Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Fudži @ 2013 09 21, 15:19)
Mano apimtys mažėja  bigsmile.gif Džinsai sukasi  wub.gif
Nidulia su ta oda... Aš truputį atleidau paleo ir tada pradėjo dermatitas tvarkytis. Kol griežtai paleo buvo nieko gero nesigavo. Tai nežinau.. esu apmastymuose ir bandymuose..

Man rodos tau nereikia mesti svorio. Esi normalaus kuno sudejimo mirksiukas.gif
As irgi pradedu klimpti sioj temoj. Jauciu, kad reikia keisti mtyba, nes mano veido ir nugaros oda tiesiog rekia, kad jai kazkas nepatinka-meta spuogais. Pastebejau, kad nuo miltiniu patiekalu beria ir pucia vidurius.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 11:52)

ajomajo doh.gif g.gif na,bet tai ka daryti ,kai temperatura....aisku ,jei buciau galejusi guleti visa diena,tai buciau kentejusi...o siandien i darba reikejo,tai nesinorejo skaudancia galva ir visai karstai buti....

QUOTE(Akutee @ 2013 09 21, 13:49)
Ar suraus norejimas rodo kad druskos rugsties truksta? g.gif

Ir ar imanoma su mityba iveikt- sumazint refliuksa? Rugstis skrandyje, gerkles grauzima? Mama nusikamavus..valgo po ne daug, tris kart per diena.. blogybe tik duona ir bulves, swiesta, mesa kapoja.. bet kuda kaip niolikine..

imanoma mirksiukas.gif as anksciau be tabletes ne savaites neisgyvendavau,o dabar nebereikia,na, nebent jau koks ,,griekas" buna sveciuose -sampanas,ar vyno padauginu....
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 09:34)
kandida minta cukrumi, o ne lašiniu.

tai itariu kad jame gal cukraus yra? nors sake ner... net nzn..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 21, 14:49)
Paskutiniu metu mane kazkokia edrioji uzpuole, jau tiek valgyt noriu  doh.gif gal cia kad orai atsalo, tai kaip meska ziemai ruosiuos  lotuliukas.gif

Vakar pasidariau iškrovos dieną. Dvi keptos jūros lydekos su keliais šaukštais kokoso alejaus ir šaukštu obuolių sidro acto vakare. Visą dieną vanduo ir vienas kavos su kokoso aliejaus šaukšteliu. Aina sau kaip gerai! Minus 1 iš karto nuo svarstyklių ryte nukrito /nu visai kaip pas diukaną tongue.gif /, ir šiandien apetitas koks tai sumažėjęs. (Bet gal tai nuo to kad užsidegiau knygų lentynas susitvarkyti pagaliau kartą per tris metus lotuliukas.gif )

Dėl albumo man tas pats kas žiūrės. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 09 21, 12:22)
Tasa, o tu niko nepasikeitus? Mes anksciau nebendravom? g.gif
Papildyta:
Valgau vytintas stintenes su druska..

hm, kad ne. cia mano nikas toks ir buvo..

kazkaip nepamenu taves.. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 21, 11:47)
Gal kas gali paaiškinti, kokias sąlygas reikia įvykdyti, kad gauti leidimą pažiūrėti albumą..  4u.gif

gal jautienai az parasyt? ji man prisijungima dave mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2013 09 21, 12:49)
Ar suraus norejimas rodo kad druskos rugsties truksta? g.gif

Ir ar imanoma su mityba iveikt- sumazint refliuksa? Rugstis skrandyje, gerkles grauzima? Mama nusikamavus..valgo po ne daug, tris kart per diena.. blogybe tik duona ir bulves, swiesta, mesa kapoja.. bet kuda kaip niolikine..

zinok man pradejus maitintis Paleo ne karto negrauzia ir neskaudejo kaip anksciau( turiu refliuksa) ir nuo to laiko negeriau ne vienos tabletes nuo to!

Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 09 21, 13:49)
50 atsispaudimu ir suvalgyti kg sviesto lotuliukas.gif o jei rimtai, tai nzn, kaip cia padaryt del to albumelio...as sukuriau ta albuma, bet del manes tai man visai vienodai, as nuo nieko nesislepiu, galiu ir cia viesai pasirodyti biggrin.gif tai gal kitos merginos lai nusprendzia su tom salygom... g.gif  4u.gif

Paskutiniu metu mane kazkokia edrioji uzpuole, jau tiek valgyt noriu  doh.gif gal cia kad orai atsalo, tai kaip meska ziemai ruosiuos  lotuliukas.gif

as ir ne pries kad visos nares ziuretu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 14:42)
Vaikai yra augantys ir sultinys nuo kaulų jiems tinkamas. O dėl sveikatos tai autoimunininkams  disaerobikams jis būtinas, sveikiems be disbalansų galima, o anabolikams/ viršsvorį turintiems- ne.
Aš privalau kaulų nuovirus-sultinius virti savo vyrui, tai ir  sau  kažkiek pasiimu, nes šiuo metu  smarkių disbalansų neturiu.
Sriubų neverdu dėl to, kad  neturiu pilve joms vietos . Nes aš valgau retai, tai turiu valgyt sočiai. O iš kur sotumas nuo sriubos?

tavo V kasdien geria? as pageriau beveik menesi. nieko tokio jei biski pertrauka padarysiu?

ir .. jei paracetamolis yra blogis, kaip kovoti su temperatura ir pan. sneku apie tai, kai neturi laiko guleti savaite namie... ruduo ateina, labai bijau susirgti..
Papildyta:
skaitau siuo metu knyga Viena diena. ipusejau.
o snd paziurejau filma. idomus toks..jei kas nemate- paziurekit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 21, 17:51)
o snd paziurejau filma. idomus toks..jei kas nemate- paziurekit 4u.gif

Apie koki filma kalbam? unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 21, 17:42)
Dėl albumo man tas pats kas žiūrės.  lotuliukas.gif

hihihi.gif nu jo.. biggrin.gif O kodėl tamsta nesirodot?

QUOTE(taša @ 2013 09 21, 17:51)
gal jautienai az parasyt? ji man prisijungima dave mirksiukas.gif

ir .. jei paracetamolis yra blogis, kaip kovoti su temperatura ir pan. sneku apie tai, kai neturi laiko guleti savaite namie... ruduo ateina, labai bijau susirgti..

jau turiu prisijungimo duomenis. Pažiūrėjau. Ale tikrai- stulbinantys pasikeitimai... bigsmile.gif thumbup.gif

Bet rimtai, pakalbėkim apie temperatūrą. Aš retai sergu ir niekada temperatūros nemušu nei sau, nei vaikams. Leidžiu organizmui pačiam kovoti. Žinau, pradėsit rašyti, kad nėra kada gulėti, reikia dirbti ir pan., bet taip mes ir naikinam savo organizmo imunitetą, sugebėjimą priešintis ligoms. Mano manymu daugumos negalavimų priežastis yra šių dienų gyvenimo tempas- kai žmogus neturi laiko nei sirgti, nei valgyti, nei pailsėti.. rolleyes.gif Tas nuolatinis bėgimas/buvimas strese yra šių laikų baubas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 21 rugsėjo 2013 - 17:03
Sveikutes 4u.gif
Issikepiau moliugo orkaiteje, valgiau su grudeta varske, skanumelis neispasakytas smile.gif Kalbejot apie sriubas, man tinka, patinka ir labai sotu trintos sriubos - brokoliai arba kalafiorai arba darzoviu norimu mixas ir dar dedu maltos kalakutienos. Kai sublenderiuoji gaunasi tyre-sriuba, skanu, sotu. Gal kuriai patiks 4u.gif As visada verdu tirstas sriubas, nes skystos man ne, o karsto maisto norisi.

Palaikau nuomone del skubos, nebeturim laiko sirgti, dziaugtis, svajoti - aplink stresas, begimas, daug pykcio. Kartais reikia stabtelt ir apsizvalgyti, tuomet pastebi, kad tavo bedos ne didziausios, o dziaugsmu norisi pasidalinti su aplinkiniais.

Del candidos, mano dukra maitinasi paleo taipogi, jai candida pradeda bujoti nuo streso ir herpesas kaipmat iskyla. Nenusimanau nieko apie tai, ar tai tik atsitiktinumas, ar tai gali buti susije g.gif teisingai buvo pasakyta - visos ligos nuo nervu, tik viena del meiles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 21, 18:23)
jai candida pradeda bujoti nuo streso ir herpesas kaipmat iskyla. Nenusimanau nieko apie tai, ar tai tik atsitiktinumas, ar tai gali buti susije g.gif teisingai buvo pasakyta - visos ligos nuo nervu, tik viena del meiles lotuliukas.gif

herpesas ir virusiniai susirgimai būtų disaerobikų/katabolikų palydovai, nes mano vyras jį dažnai turėdavo, o aš niekada. Bet ir jam jau nebesirodo.
Atsakyti
QUOTE(katinone @ 2013 09 21, 16:57)
Apie koki filma kalbam? unsure.gif

Viena diena
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 21, 18:03)
hihihi.gif nu jo..  biggrin.gif O kodėl tamsta nesirodot?
jau turiu prisijungimo duomenis. Pažiūrėjau. Ale tikrai- stulbinantys pasikeitimai...  bigsmile.gif  thumbup.gif

lotuliukas.gif Nu jo. Ai, išėmiau savo fotkes. Kartais man užeina tokia viešumo paranoja. tongue.gif Įmesiu kai [raeis. O be to man galima TU sakyti. 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 21, 19:15)
lotuliukas.gif Nu jo. Ai, išėmiau savo fotkes. Kartais man užeina tokia viešumo paranoja.  tongue.gif Įmesiu kai [raeis. O be to man galima TU sakyti.  4u.gif  biggrin.gif

šiaip aš irgi ne mėgėja rodyti savo foto viešoje erdvėje... rolleyes.gif Na, bet kadangi žiūrėjau albumą, tai galiu save parodyti, jeigu kam įdomu... ax.gif

O dėl "tu", ar "jūs", aš pasakysiu štai ką- aš žmogaus nematau, jo nepažįstu, nežinau jo amžiaus. Vienas supyks, kad kreipsiuosi ''tu", kitam nepatiks, kad kreipsiuosi "jūs" , o prisiminti kas kaip nori kad kreipčiausi aš nepajėgsiu, tad nesureikšminkime to... 4u.gif
Atsakyti