QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 23, 09:46)
Turiu paprasto aliejaus visokiom bulvėm ir makaronam, ir kitam nevalgomam maistui jei MB ko nors iš to užsinori. nes kokoso aliejų nesveikom nesąmonėm gaila gadinti.
Jau antras mėnuo kaip dažniausiai kepu ant kokso, tai tik dabar jaučiu kad pripratau prie jo. Skonis kokosinis net žuviai visiškai priimtinas ir normalus atrodo
Man kažkaip širdis nebeleidžia maitinti šeimynos aliejumi, nebeturiu jo net namie, tik alyvuogių aliejaus salotoms
Jei negalima paprikos (IP) tai gal ir pipirų juodų negalima, ar čia ne tas pats? Kažkaip keistai aštrūs pipirai pasidarė, beriu tiek pat, kiek ir anksčiau, bet jaučiu, kad žiauriai degina burną, gal rūšis kokia kitokia pipirų papuolė