Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

nors ir negriesijau, sveikatos ner isvis, traukia miegot, pilvas issiputes ir atsikises, raizo siaubingai desine puse. isprotejimas verysad.gif Siandien valgiau troskinta moliuga su morkom ir lasiniais, ryte du kiausus su avokadu ir 2 pomidorais, vakare tik salotu su alyvuogiu aliejum tesusikisau, nes buvau alkana, o del pilvo nieko rimciau nevalgiau. isgeriau ramuneliu arbatos... dabar langus jau pradarineju, dujas isleidineju...
Atsakyti
klausyk, o gal tau pomidorai/'Nightshade's kiša koją... o kad dešinėj skauda(ar apačioj pilvo) tai gal koks apendicitas.
Gal tau granato žievės užpilo reikėtų. neaišku visai kame čia bėda...
Atsakyti
Wallis, kaip tik norejau rasyt ta paty, ka voresta - ar daznai valgai pomidora su kiausiniais/mesa? Nes man nuo tokio derinio butu sakes doh.gif Nu netinka visiskai pomidorai, pipirai su bet kokiu baltymu, arba tada jau apkept reikia schmoll.gif Ne pirmas kartas jau cia taip, gal pameni, ka valgei praeita karta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 22:50)
klausyk, o gal tau pomidorai/'Nightshade's kiša koją... o kad dešinėj skauda(ar apačioj pilvo) tai gal koks apendicitas.
Gal tau granato žievės užpilo reikėtų. neaišku visai kame čia bėda...

na bet as anksciau valgiau tuos pomidorus irgi. cia buvo keletas rytu, kada vietoje ju suvalgydavau banana. siandien vietoj jo- pomidorai. Esu skaiciusi, kad jie man netinkami pagal kraujo grupe, bet nezinau ar verta tom taisyklem tiketi g.gif nes pagal jas ir mesa man visiskai nereikalinga. na bandau gyvent del pomidoru, jau ir sezonas eina i pabaiga, tuoj nebebus skaniu...
o granato zieves man vaistineje ieskoti ar paciai nusilupti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wallis: 21 rugsėjo 2013 - 22:21
QUOTE(Wallis @ 2013 09 21, 23:19)

o granato zieves man vaistineje ieskoti ar paciai nusilupti?

lotuliukas.gif tai kad vaistinėj lygtais dar nepardavinėja, teks pačiai nusilupt.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 23:34)
lotuliukas.gif  tai kad vaistinėj lygtais dar nepardavinėja, teks pačiai nusilupt.

Na OK, pirmadieni jau turesiu ta zieve smile.gif siaip yra pirkti tos dziovintos zieves, sukapota gabaliukais, arbatai paruosta, BIO smile.gif na o pomidorus pro langa ismetysiu mirksiukas.gif yra ir kitu darzoviu. jei jau pieno atsisakiau, tai pomidoru tikrai atsisakysiu.
Atsakyti
Wallis, bet jei tau kelias dienas diegia dešinį šoną, tai gal tikrai apendiksas?
Atsigulus ant nugaros paspausk stipriai dešinį ranka, ir staigiai atleisk. Jei skausmas kyla atleidus, g.b. įspėjimas būtent apie apendicitą. Tai čia granatų žievė vargu ar padės... ax.gif
Papildyta:
P.s. Wallis, o viduriai normaliai, neu-kietėję? Gal nuo to dar skausmas gali būti.
Atsakyti
Wallis, vakar suvalgiau pomidorus kelis, po geros pertaukos, vėmiau naktį kaip šernas, dar dabar pykina, galima sakyti, kad variau per abu galus vienu metu doh.gif , senai nejaučiau tokio pykinimo
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 22, 09:37)
Wallis, bet jei tau kelias dienas diegia dešinį šoną, tai gal tikrai apendiksas?
Atsigulus ant nugaros paspausk stipriai dešinį ranka, ir staigiai atleisk. Jei skausmas kyla atleidus, g.b. įspėjimas būtent apie apendicitą. Tai čia granatų žievė vargu ar padės...  ax.gif
Papildyta:
P.s. Wallis, o viduriai normaliai, neu-kietėję? Gal nuo to dar skausmas gali būti.

as isbandineju sita buda visada, jei nuo skausmo isvis ant nugaros atsigult galiu, nes norisi tik susiriest. Na su viduriais tai idomiai. net jei ir nueinu rimto reikalo per penkias dienas viena karta, bet vistiek nesijauciu nusitustinus. pilvas visada pilnas ir issiputes, toks vaizdas, kad ne viskas pasisalina. Atsimenu kai ka tik buvau pradejusi paleo, tai labai gerai jauciausi, pilvas kaip lenta buvo, o paskui pasikeite i issiputusi ir laikosi dabar. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kustuce @ 2013 09 22, 10:34)
Wallis, vakar suvalgiau pomidorus kelis, po geros pertaukos, vėmiau naktį kaip šernas, dar dabar pykina, galima sakyti, kad variau per abu galus vienu metu  doh.gif , senai nejaučiau tokio pykinimo

bet jus man pasakykit, kaip nuo tokios atrodo nekaltos darzoves gali darytis tokie dalykai. Anksciau valgiau ir vargo nemaciau, o dabar tik nevalgyk ko nors ilgelesni laika, po to vel itrauk ir buna shakes... skausmai, vemimai etc. kazkokio "zemisko" maisto man net baisu paragaut. man paleo patinka vien del alkio nebuvimo visa diena, nu o visa kita tai reikia dar laiko...
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 22, 10:42)

bet jus man pasakykit, kaip nuo tokios atrodo nekaltos darzoves gali darytis tokie dalykai. Anksciau valgiau ir vargo nemaciau, o dabar tik nevalgyk ko nors ilgelesni laika, po to vel itrauk ir buna shakes... skausmai, vemimai etc. kazkokio "zemisko" maisto man net baisu paragaut. man paleo patinka vien del alkio nebuvimo visa diena, nu o visa kita tai reikia dar laiko...

man anskčiau ir gi būdavo tas dešinio šono skausmas kažkur pačioje apačioje ir dažniausiai skaudėdavo tol, kol nepasituštindavau. Kol kas neatrinkau nuo kokio maisto skaudėjo, matyt jo nebevalgau, nes neskauda daugiau
Nežinau, kame čia reikalas, bet man tas pats. Dauguma produktų tapo neskanūs, net netraukia prie jų. Tie, kurie anksčiau kvepėjo dabar arba smirda, arba visai be kvapo tapo doh.gif . O jei tik suvalgau kažką, kad netinka mano organizmui, vaitoju doh.gif
Dabar pamenu vieną jausmą, kuris mane kamavo valgant cukrų, nuolat jaučiausi kažkokia riebaluota ir apsunkusi, o dabar tokia gaivi ir švari
Atsakyti
Wallis, apendicitas gali labai įvairiais ženklais reikštis, ne tik spaudinėjimu. Ma iš pradžių ir nugarą, ir kairį šoną ir dar visą ką skaudėjo ir taip kelias dienas, jei tai būna ūminis. Baigėsi tuo, kad vos vos spėjau prisitatyti reikiamam gydytojui - dar kiek ir būtų trūkęs. Ir taip po šios operacijos vienas kiaušintakis deformavosi... sad.gif
Tai geriau nedelsk, nekentėk skausmo o kuo greičiau gydytojams pasirodyk.
P.s. aš tuo metu būvau agurkų persivalgiusi, tai juos dėl skausmų kaltinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pur-pur: 22 rugsėjo 2013 - 10:02
QUOTE(JustDi @ 2013 09 21, 18:23)
Sveikutes 4u.gif
Issikepiau moliugo orkaiteje, valgiau su grudeta varske, skanumelis neispasakytas smile.gif Kalbejot apie sriubas, man tinka, patinka ir labai sotu trintos sriubos - brokoliai arba kalafiorai arba darzoviu norimu mixas ir dar dedu maltos kalakutienos. Kai sublenderiuoji gaunasi tyre-sriuba, skanu, sotu. Gal kuriai patiks 4u.gif As visada verdu tirstas sriubas, nes skystos man ne, o karsto maisto norisi.

papasakokit smulkiau, kaip gaminat. Moliūgą kubeliais supjaustytą kepat? Beriat druskos?

Wallis, čia ne juokas, pasirodykit gydytojui... 4u.gif
Atsakyti