QUOTE(Akutee @ 2013 09 21, 12:22)
Tasa, o tu niko nepasikeitus? Mes anksciau nebendravom?
Papildyta:
Valgau vytintas stintenes su druska..
hm, kad ne. cia mano nikas toks ir buvo..
kazkaip nepamenu taves..
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 21, 11:47)
Gal kas gali paaiškinti, kokias sąlygas reikia įvykdyti, kad gauti leidimą pažiūrėti albumą..
gal jautienai az parasyt? ji man prisijungima dave
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 21, 12:49)
Ar suraus norejimas rodo kad druskos rugsties truksta?
Ir ar imanoma su mityba iveikt- sumazint refliuksa? Rugstis skrandyje, gerkles grauzima? Mama nusikamavus..valgo po ne daug, tris kart per diena.. blogybe tik duona ir bulves, swiesta, mesa kapoja.. bet kuda kaip niolikine..
zinok man pradejus maitintis Paleo ne karto negrauzia ir neskaudejo kaip anksciau( turiu refliuksa) ir nuo to laiko negeriau ne vienos tabletes nuo to!
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 21, 13:49)
50 atsispaudimu ir suvalgyti kg sviesto
o jei rimtai, tai nzn, kaip cia padaryt del to albumelio...as sukuriau ta albuma, bet del manes tai man visai vienodai, as nuo nieko nesislepiu, galiu ir cia viesai pasirodyti
tai gal kitos merginos lai nusprendzia su tom salygom...
Paskutiniu metu mane kazkokia edrioji uzpuole, jau tiek valgyt noriu
gal cia kad orai atsalo, tai kaip meska ziemai ruosiuos
as ir ne pries kad visos nares ziuretu
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 14:42)
Vaikai yra augantys ir sultinys nuo kaulų jiems tinkamas. O dėl sveikatos tai autoimunininkams disaerobikams jis būtinas, sveikiems be disbalansų galima, o anabolikams/ viršsvorį turintiems- ne.
Aš privalau kaulų nuovirus-sultinius virti savo vyrui, tai ir sau kažkiek pasiimu, nes šiuo metu smarkių disbalansų neturiu.
Sriubų neverdu dėl to, kad neturiu pilve joms vietos . Nes aš valgau retai, tai turiu valgyt sočiai. O iš kur sotumas nuo sriubos?
tavo V kasdien geria? as pageriau beveik menesi. nieko tokio jei biski pertrauka padarysiu?
ir .. jei paracetamolis yra blogis, kaip kovoti su temperatura ir pan. sneku apie tai, kai neturi laiko guleti savaite namie... ruduo ateina, labai bijau susirgti..
Papildyta:
skaitau siuo metu knyga Viena diena. ipusejau.
o snd paziurejau filma. idomus toks..jei kas nemate- paziurekit