Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Wallis @ 2013 09 23, 13:53)
Lindt 99% yra dvigubai brangesnis nei Lindt 90%, o pastarasis man daug skanesnis, svelnesnis, o ir duomenys labai geri. Tik neperku, nes greitai dingsta... biggrin.gif o jei nera, tai ir nereikia smile.gif

Mhm, man tai jis toks kartus, kad aš net pažiūrėt į tą pusę nenoriu biggrin.gif Kaip va dabar turiu paką raw cacao nibs. Stovi jau gal pusę metų, nu nesinori man jų valgyti biggrin.gif neskanu vieni biggrin.gif
Atsakyti
Nomore aciu, nerode, kad jau atrase..hmm...kazkas su.kompu... Uztat va is tel.tai matau.. aciu didelis Elata ..siunciu mamai... 4u.gif

Gal dar Silveris papasakos kuom misti ir kaip gyvent..
Tik del vaiku susiparinau, kad neuzsikrest...

O jus druskos isvis newartojat? Jei vartojat kokia perkat?
As naudojau rusiska paprasta stambia su jodu...
Po to Himalaju, kol perskaiciau, kad nesamone.
Db vel tos popierinej dexutej rusiska su jodu nuspirkus..
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 23, 13:17)
Vargšė mama. H. pylori paprastai CLO testu nustatinėja, tai jei čia tas ir teigiamas, gydytojas tikriausiai antibiotikų išrašys. Silveris čia pas mus su ta bakterija kovojo ir atsikratė, gal jis daugiau ką pasakytų.

Silveris mano patarimu perėjo į paleo mitybą ir po savaitės atlikti tyrimai pas jį HP jau neberado, nors prieš tai nepavyko jos nužudyti antibiotikais. Jinai pati nieko nesukelia, tačiau, kol jai yra sąlygos skrandyje- ji ten gyvena. Oficiali medicina stato vežimą prieš arklį ir pasekmę nurodo kaip priežastį.
http://www.homosanit...s,id,2a3f687142

Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:00)

Tik del vaiku susiparinau, kad neuzsikrest...

kad vaikai "užsikrėstų", šerk juos saldumynais, košėmis ir vaisiais ir neduok mėsos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turėjau ir aš tą H.pylori, patį didžiausią kiekį, kokį tik galima turėti, gėriau antibus, nežinau ar ji dingo ar ne, bet kartojant gastroskopija, gydytojas nesiūlė kartoti testo, nes opa buvo užsitraukusi. Kol kas nežadu vartoti jokių kitų antibų, net negeriu omeprozolio, skrandžio skausmai dingo, virškinimas susitvarkė, gal sakau - pasveikau
Atsakyti
Nieko sau...stebuklas...

Aciu uz straipsni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 14:06)

kad vaikai "užsikrėstų", šerk juos saldumynais, košėmis ir vaisiais ir neduok mėsos. mirksiukas.gif

lotuliukas.gif

bet kaip viskas apsivertė, anksčiau negalėjau gyventi be marinuotų produktų, svaigau nuo pomidorų, agurkų, o dabar net nenoriu apie juos galvoti, dabar rauginti agurkai mane iš proto varo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 23, 14:09)
net negeriu omeprozolio, skrandžio skausmai dingo, virškinimas susitvarkė, gal sakau - pasveikau

manai tau vienai taip nutiko? Taip nutinka beveik visiems skrandininkams, kai jie ima valgyt pagal paleo. mirksiukas.gif
Akutee, pakanka 5-7 parų, kad tavo mama įsitikintų veikia jai ar ne ta paleo.
Įtikink valgyti taip kaip reikia, mėsa turi būt kuo mažiau kaitinta. Gal ir tų kapsulių HCL parsiųsk
Atsakyti
Ir AŠ marinuotus slaiokais rydavau, o db nenoriu visai..apie tai ko dar noris tai ne nerasysiu, visteik nesamone..

Mama paprastai ir dazniausiai valgo mesa, zuvy, maziau darzoviu, kartais jodurto ir kefuro, uztat neismetus duonos ir bulviu. Be sviesto negali, kas ryta storai ant duonos tepa ir valgo su arbata, kartais suriu, nes desru nebeperka, kazka nebent vytinto retai..arbata su medum geria, nes cukrus nebeskanu jai.. pyragu, bulku neperka, nes sudetys lievos.. dar megsta tirstas riebias sriubas..ir juoda sokolada is saldumynu, nors geriausias pyragas kaip ji sako, jai- sviesto kilas su duonos riekele.. mityba ne baisiausia.. Nors kepimo aliejus pakeist tai reikia..butinai, ir atsisakyt gert nakvisas ir kt dalykelius... g.gif juda pakankamai, nes visur pesciom stengias vaiksciot, pati laaaabai kudute..
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 14:16)
manai tau vienai taip nutiko? Taip nutinka beveik visiems skrandininkams, kai jie ima valgyt pagal paleo. mirksiukas.gif
Įtikink valgyti taip kaip reikia, mėsa turi būt kuo mažiau kaitinta. Gal ir tų kapsulių HCL parsiųsk

o man rodos, kad atsisakius cukraus, tas HCl kiekis skrandyje pats normalizuojasi, be jokių papildomų tablečių, man peršasi mintis, jog tai, gal būt įrodo dingęs mano noras ėsti rūgščius produktus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:20)
Ir AŠ marinuotus slaiokais rydavau, o db nenoriu visai..apie tai ko dar noris tai ne nerasysiu, visteik nesamone..

parašyk, įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 23, 14:16)

thumbup.gif turesim pokalbi vakare su mama... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 23, 12:56)
o kur imanoma vilniuje rasti, gal zinai? apejau visas pardes- ner. tikriausiai lietuvoj tokio daikto nera?
as kazkada kai tik pradejau paleo- bandziau  ta sokolada, is kokoso drozliu ir kakavos. pakalavau gal 10 min . bet pagailejau blenderi smile.gif nors labai skanu isejo(aisku ne kaip sokoladas), bet jei neturi normalaus kombaino manau nepavyks..

Yra Bestios karštas šokoladas, ten tokios drožlės iš kakavos ir kakavos sviesto be jokio cukraus. Aš užsisakinėju internetu, nes beveik dvigubai pigiau.
http://beatosvirtuve...rstas-sokoladas

Arba likvora, sudėtis ta pati
http://www_rawinn_lt...s-sviestas-300g
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:00)
O jus druskos isvis newartojat? Jei vartojat kokia perkat?
As naudojau rusiska paprasta stambia su jodu...

aš perku tą pačią rusišką, tik be jodo.

QUOTE(Akutee @ 2013 09 23, 14:20)
Mama paprastai ir dazniausiai valgo mesa, zuvy, maziau darzoviu, kartais jodurto ir kefuro, uztat neismetus duonos ir bulviu. Be sviesto negali, kas ryta storai ant duonos tepa ir valgo su arbata, kartais suriu, nes desru nebeperka, kazka nebent vytinto retai..arbata su medum geria, nes cukrus nebeskanu jai.. pyragu, bulku neperka, nes sudetys lievos.. dar megsta tirstas riebias sriubas..ir juoda sokolada is saldumynu, nors geriausias pyragas kaip ji sako, jai- sviesto kilas su duonos riekele.. mityba ne baisiausia.. Nors kepimo aliejus pakeist tai reikia..butinai, ir atsisakyt gert nakvisas ir kt dalykelius... g.gif juda pakankamai, nes visur pesciom stengias vaiksciot, pati laaaabai kudute..

Matai, kol neišmes visų miltinių gaminių ir vartos aliejus nekokius, nelabai ir pasijaus jai ta sveika mityba. O jei dar prisilaikyti gydytojiškų rekomendacijų su antibiotikias ir rūgštingumą mažinančiais, kai jo trūksta, ir dėl to ta bakterija bujoja, nelabai kas ir gausis...

Tiesa, rūgštumų ir aš nebenoriu g.gif Net nepastebėjau, kol nepašnekėjot apie tai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 23 rugsėjo 2013 - 13:25