Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(kustuce @ 2013 09 22, 10:34)
Wallis, vakar suvalgiau pomidorus kelis, po geros pertaukos, vėmiau naktį kaip šernas, dar dabar pykina, galima sakyti, kad variau per abu galus vienu metu  doh.gif , senai nejaučiau tokio pykinimo

oho, tokia stipri reakcija? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 22, 09:37)
Wallis, bet jei tau kelias dienas diegia dešinį šoną, tai gal tikrai apendiksas?
Atsigulus ant nugaros paspausk stipriai dešinį ranka, ir staigiai atleisk. Jei skausmas kyla atleidus, g.b. įspėjimas būtent apie apendicitą. Tai čia granatų žievė vargu ar padės...  ax.gif

Apendiksas yra netinkamos mikrofloros pasekmė ir tikrai padės granato žievė, tačiau reikia laiku ją panaudoti, jei yra rimtas įtarimas.
Dar- kurį laiką siūlyčiau valgyti tik troškintas daržoves. Gal žaliose kokie lektinai tau gyvent maišo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 22 rugsėjo 2013 - 10:44
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 22, 11:39)
Apendiksas yra netinkamos mikrofloros pasekmė ir tikrai padės granato žievė, tačiau  reikia laiku ją panaudoti, jei yra rimtas įtarimas.

Laiku tai kada? Iki priepolio ar jau kai pūliuoti pradeda? Jei tai būtų žaizda kokiam šiaip piršte, dar suprasčiau. Bet žaisti su žievelėm kai kyla pavojus gyvybei, mažų mažiausiai neatsakinga. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 22 rugsėjo 2013 - 10:54
Labuka 4u.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 22, 09:26)
papasakokit smulkiau, kaip gaminat. Moliūgą kubeliais supjaustytą kepat? Beriat druskos?
Wallis, čia ne juokas, pasirodykit gydytojui...  4u.gif

Toks sudetingas receptas, kad nera ka ir pasakot lotuliukas.gif Tiesiog supjaustau ivairias darzoves kubeliais ar siaudeliais (pastarnokai, roputes, moliugai, morkos, saldzios bulves, sparagines pupeles, svogunu, vienu zodziu ko turiu, ko norisi. Susiprieskoniuoju su zolelemis labai megstu rozmarina, druskos nededu i joki maista, bet cia tik as taip, uzpili norimais riebalais, gerai ismaisai, kad darzoves pasidengtu ir i orkaite, kepat kol jums skanu paragavus, man skanu, kai traskios lieka neperkepusios, bet galima ir ilgiau kepti. Visada valgau su grudeta varske arba rugusiu pienu, galima su grietine, galima prie mesytes ar zuvytes 4u.gif Tiesa, visada dedu kmynu, nezinau ar gerai, bet man skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 22, 08:42)
Atsimenu kai ka tik buvau pradejusi paleo, tai labai gerai jauciausi, pilvas kaip lenta buvo, o paskui pasikeite i issiputusi ir laikosi dabar. g.gif

As tau i kompanija, tas pats variantas doh.gif .Pirma savaite su Paleo pilvas kaip lenta pasidarė, energijos atsirado, o dabar vel viskas i savas vezias grizo.Pilvas issiputes ,skrandis nevirskina, apie energijos stoka jau net nekalbu verysad.gif doh.gif .Ir nei grūdiniu produktu naudoju, nei pieno, nei cukraus schmoll.gif .Rytoj pas gydytoja is pat ryto einu, tikiuosi si karta atliks pilnus tyrimus .
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 22, 11:53)
Laiku tai kada? Iki priepolio ar jau kai pūliuoti pradeda? Jei tai būtų žaizda kokiam šiaip piršte, dar suprasčiau. Bet žaisti su žievelėm kai kyla pavojus gyvybei, mažų mažiausiai neatsakinga.  rolleyes.gif

Laiku- tai yra tada, kai yra kažkoks įtarimas, tačiau pas gydytojų vis vien dar nesiruoši.
Ir jei pagerėjimas juntamas jau po pusvalandžio, tai kur čia pavojus?
O ar yra Walis pavojus, čia tik ji gali spręsti.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 22, 12:54)
O ar yra Walis pavojus, čia tik ji gali spręsti.

Sutinku. drinks_cheers.gif
Atsakyti

iš interneto:
Kodėl pučia pilvą?
Vidurius pučia dėl žarnyne esančių bakterijų veiklos, t.y. kai žarnyne yra nepasisavintų angliavandenių (laktozės, fruktozės, rafinozės, sacharozės), daug ląstelienos (sėlenų, gausiai valgoma daržovių), taip pat žarnyne esantis fermentas amilazė neskaido užšaldyto krakmolo (kai valgome šaldytas daržoves, turinčias daug krakmolo).

matot, ir ląstelienos gali būt per daug..
Tai visai įdomu būtų sužinoti, kiek judviejų- Walis ir Brėmen- yra angliavandenių , baltymo ir riebalo. Gal vis dar didžiąją raciono dalį užima carbs'ai?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 22, 12:41)
Labuka 4u.gif
Toks sudetingas receptas, kad nera ka ir pasakot lotuliukas.gif Tiesiog supjaustau ivairias darzoves kubeliais ar siaudeliais (pastarnokai, roputes, moliugai, morkos, saldzios bulves, sparagines pupeles, svogunu, vienu zodziu ko turiu, ko norisi. Susiprieskoniuoju su zolelemis labai megstu rozmarina, druskos nededu i joki maista, bet cia tik as taip, uzpili norimais riebalais, gerai ismaisai, kad darzoves pasidengtu ir i orkaite, kepat kol jums skanu paragavus, man skanu, kai traskios lieka neperkepusios, bet galima ir ilgiau kepti. Visada valgau su grudeta varske arba rugusiu pienu, galima su grietine, galima prie mesytes ar zuvytes 4u.gif Tiesa, visada dedu kmynu, nezinau ar gerai, bet man skanu 4u.gif

supratau, ačiū. Panašiai ir aš darau.
Atsakyti
nu va, vakar tik pagalvojau apie tai, padekojau Dievui kad nesergu ir...susirgau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 09 22, 09:34)
Wallis, vakar suvalgiau pomidorus kelis, po geros pertaukos, vėmiau naktį kaip šernas, dar dabar pykina, galima sakyti, kad variau per abu galus vienu metu  doh.gif , senai nejaučiau tokio pykinimo

siaubelis.... 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 22, 14:14)
nu va, vakar tik pagalvojau apie tai, padekojau Dievui kad nesergu ir...susirgau sad.gif

vaje...., stiprybės... console.gif
Atsakyti
nuo pomidoru ir as esu karta vemus... uzvalgiau ant tuscio skrandzio salotu su daug pomidoru ir sudirgino skrandi.
Atsakyti