Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

Ir aš, ir aš noriu albumuką pamatyti... 000189.gif
Atsakyti
Tada ir aš albumo noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 09 20, 12:52)
mano skydliaukė nepakitusi, yra keletą mazgų, bet jie nedidėja, stovi vietoje Jei tavo skydliaukė skylėta ir išdidėjus, tai vargu ar tau paleo padės ją užkurti

Jei guzeliai nepiktybiniai, jie netrugdo:) Mano viena liauka visai neissivysciusi, susiukusi I guziuka kita aptingo uz abi dirbti. Zodziu, tikrai po 13 metu tiroksino, nebepazadinsiu as jos, belieka lakti tiroksina.

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 20, 13:39)
jei jau organas negamina kažko, kas reikalinga, ir tau būtinas  dirbtinis pakaitalas, tai neskubėk mesti. 
O tikėti galima. mirksiukas.gif

Nemesiu, juk pasakojau, kaip karta, netycia, meciau tiroksina, kuo tai baigesi. As tikiu paleo:)
Man labai sunku atsekti, nuo ko man buna silpnumo dienos, kai sunku ir vos pasivelku. Kadangi turiu tokia skydliauke, sunkoka suorasti, ar ji kalta, ar riebalo truksta. Siandien iki vakaro buvau "lavonas" svaigstancia galva. Va ir suprask, nuo ko, kai dar ir mnsn prasidejo.
Noriu pasakyti, koks didelis pokytis ivyko:) Visada jausdavau rysku PMS, budavau pries mnsn pikta kaip seskas, pries dvi dienas jau pradedavo ziauriai rezti pilva ir stipriai skaudeti stuburo apacia, gelbedavo kazkiek tik masazinis kilimelis. Si karta (pirmos mnsn su paleo) vakar truputi eme mausti pilva, tai pasiemiau kalendoriuka ir supratau, kad arteja mnsn, o jau siandien jos atslinko. Zodz: Jokiu pilvo skausmu nenormaliu, jokio nugaros lauzymo ir jokio PMS biggrin.gif Va.
QUOTE(taša @ 2013 09 20, 13:47)

Jeeeej, pries kiek cia simtmeciu buvo?biggrin.gif
Atsakyti
sveikos
Nidulia nelabai suprantu koki atsvori meti??
plyn, tik nesanai pasigyriau, kad migrena nepuola. Tai va, zaraza, antra diena beldziasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ativas: 20 rugsėjo 2013 - 19:20
QUOTE(ativas @ 2013 09 20, 20:19)
sveikos
Nidulia nelabai suprantu koki atsvori meti??
plyn, tik nesanai pasigyriau, kad migrena nepuola. Tai va, zaraza, antra diena beldziasi...

As neturiu antsvorio, tai tik issikalineju, kad kokius 5 kg norec numesti:) Yra, kad pas mus turi antsvori ir nemaza, todel ir kvociu cia jus:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 18:13)
Jeeeej, pries kiek cia simtmeciu buvo?biggrin.gif

pries gerus 10 m smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 20, 21:11)
pries gerus 10 m smile.gif

Jo, jei ne pries 15:)
Atsakyti
Nidulia, dziugu del tavo pokyciu, manosios mm siandien pramuso, maudena pilvo apacia ir tiek, jokiu pykciu, tinimo ir apsirijimo priepuoliu, ech geris ax.gif tik vaisiu labiau norisi biggrin.gif
Atsakyti
O man, nei vienas spuogelis neiskilo, nors anksciau, mnsn visada su tais geriais budavo. Nors, dar ne vakaras, taip sakant. Man budavo ir taip, kad tik po mnsn iskildavo spuogeliu.
Atsakyti
Man visada pries mm iskildavo giluminiai, skausmingi ir ilgai negyjantys, kaip dabar gera, kad ju nebeliko. Ir nebereikia metyti pinigu visokiems kremams, dabar uztenka retkarciais kokoso aliejumi pasimozoti fizionomija ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 20:20)
Jo, jei ne pries 15:)

ne ne, pries 15 m man butu buve 15 m biggrin.gif tikrai ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 20:48)
O man, nei vienas spuogelis neiskilo, nors anksciau, mnsn  visada su tais geriais budavo. Nors, dar ne vakaras, taip sakant. Man budavo ir taip, kad tik po mnsn iskildavo spuogeliu.

man db kyla vis gilmuniai ant smarko. nesuprantu, itariu kad vartoju negerus lasinius, nes candida kazko vel isisaiutejo...... verysad.gif
Atsakyti
kandida minta cukrumi, o ne lašiniu.
Atsakyti