QUOTE(katinone @ 2013 09 20, 07:49)
Man pradejo kristi po 2sav. nuo paleo pradzios ir kolkas krinta labai greitai.
QUOTE(Elata @ 2013 09 20, 08:30)
Na, aš prieš porą metų su primal per kokius pusantro mėnesio apie 10 kg numečiau, bet kadangi pareigingai nesisvėriau, tai negaliu pasakyti, kaip krito. Tiesiog vieną dieną pamačiau, jog smunka kelnės, sijonai sukasi O sausį su Whole30 per mėnesį apie 6 kg nukrito. Bet šiaip jau su paleo jau pirmąją savaitę pasijunta... tik ne ant svarstyklių, o jaučiasi, kad tas water retention (vandens užsilaikymas) organizme praeina ir apimtys sumažėja
Taip blogai? Aš turiu tą Skintervention knygutę, išleistą Balanced Bites autorių (jos paleo/primal autorės), ten man rodos, yra apie galvos odos priežiūrą ir tinkamą mitybą, savaitgalį galėsiu pasižiūrėti, gal kokių patarimų bus.
Taip blogai? Aš turiu tą Skintervention knygutę, išleistą Balanced Bites autorių (jos paleo/primal autorės), ten man rodos, yra apie galvos odos priežiūrą ir tinkamą mitybą, savaitgalį galėsiu pasižiūrėti, gal kokių patarimų bus.
Aciu, mergai uz atsakymus ir patarimus. Reiks meginti, bet jau tiek visko ismeciau is paleo, kad tik mesa ir agurkas teliko Jei dar pasitvirtins, kad kokosas man tetinka, tai tikrai eisiu sautis. Jei manes ilgai cia nebus, tai neminekite bloguoju
Vakar perskaiciau sita straipsni, tai pasibaisejau. As L Tiroksina jau gal 13 metu geriu ir netikiu, kad galiu ji nutraukti, ir skydliauke ims dirbti savo darba. Is pradziu turejo daktarai meginti stimuliuoti skydliauke o ne sodinti is karto ant dirbtinio hormono. Jau turejau skaudzios patirties su Tiroksino nutraukimu. As jau tiek prisiskaiciau visko, kad pradedu krypti I krastutinumus, aukso vidurio jau nebematau: 1. Arba mesti visus butinuosius vaistus ir itiketi paleo galia, arba 2. Straipsniuose stipriai persudoma ir negali taip buti, kad paleo padarys tokio lygio stebukla, kad gali mesti von vaista, kuri geri n metu ir viskas bus gerai. Tikejimas daro stebuklus, bet ne iki tokio laipsnio.
http://www.homosanit...stai_kurie_gydo
QUOTE(taša @ 2013 09 20, 09:11)
Labas rytas,
ikisau nosi i albumuka, kaip smagu 'gyvai' pamatyt visas!
kai kuriu rezultatai tai ispudingi!
idomu dar voresta su vistom pamatyt )
Nidulia, prisimenu tave is vieno chato!
Papildyta:
ou, tik db pamaciau voresta su groziu!
ikisau nosi i albumuka, kaip smagu 'gyvai' pamatyt visas!
kai kuriu rezultatai tai ispudingi!
idomu dar voresta su vistom pamatyt )
Nidulia, prisimenu tave is vieno chato!
Papildyta:
ou, tik db pamaciau voresta su groziu!
Is kokio?
QUOTE(Wallis @ 2013 09 20, 09:22)
aha, tikrai )) o geriausia tai Nidulia su bulkute rankose )) dailios merginos, is jusu isvaizdos nesimato, kad turetumet sveikatos, tuo labiau svorio problemu
Taip ir maniau, kad pirmiausiai pamatysite Nidulia su saaaaaaaaldziu pyragaiciu rankoje Galejau pafotoshopinti ir I ranka ideti agurka, ale agurkas su arbata, kazkaip durnai atrodytu
Siaip, visos mergaites labia grazioso, jaunos, o pasikeitimai tai stulbinantys Voresta visai kitaip isivaizdavau Grazi motera su nuostabiu pauksciu. Dabar jau ne tik parsiukus niurkyti noriu, bet ir paukstukus pamatyti:)