Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(kustuce @ 2013 09 23, 14:22)

parašyk, įdomu  smile.gif

aij kaip visada ledų.. blush2.gif nors dabar labiau vaisinių, saldytu sulciu..ir plaktos grietinėlės.. bandziau su drozlem, truko biski saldumo..beto man jos geriau vengt..ir gruzdintų koldunu... nors niekad as ju nekepdavau.. lotuliukas.gif

ir istisai norisi astraus labai ir suraus maisto..ne svelnaus.. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 09 23, 14:24)
aš perku tą pačią rusišką, tik be jodo.
Matai, kol neišmes visų miltinių gaminių ir vartos aliejus nekokius, nelabai ir pasijaus jai ta sveika mityba. O jei dar prisilaikyti gydytojiškų rekomendacijų su antibiotikias ir rūgštingumą mažinančiais, kai jo trūksta, ir dėl to ta bakterija bujoja, nelabai kas ir gausis...

Tiesa, rūgštumų ir aš nebenoriu  g.gif  Net nepastebėjau, kol nepašnekėjot apie tai  biggrin.gif

tikrai taip...

supratau del druskos, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:00)
Nomore aciu, nerode, kad jau atrase..hmm...kazkas su.kompu... Uztat va is tel.tai matau.. aciu didelis Elata ..siunciu mamai... 4u.gif

Gal dar Silveris papasakos kuom misti ir kaip gyvent..
Tik del vaiku susiparinau, kad neuzsikrest...

O jus druskos isvis newartojat? Jei vartojat kokia perkat?
As naudojau rusiska paprasta stambia su jodu...
Po to Himalaju, kol perskaiciau, kad nesamone.
Db vel tos popierinej dexutej rusiska su jodu nuspirkus..

Aš irgi turėjau tą bjaurybę su visais rėmens malonumais. Vieną kartą išdrįs su sugerti antibijotikus, kurie nepadėjo. Kai sugalvojau darytis metabolizmo tyrimą ir sėdau ant Žintis.lt dietos visi simptomai dingo labai greitai. Nors dar tada nežinojau kas tas Paleo, valgiau ankštinius, nemažai kepdavau, tik visiškai nevartojau miltų, cukraus, vaisių. Manau tavo mamai kiša koją duona.
Atsakyti
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 23, 14:23)
Yra Bestios karštas šokoladas, ten tokios drožlės iš kakavos ir kakavos sviesto be jokio cukraus. Aš užsisakinėju internetu, nes beveik dvigubai pigiau.
http://beatosvirtuve...rstas-sokoladas

Arba likvora, sudėtis ta pati
http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g

na, kakavos sviestas tai taip, be cukraus, bet beatos šokoladas, tai man atrodo, kad su cukrumi. Jūs ragavot jo? Nes žinau, kad mane prieš metus siūlėsi pavaišinti, bet aš paskaičiusi etiketes, atsisakiau. Tai dabar galvoju, kodėl būčiau atsisakiusi, jei ten nebūtų cukraus biggrin.gif Žodžiu, negarantuoju, bet jau geriau tą likvorą pirkti.
Atsakyti
Elata, tikrai su paprastu rankiniu blenderiu susimala tas kokoso sviestas? Reikės bandyti, bet kažkaip abejoju... gal nuo galingumo jo dar priklauso? g.gif
O Beatos becukris, tikrai, bent jau taip parašyta biggrin.gif Kakavos sviestas ir kakava, nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 23, 14:49)
Elata, tikrai su paprastu rankiniu blenderiu susimala tas kokoso sviestas? Reikės bandyti, bet kažkaip abejoju... gal nuo galingumo jo dar priklauso?  g.gif
O Beatos becukris, tikrai, bent jau taip parašyta  biggrin.gif Kakavos sviestas ir kakava, nieko daugiau.

Na, jei taip, tai gerai. Nors aš vis tiek įtariai žiūriu. Ypač į kainą biggrin.gif

Joa, su paprastu blenderiu. Nors aš tai nemalu, pas mane virtuvinis kombainas kokoso drožles mala, bet Sedindriuke su rankiniu sumala viską. Galingumas aišku svarbus. Pas mane (ir pas Sedindriukę) 650 W smile.gif Nėra labai jau galingas, bet vis šis tas smile.gif Ir kokteilinė tiktų, jei turit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 14:56)
Pas mane (ir pas Sedindriukę) 650 W smile.gif Nėra labai jau galingas, bet vis šis tas smile.gif Ir kokteilinė tiktų, jei turit smile.gif

O, tai tada nėra man ko nė svajoti biggrin.gif Manasis - tik 190w schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:00)
Nomore aciu, nerode, kad jau atrase..hmm...kazkas su.kompu... Uztat va is tel.tai matau.. aciu didelis Elata ..siunciu mamai... 4u.gif

Gal dar Silveris papasakos kuom misti ir kaip gyvent..
Tik del vaiku susiparinau, kad neuzsikrest...

Teisingai voresta parase. Vargau su Pylori ilgai. o isivariau ja valgant vegetariskai o veliau ir veganaudamas.
As jau pirmu dienu ir keletos valgymu pajutau, kad skrandyje ir apskritai pilvo plote ramiau. Kadangi man paleo buvo nauja, tai pradzioje valgiau daug namines varskes uzsipyles sloviku grietines biggrin.gif Puszale mesa su darzovemis, lasiniai ir beveik nieko daugiau.
Tai H.pylori uzduso labai greit. Nors pries tai keli kursai antibiotiku saujomis nepadejo iveikti jos.
Tad mano patarimas, valgyti sociai ir riebiai, bei Vengti be kokio cukraus. Ir dar, duona ne kiek negeriau, nei cukrus smile.gif

Tiesa tokia mityba, kuri laika pablogino odos bukle, kuri veliau susitvarke.
Tikiuos padejau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Silver79: 23 rugsėjo 2013 - 14:19
sveikos smile.gif

zodziu cia buvau rasiusi, kad pasigavau virusa nuo vaiku ir ziauriai slogavau, po to gerkle ir bijojau ,k ad jau pulsiu i liga gilia. Su tokia mano mityba sis virusas mane pakankino kaip ir priklauso 3 dienos stipriai, o 4ta praejo biggrin.gif aisku, gal turi itakos, kad as jau 4 men prie juros sedziu: miskas, jura, bet tikrai, kol lesiau grudus (ir batonus) ir makaronus, jau vasaros emtu gerkle skaudejo.
aisku hemaopatiniu zirniuku istisai geriau smile.gif man jie veikia, nors ir kritikuojami del placebo.

Dar pacioje pradzioje, kai cia uzejau ir bandziau ant saves, skundziausi, akd laktacija zymiai sumazejo. Matyt cia buvo perejimo savaite. dabar su pieneliu viskas ok, tik mazylis maziau valgo maista, matyt mano pienas pasidare sotesnis, vertingesnis ir jam jo pakanka smile.gif

nagai kieti kieti.

tik minusas, kaip ir kt cia minejo del viduriu: ant saves pastebejau, kad jei yra kazkiek vaisiu (truputi) ir as juos ryte vartoju ir jei salotos su aliejum al., tai viskas ciki. priesingu atveju, kazkas stringa ... blink.gif unsure.gif

del HP: man kazkada pries 4 metus tyrima dare pagal krauja g.gif ir gyd pasake, kad ats. teigiamas. bet gydymas tik nuo manes priklauso. as atsisakiau. pasidomejau, veliau HS paskaiciau. matyt man tik lengva forma. bet tuo metu as ant pieno sedejau, tai ir spuogu ziauriai turejau daug.

klausimas: jei jau vartoju varskes suri, varske ir grietine, tai gal ir pasukos, kefyras yra gerai ? pries jogurtus esu nusiteikusi, nebant savos gamybos be krakmolo.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 23, 15:17)
Teisingai voresta parase. Vargau su Pylori ilgai. o isivariau ja valgant vegetariskai o veliau ir veganaudamas.
As jau pirmu dienu ir keletos valgymu pajutau, kad skrandyje ir apskritai pilvo plote ramiau. Kadangi man paleo buvo nauja, tai pradzioje valgiau daug namines varskes uzsipyles sloviku grietines biggrin.gif Puszale mesa su darzovemis, lasiniai ir beveik nieko daugiau.
Tai H.pylori uzduso labai greit. Nors pries tai keli kursai antibiotiku saujomis nepadejo iveikti jos.
Tad mano patarimas, valgyti sociai ir riebiai, bei  Vengti be kokio cukraus. Ir dar, duona ne kiek negeriau, nei cukrus smile.gif

Tiesa tokia mityba, kuri laika pablogino odos bukle, kuri veliau susitvarke.
Tikiuos padejau wink.gif

Aciu, butinai jai papasakosiu.. na ji irgi egzema turi..gal kiek aplengves unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 14:44)
na, kakavos sviestas tai taip, be cukraus, bet beatos šokoladas, tai man atrodo, kad su cukrumi. Jūs ragavot jo? Nes žinau, kad mane prieš metus siūlėsi pavaišinti, bet aš paskaičiusi etiketes, atsisakiau. Tai dabar galvoju, kodėl būčiau atsisakiusi, jei ten nebūtų cukraus biggrin.gif Žodžiu, negarantuoju, bet jau geriau tą likvorą pirkti.

Taip taip be cukraus, o tave gal vaišino iš tų drožlių jau pagamintu karštų šokoladu ir ten jau buvo pridėti cukraus;)
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 23, 14:58)
O, tai tada nėra man ko nė svajoti biggrin.gif Manasis - tik 190w  schmoll.gif

Jis čia kam, pūkams malti skirtas? biggrin.gif būna ir palyginti nebrangių tų blenderių, maniškis apie pusantro šimto kainavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 23, 15:39)
Taip taip be cukraus, o tave gal vaišino iš tų drožlių jau pagamintu karštų šokoladu ir ten jau buvo pridėti cukraus;)

hm, ne, aš jo net neragavau biggrin.gif ai, aš šiaip šališka, nes man Beata nelabai, tai ir į jos produktus matyt dėl to kreivai žiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Vedu mazius i poliklinika...sad.gif tada mama mokysiu vakare..

Labai aciu uz pasidalinima info 4u.gif

Atsakyti