Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Nidulia @ 2013 09 22, 18:27)

Niduuuliaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sito man ir reikia smile.gif Aciu tau labai labai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 22, 19:23)
Niduuuliaaa thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sito man ir reikia smile.gif Aciu tau labai labai  4u.gif  4u.gif

o aš maniau, kad tau netinka info iš HS biggrin.gif
Tada ir šitą liktarną pridėk.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 22, 19:29)
o aš maniau, kad tau netinka info iš HS  biggrin.gif
Tada ir šitą liktarną pridėk.

Turbut mane su kuo nors maisai unsure.gif Man visada tiko HS ir niekad neesu pries ji pasisakius schmoll.gif Aciu uz liktarna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 22, 19:16)
ar gali tau būti disbakteriozė?

praktiskai gali buti bet kas. teoriskai abejociau, nes paskutiniu metu nevartojau jokiu vaistu, tuo labiau antibiotiku.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 22, 19:32)
Turbut mane su kuo nors maisai  unsure.gif  Man visada tiko HS ir niekad neesu pries ji pasisakius  schmoll.gif  Aciu uz liktarna  4u.gif

ne taip supratai, netinka duoti jiems.
Atsakyti
o kaip as nenoriu rytoj i darba....
gal rimtai paimt 'atostogu' nors viena diena?.... g.gif

nusiunciau MB i vaistine, kruva purksikliu(gi neseniai, dar pas jus budama sirgau) ir turejau daug visokiu, nerandu.. negi viska suvalgiau?
radau neoangin be cukraus vaistinej. nors tiek gerai.

snd buvo tiek numatyta... bet pasilikau namie, lovoj.
zodziu man snd blogai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 22, 19:56)
o kaip as nenoriu rytoj i darba....
gal rimtai paimt 'atostogu' nors viena diena?.... g.gif

nusiunciau MB i vaistine, kruva purksikliu(gi neseniai, dar pas jus budama sirgau) ir turejau daug visokiu, nerandu.. negi viska suvalgiau?
radau neoangin be cukraus vaistinej. nors tiek gerai.

snd buvo tiek numatyta... bet pasilikau namie, lovoj.
zodziu man snd blogai  verysad.gif

o kam tie purškiliai? Juos puikiai pakeičia druskos tirpalas.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 22, 19:23)
Niduuuliaaa thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sito man ir reikia smile.gif Aciu tau labai labai  4u.gif  4u.gif

Ner uz ka, kad tik macytu biggrin.gif Atiduodu duokle ir pagarba savo mokytojoms smile.gif
Laukinė prerija, negasdink, as tai s....u kasdien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 22, 19:18)
vat man del sito dalyko, paleo kiek neramina g.gif

as einu kas antra - trecia diena, bet sunkiai sakyciau, tenka pavargti wc ilgai.  schmoll.gif

kazkaip atrodo, kad paleo siuo klausimu prasilenkia su sveika mityba.

nes anksciau, kai valgiau daug angliu, tai rimtai reikalui kartais ir po 2 k per diena, o burokai iseidavo, jau kitos dienos ryte mirksiukas.gif

taigi va. as irgi vis prisimenu "iprastos, bet pakankamai sveikos" savo mitybos pozymius ir vis galvoju, kas butu, jei vel misciau kaip mitau... bet ateina valgymas ir as vis tiek maitinuosi paleo... del pilvo issiputusio tai bandysiu sumazinti maisto kieki, bet taip nukentes manau tik darzoves.
Atsakyti
skaitau apie paleo kepimo riebalus

Paleo cooking Fats and Oils
Lard – sourced from pigs, lard can be used for high heat cooking such as frying eggs, sautéing
vegetables, stir-frying seafood, or grilling steaks. Leaf lard has a less "porky" flavor than other
types available. When cooking, leftover lard can be poured into containers while it’s hot and then
stored in the refrigerator for re-use.
Animal fats (tallow) – popular options include duck fat, goose fat and chicken fat. Tallow is
rendered beef fat and is a good choice for deep-frying as it’s very stable at high heats. It’s also
delicious when used for browning meats to make a stew or a curry.
Butter – not all Paleo diets include dairy products but butter from grass-fed sources is generally
acceptable for cooking purposes.
Ghee – this is clarified butter and therefore suitable for non-dairy eaters. It’s a popular choice in
Indian cooking and it’s very stable at high heats.
Coconut oil – this is the staple cooking oil for many Paleo dieters as it’s extremely versatile and
contains over 90 percent saturated fat.
Palm oil – this is another popular and versatile Paleo cooking choice but consideration must be
given to the source as its production is now detrimental to the environment in areas of the world
where rain forests are being cleared to make way for palm fruit production.
Olive oil – with a high monounsaturated fat content, olive oil is unstable under heat but it’s
perfect for dressings on raw or cooked foods.
Other less stable Paleo oils that are best used for cooking at lower temperatures or for raw foods
include the following:
Flaxseed oil – also known as linseed oil.
Nut oils – including hazelnut, pistachio and sesame seed oils.
Fish oil – high in omega-3 fatty acids, but can give a slightly overpowering flavor!
Cod liver oil – this is a popular choice in salad dressings combined with balsamic vinegar and
crushed herbs, or in salsa combined with tomatoes, lime juice, peppers and chilies.

ar kepate kas maista ant tauku? kiaulienos ir kitu? jei taip, kur perkate?

be to, koki kokosa naudojate? rafinuota ar ne?

zadu visai atsisakyti sviesto, pieno gaminiu ateityje, tai galvoju ant ko kepti? g.gif dabar kepu ant sviesto ir kokoso nerafinuoto.

kokosas rafinuotas ner jau taip brangu, palyginus su tuo, kiek sunaudoju alyvuogiu aliejaus, ant kurio kepti negalima. Tik salotoms jis.
Atsakyti
Laukine prerija, voresta minejo, kad kokosas tinka ir rafinuotas ir nerafinuotas.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 22, 20:23)
be to, koki kokosa naudojate? rafinuota ar ne?

zadu visai atsisakyti sviesto, pieno gaminiu ateityje, tai galvoju ant ko kepti?  g.gif dabar kepu ant sviesto ir kokoso nerafinuoto. 

kokosas rafinuotas ner jau taip brangu, palyginus su tuo, kiek sunaudoju alyvuogiu aliejaus, ant kurio kepti negalima. Tik salotoms jis.

aš naudoju nerafinuotą kokosų aliejų. Ant sviesto kepti negalima.
Atsakyti