Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 23, 08:32)
Katinone, tikrai, Smetoniškas sviestas valymui pasiteisina labiau. Skanesnis gavosi nei iš Davaro.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 23, 08:56)
Vakar šeimynai kepiau bulves ant kokosų aliejaus, tai pusė indelio suvariau ir galiausiai vis tiek MB skundėsi, kad bulvės sausos

Va, atvejis, kai man būna gaila kokoso aliejaus ir aš jau geriau tada jas orkaitėje kepu arba sausiau... nu pusė indelio aliejaus, tai čia auksinės bulvės gaunas biggrin.gif
Atsakyti
O bulvės neribojamos? Jau tada geriau ant lašinių kepti, žymiai skaniau nei ant kokoso riebalo.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 23, 08:37)
O bulvės neribojamos? Jau tada geriau ant lašinių kepti, žymiai skaniau nei ant kokoso riebalo.

tai rase, kad seimynai kepe mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu paprasto aliejaus visokiom bulvėm ir makaronam, ir kitam nevalgomam maistui jei MB ko nors iš to užsinori. nes kokoso aliejų nesveikom nesąmonėm gaila gadinti. tongue.gif
Jau antras mėnuo kaip dažniausiai kepu ant kokso, tai tik dabar jaučiu kad pripratau prie jo. Skonis kokosinis net žuviai visiškai priimtinas ir normalus atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 23, 08:32)
Labas rytas smile.gif

Katinone, tikrai, Smetoniškas sviestas valymui pasiteisina labiau. Skanesnis gavosi nei iš Davaro.
O vakar kepiau čia kadaisę išreklamuotą Šokoladinis kokoso pyragas, tai šventėme su juo krepšinio medalius.  thumbup.gif

tai, kad jis su cukrumi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 23, 09:46)
Turiu paprasto aliejaus visokiom bulvėm ir makaronam, ir kitam nevalgomam maistui jei MB ko nors iš to užsinori. nes kokoso aliejų nesveikom nesąmonėm gaila gadinti.  tongue.gif
Jau antras mėnuo kaip dažniausiai kepu ant kokso, tai tik dabar jaučiu kad pripratau prie jo. Skonis kokosinis net žuviai visiškai priimtinas ir normalus atrodo  lotuliukas.gif

Man kažkaip širdis nebeleidžia maitinti šeimynos aliejumi, nebeturiu jo net namie, tik alyvuogių aliejaus salotoms

Jei negalima paprikos (IP) tai gal ir pipirų juodų negalima, ar čia ne tas pats? Kažkaip keistai aštrūs pipirai pasidarė, beriu tiek pat, kiek ir anksčiau, bet jaučiu, kad žiauriai degina burną, gal rūšis kokia kitokia pipirų papuolė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 12:02)
tai, kad jis su cukrumi...  unsure.gif

Juk parasyta, kad medaus nebutina, ir be jo saldu gaunas nuo kokoso ir tarkim ghee sviesto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 09 23, 12:09)

http://www.thepaleom...e-protocol.html

Cia sarasas leistinu, vartotinu su saiku ir neleistinu prieskoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 23, 12:19)
Juk parasyta, kad medaus nebutina, ir be jo saldu gaunas nuo kokoso ir tarkim ghee sviesto mirksiukas.gif

tai, kad pilasi tirpintas šokoladas... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 23, 12:32)
tai, kad pilasi tirpintas šokoladas...  rolleyes.gif  g.gif

tai juk galima dėti šokoladą be cukraus. Ir jeigu sekantis komentaras bus "tai, kad tokio šokolado nebūna", tai pasakysiu, jog būna. O jeigu sunku rasti, galima pačiam pasigaminti iš kakavos sviesto, kakavos ir medaus (ar be jo).
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 22, 19:39)
Nenori homeopatija pasigydyti?? Vis ne taip ziauru, nei xemija. Man patinka Heel. Istraukiau si karta dukra be antiby, nors pulinga angina visada tik su antibais tekdavo gydytis. Pakvepuok nosimi ir burna/paingaliuok arbatmedzio eterinio aliejumi, zinok kerta per dauguma zarazu.

galetum placiau apie Heel? kokius produktus butent?
man visi sie virusai per ausis duoda:( jei kas - nosis ir ausis, girdziu kaip per vamzdi ir skauda ausis sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 23 rugsėjo 2013 - 11:44
QUOTE(katinone @ 2013 09 22, 17:47)
Kreipiuosi i visas gaunancias ziniu apie paleo ne tik is sio forumo, bet ir is kitu saltiniu. Gal galetumet pasidalinti nuorodomis i iv. straipsnius sia tema.

Reikia straipsnių apie paleo apskritai ar labiau konkrečiai kodėl tas ar tas kenkia?
Nors po teisybei, nežinau, kodėl aš čia klausiu, nes vis tiek normalių straipsnių lietuvių kalba negaliu pasiūlyti biggrin.gif
Atsakyti