QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 12:07)
Lietuvoj tai nežinau

aš šiaip jau kepiniams naudoju Lindt šokoladą, kur 85 proc. kakavos, tai ten mažiau to cukraus.
O jei pati darau, tai tiesiog ištirpinu kakavos sviestą, sumaišau kakava ir medum ir supilu į formeles, arba nededu medaus, bet įdedu džiovintų vaisių ar razinų, tik jau tokio kulinarijoj nelabai panaudosi
Nu Sedindriuke irgi tik tą immersion blenderį turi, bet jai išeina kokoso sviestą susimalti, o po to tik kakavos įdedi ir sustingdai

Kad skonis kitoks nei tikro šokolado, tai suprantama, nes juk pagrindas ne kakavos sviestas, o kokoso sviestas, bet man, asmeniškai, netgi skanesnis

Beje, pirmiausia reikia sumalti kokoso drožles ir tik tada įdėti kakavą, nes kartu malant man niekada nesusimala normaliai, lieka tos drožlės.
nu nezinau, mano kaist pradedavo.. tai bijodavo kad suges tuoj. o as tik kokoso drozles ir maldavau. bet matyt reikia su ilgesniais peiliukais. mano toks visai maziukas.. o kai mazai tu drozliu- visai nesusimala...
nededi kokoso drozliu?
geriau kakavos sviesta naudot? nes turiu tik kakavos.
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 17:37)
Šiandien mano vakarienė žaliavalgiška...

Siūlau savo receptėlį, labai tinkantį tada, kai nesinori mėsos...
Puselė avokado, du vidutinio dydžio pomidorai, skiltelė česnako (kas nevalgo, gali nedėti), himalajų druskos. Viską susmulkinam smulkintuvu, pilam į lėkštę, pabarstom krapais. Skanaus.
tik tiek?
as snd tik du kartus valgiau, antra karta tik dabar. pykina nesinori valgyt. matyt nuo vaistu, temperaturos, tu slyksciu arbatu ir pan.
tai pakepinau vistos krutinele ir patarkavau morka. visiskai fantazijos ner. paskui pagalvojau kad galima buvo vistos-morku blynelius pagamint. bet jau per velu:(
na ir avokado surijau paskutini. kad tik uzkimsciau skrandi.
Papildyta:
QUOTE(Bremen @ 2013 09 23, 14:47)
Nusiurbe kraujo

, bet panašu, kad vel geležies trukumas

.Rytoj reikes nunesti išmatas, darys tyrimus del grybo

.
Jegu nulis

, o taip gerai pirma savaite su Paleo prasidėjo

.