Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Nusiurbe kraujo doh.gif , bet panašu, kad vel geležies trukumas doh.gif .Rytoj reikes nunesti išmatas, darys tyrimus del grybo doh.gif .

Jegu nulis verysad.gif , o taip gerai pirma savaite su Paleo prasidėjo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 15:44)
Jis čia kam, pūkams malti skirtas? biggrin.gif būna ir palyginti nebrangių tų blenderių, maniškis apie pusantro šimto kainavo smile.gif

Tai kad aš jį naudojau visada sriuboms tik, niekada man nekilo problemų dėl jo galingumo biggrin.gif Net pati nustebau pažiūrėjusi, kad toks negalingas unsure.gif Naujo dar ilgai nenumatyta biudžete, pabūsu ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:17)

Tiesa tokia mityba, kuri laika pablogino odos bukle, kuri veliau susitvarke.

nes neįtarėm, kad tau negalima pieno baltymo biggrin.gif .

Akutee,
Tonzilės tai dideli limfmazgiai gerklėje, saugantys organizmą nuo infekcijos, patenkančios per gerklę. Jei jie nuolat padidėje, tai reiškia, kad jie dirba, tačiau yra perkrauti . Tokia padėtis rodo arba alergiją arba chronišką grybelinę infekciją sinusuose. Dažniausiai tonzilės būna padidėjusios dėl maistinės alergijos į pieną- todėl turi mažiausiai 10 dienų jį išimti iš savo vaikų mitybos bet kokiu pavidalu ir žiūrėti.

Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 15:46)
hm, ne, aš jo net neragavau biggrin.gif ai, aš šiaip šališka, nes man Beata nelabai, tai ir į jos produktus matyt dėl to kreivai žiūriu biggrin.gif

thumbup.gif palaikau smile.gif vakar atsitiktinai pamaciau dali jos laidos. Nu, ten tokios marmalynes, kad po tokiu patiekalu tikrai ilgainiui sveikata galima taip nudrozti, kad joks paleo cia nepades. O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:56)
thumbup.gif palaikau smile.gif vakar atsitiktinai pamaciau dali jos laidos. Nu, ten tokios marmalynes, kad po tokiu patiekalu tikrai ilgainiui sveikata galima taip nudrozti, kad joks paleo cia nepades. O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti  biggrin.gif

ei nu, bet braškė tai sveika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 14:56)
thumbup.gif palaikau smile.gif vakar atsitiktinai pamaciau dali jos laidos. Nu, ten tokios marmalynes, kad po tokiu patiekalu tikrai ilgainiui sveikata galima taip nudrozti, kad joks paleo cia nepades. O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti  biggrin.gif

nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos? tongue.gif tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...
As nieko pries Beata neturiu, man ji miela, silta moteriske. O kad raso knygas, kuria laidas -jos reikalas, zmogus dirba ir uzsidirba is to, kas jai miela mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 23, 16:37)
nu bet zmones, tai ar dabar visas pasaulis turi suktis apie jus ir taikytis prie jusu mitybos?  tongue.gif tai visi tie kulinarai gamina nesamones taip iseina...

tai nesąmones ir gamina... Kad tik mandriau.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:17)
Puszale mesa su darzovemis

taigi turiu kilograma mesos, tai kaip man ja paruosti, kad ji butu "puszale"? kiek laiko pavirti/patroskinti? nes as puszali koki jautienos file steika (gabaliuko zalios mesos kaina 10 Euru) tai su malonumu ir suvalgyciau, na bet apie kita puszale mesa man baisu net pagalvot...
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 16:59)
tai nesąmones ir gamina... Kad tik mandriau..  doh.gif  biggrin.gif

dievinau aukstos klases restoranus. Ne tokius, kur schnitzelius su bulvytem pardavineja, ar kokia pica su makaronais, bet tikrai gerus... zuvis, mesa, juros gerybes, darzoves, nepasakyciau, kad ten kazkas baisiai nesveiko, tik aisku ten ir kruopu ir bulbu pasitaiko.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 15:49)
nes neįtarėm, kad tau negalima pieno baltymo  biggrin.gif .

Akutee,
Tonzilės tai dideli limfmazgiai gerklėje, saugantys organizmą nuo infekcijos, patenkančios per gerklę. Jei jie nuolat padidėje, tai reiškia, kad jie dirba, tačiau  yra perkrauti . Tokia padėtis rodo arba alergiją arba chronišką grybelinę infekciją sinusuose. Dažniausiai tonzilės būna padidėjusios dėl maistinės alergijos į pieną- todėl turi mažiausiai 10 dienų jį išimti iš savo vaikų mitybos bet kokiu pavidalu ir žiūrėti.

supratau.ačiū,nrs prino nevartojam, labai retai jogurta arba varskes surelius, dar reciau kefyra ir pati pena, bet sviesta jie megsta.. 4u.gif

gryzau baisiai susinervinus..neatsimenu jokiu pavadinimu, bet pas maze net 22 vnt, kai jau iki 15 jau ima dakatre bijot, ir siulo apsidraudimui antibus..o pas mums 22 skaicius, ir kazkas siekia 60 proc.. (jo issamiai as cia blush2.gif ) zodziu dideli uzdegima vaikas turi, tik jis dar "nenusedes", nes daznai buan toks kraujas negeras prie plauciu uzdegimo , ausies... gali isisvystyti iki sepsio... tai zodziu persikau kaip reikalas...ir susibiesinau... verysad.gif kur dar koki abakterija pasigaut galejom..

uzklausiau del pylori, nes mamukas buvo savaitgali, nu sako nemanau, bet zsikrest galima, ypac jei kartu gyvenat..ar per daiktus (netvarka..) bet viskas priklauso nuo genetikos,imuniteto ir t.t.t.

zodziu...

QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:56)
O jos desertai tai griuk negyvas - tas pats kas ant kilogramo cukraus braske uzdeti  biggrin.gif

lotuliukas.gif tu privertei mano sypsny i virsu pakilt...
Atsakyti
Šiandien mano vakarienė žaliavalgiška... ax.gif Siūlau savo receptėlį, labai tinkantį tada, kai nesinori mėsos...

Puselė avokado, du vidutinio dydžio pomidorai, skiltelė česnako (kas nevalgo, gali nedėti), himalajų druskos. Viską susmulkinam smulkintuvu, pilam į lėkštę, pabarstom krapais. Skanaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 23 rugsėjo 2013 - 17:37
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 12:07)
Lietuvoj tai nežinau smile.gif aš šiaip jau kepiniams naudoju Lindt šokoladą, kur 85 proc. kakavos, tai ten mažiau to cukraus. O jei pati darau, tai tiesiog ištirpinu kakavos sviestą, sumaišau kakava ir medum ir supilu į formeles, arba nededu medaus, bet įdedu džiovintų vaisių ar razinų, tik jau tokio kulinarijoj nelabai panaudosi smile.gif

Nu Sedindriuke irgi tik tą immersion blenderį turi, bet jai išeina kokoso sviestą susimalti, o po to tik kakavos įdedi ir sustingdai smile.gif Kad skonis kitoks nei tikro šokolado, tai suprantama, nes juk pagrindas ne kakavos sviestas, o kokoso sviestas, bet man, asmeniškai, netgi skanesnis biggrin.gif Beje, pirmiausia reikia sumalti kokoso drožles ir tik tada įdėti kakavą, nes kartu malant man niekada nesusimala normaliai, lieka tos drožlės.

nu nezinau, mano kaist pradedavo.. tai bijodavo kad suges tuoj. o as tik kokoso drozles ir maldavau. bet matyt reikia su ilgesniais peiliukais. mano toks visai maziukas.. o kai mazai tu drozliu- visai nesusimala...

nededi kokoso drozliu?
geriau kakavos sviesta naudot? nes turiu tik kakavos.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 17:37)
Šiandien mano vakarienė žaliavalgiška...  ax.gif Siūlau savo receptėlį, labai tinkantį tada, kai nesinori mėsos...

Puselė avokado, du vidutinio dydžio pomidorai, skiltelė česnako (kas nevalgo, gali nedėti), himalajų druskos. Viską susmulkinam smulkintuvu, pilam į lėkštę, pabarstom krapais. Skanaus.

tik tiek?
as snd tik du kartus valgiau, antra karta tik dabar. pykina nesinori valgyt. matyt nuo vaistu, temperaturos, tu slyksciu arbatu ir pan.
tai pakepinau vistos krutinele ir patarkavau morka. visiskai fantazijos ner. paskui pagalvojau kad galima buvo vistos-morku blynelius pagamint. bet jau per velu:(
na ir avokado surijau paskutini. kad tik uzkimsciau skrandi.

Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2013 09 23, 14:47)
Nusiurbe kraujo  doh.gif , bet panašu, kad vel geležies trukumas  doh.gif .Rytoj reikes nunesti išmatas, darys tyrimus del grybo  doh.gif .

Jegu nulis  verysad.gif , o taip gerai pirma savaite su Paleo prasidėjo  ax.gif .

4u.gif
Atsakyti
man po paleo vakarines (trinta darzoviu ir jautienos kose) norisi vis ko nors saldaus ir taip jau kelinta vakara schmoll.gif tai suvalgau po obuoli schmoll.gif nesuprantu kas darosi, is kur tas saldumo poreikis,

del veido aknes atsisakiau pieno baltymu. Ziuresiu kaip bus
Atsakyti