskutini. kad tik uzkimsciau skrandi.
Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2013 09 23, 14:47)
Nusiurbe kraujo , bet panašu, kad vel geležies trukumas .Rytoj reikes nunesti išmatas, darys tyrimus del grybo .