Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Labas rytas
man vakar nei iš šio nei iš to temperatūra užkilo unsure.gif nieko neskauda...tik galvą..ir ryta jau vėl 37,7 teko kalti paracetamolio,nes i darbą reikia...greičiausiai virusiukas koks nors,gal kokių idėjų turit kuo ta virusą užmušti? smile.gif
Atsakyti
sąrašas vaistų, kurie organizmo metabolizmą, o tai reiškia ir jame vykstančias Belousovo – Žabotinskio reakcijas, sudarko labiausiai ir yra absoliutus tabu bet kokiomis dozėmis:

3.Acetaminofenas – taip vadinamos priemonės „nuo peršalimo“ : Paracetamolis, Paramolis, Pacimolis, Paracetas, Pirimolis, Pamolis, Kalpolis, Tailenolis, Efferalganas, Akamolis, Ifimolis, Aminadolis, Dafalganas.

g.gif
Atsakyti
Gal kas gali paaiškinti, kokias sąlygas reikia įvykdyti, kad gauti leidimą pažiūrėti albumą.. 4u.gif
Atsakyti
Tasa, o tu niko nepasikeitus? Mes anksciau nebendravom? g.gif
Papildyta:
Valgau vytintas stintenes su druska..
Atsakyti
Ar suraus norejimas rodo kad druskos rugsties truksta? g.gif

Ir ar imanoma su mityba iveikt- sumazint refliuksa? Rugstis skrandyje, gerkles grauzima? Mama nusikamavus..valgo po ne daug, tris kart per diena.. blogybe tik duona ir bulves, swiesta, mesa kapoja.. bet kuda kaip niolikine..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 21, 11:47)
Gal kas gali paaiškinti, kokias sąlygas reikia įvykdyti, kad gauti leidimą pažiūrėti albumą..  4u.gif

50 atsispaudimu ir suvalgyti kg sviesto lotuliukas.gif o jei rimtai, tai nzn, kaip cia padaryt del to albumelio...as sukuriau ta albuma, bet del manes tai man visai vienodai, as nuo nieko nesislepiu, galiu ir cia viesai pasirodyti biggrin.gif tai gal kitos merginos lai nusprendzia su tom salygom... g.gif 4u.gif

Paskutiniu metu mane kazkokia edrioji uzpuole, jau tiek valgyt noriu doh.gif gal cia kad orai atsalo, tai kaip meska ziemai ruosiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 21, 14:49)
50 atsispaudimu ir suvalgyti kg sviesto lotuliukas.gif o jei rimtai, tai nzn, kaip cia padaryt del to albumelio...as sukuriau ta albuma, bet del manes tai man visai vienodai, as nuo nieko nesislepiu, galiu ir cia viesai pasirodyti biggrin.gif tai gal kitos merginos lai nusprendzia su tom salygom... g.gif  4u.gif

sviesto kg problemų nesudarys, bet va su atsispaudimais bėda... biggrin.gif

Atsakyti
mano nuomone, jei žmogus jau giliai įklimpo paleo mityboje, tai galima leist ir į tą albumėlį. Juk neįkas biggrin.gif .
Nes Rasa, Fudži, Bitute daugmaž kartu su Nidulia atsirado temoje .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 21 rugsėjo 2013 - 14:08
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 15:07)
mano nuomone, jei žmogus jau giliai įklimpo paleo mityboje, tai galima  leist ir į tą albumėlį. Juk neįkas  biggrin.gif .
Nes Rasa, Fudži, Bitute daugmaž kartu su Nidulia  atsirado temoje .

4u.gif

Mano apimtys mažėja bigsmile.gif Džinsai sukasi wub.gif
Nidulia su ta oda... Aš truputį atleidau paleo ir tada pradėjo dermatitas tvarkytis. Kol griežtai paleo buvo nieko gero nesigavo. Tai nežinau.. esu apmastymuose ir bandymuose..
Atsakyti
seniau esu skaicius, rodos pagal ajurveda, kad visokios virusines-persalimo ligos su slogos simptomu, reiskia organizmo valymosi nuo gleiviu (t.y. toksinu atlieku) procesa . DB baisiausiai sloguoju. Tai ka as cia prisitoksinau su paleo, ar atvirksciai valausi, akd ne 100 proc paleo ? doh.gif biggrin.gif
kita vertus vaikai prasirgo virusu, as matyt pasigavau, ir ziuresim i ka tai toliau issivystys ta baisine sloga g.gif
nu vistiek, ikyresiu as su tuo sultiniu: kada jo reikia, kai reikia prideti svorio ? ar ne taip statau klausima ? nes vyrauja dvi nuomones: neva tai sriubos (sultiniai) nera geras maistas, ir kt nuomone, kad sultinys yra geris.
kaip su tom sriubom ir sultiniais yra ?
noriu zinoti keliais aspektais: sveikatos ir del svorio ?
nes vaikams kasdien kisu sriubas, o realiai pati niekada nevalgau sriubu. siaip, manyciau, kad geras dalykas tos sriubos.
bet jus, kaip suprantu nevalgot ju, kaip ir as?
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2013 09 21, 15:24)
seniau esu skaicius, rodos pagal ajurveda, kad visokios virusines-persalimo ligos  su  slogos simptomu, reiskia organizmo valymosi nuo gleiviu (t.y. toksinu atlieku) procesa . DB baisiausiai sloguoju. Tai ka as cia prisitoksinau su paleo, ar atvirksciai valausi, akd ne 100 proc paleo ?  doh.gif  biggrin.gif
kita vertus vaikai prasirgo virusu, as matyt pasigavau, ir ziuresim i ka tai toliau issivystys ta baisine sloga  g.gif
nu vistiek, ikyresiu as su tuo sultiniu: kada jo reikia, kai reikia prideti svorio ? ar ne taip statau klausima ? nes vyrauja dvi nuomones: neva tai sriubos (sultiniai) nera geras maistas, ir kt nuomone, kad sultinys yra geris.
kaip su tom sriubom ir sultiniais yra ?
noriu zinoti keliais aspektais: sveikatos ir del svorio ?
nes vaikams kasdien kisu sriubas, o realiai pati niekada nevalgau sriubu. siaip, manyciau, kad geras dalykas tos sriubos.
bet jus, kaip suprantu nevalgot ju, kaip ir as?

Vaikai yra augantys ir sultinys nuo kaulų jiems tinkamas. O dėl sveikatos tai autoimunininkams disaerobikams jis būtinas, sveikiems be disbalansų galima, o anabolikams/ viršsvorį turintiems- ne.
Aš privalau kaulų nuovirus-sultinius virti savo vyrui, tai ir sau kažkiek pasiimu, nes šiuo metu smarkių disbalansų neturiu.
Sriubų neverdu dėl to, kad neturiu pilve joms vietos . Nes aš valgau retai, tai turiu valgyt sočiai. O iš kur sotumas nuo sriubos?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 21, 15:07)
mano nuomone, jei žmogus jau giliai įklimpo paleo mityboje, tai galima  leist ir į tą albumėlį. Juk neįkas  biggrin.gif .
Nes Rasa, Fudži, Bitute daugmaž kartu su Nidulia  atsirado temoje .

Na as irgi jau senokai sitoj temoj blush2.gif Gerokai seniau uz isvardintas merginas smile.gif
Atsakyti