QUOTE(Nidulia @ 2013 09 22, 18:52)
Nors ir man jau is saves juokas ima, nes is griezto whole ismeciau dar kai ka, bet kai uzeina isteriskas niezejimas, tai nagais pasiekiu smegenis. Panasu, kad man ir kiauliena su visais lasinukais netinka, Gali buti, kad metabolizmo tyrimas parodys, kad man tinka tik balta mesa ir zuvis ir tik zalios spalvos darzoves.
OOOi, esu vemusi ir nuo pomidoru ir nuo vynuogiu. Ir vemiau tik ju skurelemis. Kazka esu skaiciusi apie pomidoro ir paprikos zieveles ir, kad jas reikia lupti, nes to plastikinio apvalkalo skrandis neikanda.
Vakar suvalgiau nedideli gabaleti virtos sprandines su raugintais kopustais (be cukraus), suviduriavau (beveik tik vandeniu) ir kelias minutes skaudejo desineje puseje po priekiniais sonkauliais (kepenu sritis). Niekada nesu jautusi jokiu skausmu kepenu srityje.
Kas man cia galejo buti??? Gal galit pakomentuoti?
Ir man niežti galvos odą pakaušyje, nusikasius juodai, bet man tikriausiai nuo šampūno, nes pamenu, kai paskutinį kartą buvau kirpykloje, kirpėja sakė, kad šašiukų galvoje yra, o tada dar nebuvau paleo
-----------
nežinau, tikiu, kad ir dėl skūrelių gali būti, bet dabar žinau tiksliai, kad man nuo pimidorų kojos verčiasi aukštielnika
, vakar visą vakarą praskaudėjo žarnyno apačią, tas pats skausmas, kurį anksčiau jausdavau ir nesupasdavau nei nuo ko, nei iš kur
---------
Ten ne tik kepenys, bet ir tulžies pūslė, žiūrėk ar neišlįs kokie akmenukai į paviršių
Labas rytas
bandau pervesti smegenis tik į du valgymus dienoje, juk žiema ateina
Vakar šeimynai kepiau bulves ant kokosų aliejaus, tai pusė indelio suvariau ir galiausiai vis tiek MB skundėsi, kad bulvės sausos