Labuka
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 22, 09:26)
papasakokit smulkiau, kaip gaminat. Moliūgą kubeliais supjaustytą kepat? Beriat druskos?
Wallis, čia ne juokas, pasirodykit gydytojui...
Toks sudetingas receptas, kad nera ka ir pasakot
Tiesiog supjaustau ivairias darzoves kubeliais ar siaudeliais (pastarnokai, roputes, moliugai, morkos, saldzios bulves, sparagines pupeles, svogunu, vienu zodziu ko turiu, ko norisi. Susiprieskoniuoju su zolelemis labai megstu rozmarina, druskos nededu i joki maista, bet cia tik as taip, uzpili norimais riebalais, gerai ismaisai, kad darzoves pasidengtu ir i orkaite, kepat kol jums skanu paragavus, man skanu, kai traskios lieka neperkepusios, bet galima ir ilgiau kepti. Visada valgau su grudeta varske arba rugusiu pienu, galima su grietine, galima prie mesytes ar zuvytes
Tiesa, visada dedu kmynu, nezinau ar gerai, bet man skanu