Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(katinone @ 2013 09 20, 07:49)
Man pradejo kristi po 2sav. nuo paleo pradzios ir kolkas krinta labai greitai.

QUOTE(Elata @ 2013 09 20, 08:30)
Na, aš prieš porą metų su primal per kokius pusantro mėnesio apie 10 kg numečiau, bet kadangi pareigingai nesisvėriau, tai negaliu pasakyti, kaip krito. Tiesiog vieną dieną pamačiau, jog smunka kelnės, sijonai sukasi biggrin.gif O sausį su Whole30 per mėnesį apie 6 kg nukrito. Bet šiaip jau su paleo jau pirmąją savaitę pasijunta... tik ne ant svarstyklių, o jaučiasi, kad tas water retention (vandens užsilaikymas) organizme praeina ir apimtys sumažėja smile.gif

Taip blogai?  verysad.gif Aš turiu tą Skintervention knygutę, išleistą Balanced Bites autorių (jos paleo/primal autorės), ten man rodos, yra apie galvos odos priežiūrą ir tinkamą mitybą, savaitgalį galėsiu pasižiūrėti, gal kokių patarimų bus.

Aciu, mergai uz atsakymus ir patarimus. Reiks meginti, bet jau tiek visko ismeciau is paleo, kad tik mesa ir agurkas teliko smile.gif Jei dar pasitvirtins, kad kokosas man tetinka, tai tikrai eisiu sautis. Jei manes ilgai cia nebus, tai neminekite bloguoju lotuliukas.gif
Vakar perskaiciau sita straipsni, tai pasibaisejau. As L Tiroksina jau gal 13 metu geriu ir netikiu, kad galiu ji nutraukti, ir skydliauke ims dirbti savo darba. Is pradziu turejo daktarai meginti stimuliuoti skydliauke o ne sodinti is karto ant dirbtinio hormono. Jau turejau skaudzios patirties su Tiroksino nutraukimu. As jau tiek prisiskaiciau visko, kad pradedu krypti I krastutinumus, aukso vidurio jau nebematau: 1. Arba mesti visus butinuosius vaistus ir itiketi paleo galia, arba 2. Straipsniuose stipriai persudoma ir negali taip buti, kad paleo padarys tokio lygio stebukla, kad gali mesti von vaista, kuri geri n metu ir viskas bus gerai. Tikejimas daro stebuklus, bet ne iki tokio laipsnio.
http://www.homosanit...stai_kurie_gydo

QUOTE(taša @ 2013 09 20, 09:11)
Labas rytas,
ikisau nosi i albumuka, kaip smagu 'gyvai' pamatyt visas!
kai kuriu rezultatai tai ispudingi!

idomu dar voresta su vistom pamatyt smile.gif)

Nidulia, prisimenu tave is vieno chato! bigsmile.gif
Papildyta:
ou, tik db pamaciau voresta su groziu! bigsmile.gif

Is kokio? smile.gif

QUOTE(Wallis @ 2013 09 20, 09:22)
aha, tikrai smile.gif)) o geriausia tai Nidulia su bulkute rankose smile.gif)) dailios merginos, is jusu isvaizdos nesimato, kad turetumet sveikatos, tuo labiau svorio problemu smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Taip ir maniau, kad pirmiausiai pamatysite Nidulia su saaaaaaaaldziu pyragaiciu rankoje lotuliukas.gif Galejau pafotoshopinti ir I ranka ideti agurka, ale agurkas su arbata, kazkaip durnai atrodytu lotuliukas.gif
Siaip, visos mergaites labia grazioso, jaunos, o pasikeitimai tai stulbinantys wub.gif Voresta visai kitaip isivaizdavau smile.gif Grazi motera su nuostabiu pauksciu. Dabar jau ne tik parsiukus niurkyti noriu, bet ir paukstukus pamatyti:)
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 12:36)

Vakar perskaiciau sita straipsni, tai pasibaisejau. As L Tiroksina jau gal 13 metu geriu ir netikiu, kad galiu ji nutraukti, ir skydliauke ims dirbti savo darba. Is pradziu turejo daktarai meginti stimuliuoti skydliauke o ne sodinti is karto ant dirbtinio hormono. Jau turejau skaudzios patirties su Tiroksino nutraukimu. As jau tiek prisiskaiciau visko, kad pradedu krypti I krastutinumus, aukso vidurio jau nebematau: 1. Arba mesti visus butinuosius vaistus ir itiketi paleo galia, arba 2. Straipsniuose stipriai persudoma ir negali taip buti, kad paleo padarys tokio lygio stebukla, kad gali mesti von vaista, kuri geri n metu ir viskas bus gerai. Tikejimas daro stebuklus, bet ne iki tokio laipsnio.

mano skydliaukė nepakitusi, yra keletą mazgų, bet jie nedidėja, stovi vietoje jau keletą metų, bėda ta, kad nuolatinių dietų ir badavimų pagalba aš tą skydliaukę ir suėdžiau, todėl manau, kad normalios mitybos pagalba galiu ją vėl priversti dirbti. Nežinau ar tai padės, bet kol kas jaučiuosi pusėtinai, nekala gerklėje širdis, gal šioks toks tingulys jaučiasi, bet visa kita normos ribose, belieka tik nueiti kraujo tyrimą pasidaryti, bet noriu, kad praeitų daugiau laiko.
Jei tavo skydliaukė skylėta ir išdidėjus, tai vargu ar tau paleo padės ją užkurti
Atsakyti
Visos gražuolės 4u.gif Kai turėsiu daugiau laiko, ir save parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 12:36)
1. Arba mesti visus butinuosius vaistus ir itiketi paleo galia, arba 2. Straipsniuose stipriai persudoma ir negali taip buti, kad paleo padarys tokio lygio stebukla, kad gali mesti von vaista, kuri geri n metu ir viskas bus gerai. Tikejimas daro stebuklus, bet ne iki tokio laipsnio.

jei jau organas negamina kažko, kas reikalinga, ir tau būtinas dirbtinis pakaitalas, tai neskubėk mesti.
O tikėti galima. mirksiukas.gif

O su mintimi, kad vaistų nėra, teks susitaikyti.
http://www.cdc.gov/d...at-report-2013/ keliama balta vėliava?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 11:36)
Is kokio? smile.gif

beta.lt
Atsakyti
Dar įsiterpsiu su vitaminų tema. Yra mitas, kad nevalgant grūdų bus vitamino B trūkumas. Taigi - jau nuo sausio pradžio, iki dešimt kartų esu valgiusi kažką grūdinio ar kvietinio. Mano B12 yra 368, kai norma 187-883. tongue.gif Neblogai, ania?
Atsakyti
Sveikos, malonu matyti naujus veidus albume wink.gif

O as jau bijau naujas kelnes pirkti, pries menesi nusipirkau dzinsus, o dabar jie nusimauna neatsegti, gelbsti tik dirzas biggrin.gif
Uztai kokia nukaliau aptemta megzta suknele, olialia sexy bitch biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif antra jaunyste atejo biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes

QUOTE(nomore @ 2013 09 20, 11:32)
Limma, o kodėl vyrui uždraudė subproduktus?  g.gif

pasidarem metabolizmo tyrima ir ten rekomendacijos uzdeta X prie siu produktu, asmeniskai tyrejo neklausiau, bet turiu itarima kad del cholesterolio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 09 20, 14:43)
sveikutes
pasidarem metabolizmo tyrima ir ten rekomendacijos uzdeta X prie siu produktu, asmeniskai tyrejo neklausiau, bet turiu itarima kad del cholesterolio doh.gif

O gal prie esamo disbalanso netinka tie produktai.
Atsakyti
QUOTE(limma @ 2013 09 20, 15:43)
sveikutes

Ne dėl cholesterolio, o dėl ketogeninio disbalanso. Čia labiau tinka balta mėsa ir žuvis. Pas mane tas pats
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 20, 14:48)
O gal prie esamo disbalanso netinka tie produktai.

galbut g.gif

QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 20, 14:49)
Ne dėl cholesterolio, o dėl ketogeninio disbalanso. Čia labiau tinka balta mėsa ir žuvis.  Pas mane tas pats

na va ir gavau pati atsakymus. zinosiu kad del to, nes giliai tikejau, kad del cholesterolio....aciu Jolkita 4u.gif
Atsakyti
kazi ar galima i ta albuma ir man paziureti ? g.gif kur jo ieskoti ? ar cia ne mano nosiai ? biggrin.gif
ziauriai ziauriai sloga. bet svarbu ner chroniskos gerkles ir sanariu ! man kokie 1.5-2 kg nukrito. bet apimtys nepamazejo smile.gif kaip gi cia gali buti ? t.y. drabuziai ne laisvi smile.gif jauciuosi super. as jauciu, akd ant paleo man net regejimas pagerejo. nes matyt daugiau riebalo, daugiau vit d, gal e dar. aisku, vasara buvo dar tas, akd saules daug, uogu.
vis tik dar nesu grynai paleo.

kartoju klausima apie sultini: ar sultinio vartojimas turi itakos druskos rugsties issiskyrimui ? ax.gif
Atsakyti