Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(katinone @ 2013 09 19, 22:58)
Na as tik su 20 biggrin.gif

HA-HA! tongue.gif
Atsakyti
Merginai, kurios turejote zymu antsvori, po kiek laiko nuo paleo mitybos pradzios, issijudina lasinukai ir po kiek laiko pradeda kristi svoris? Kokiais tempais jis krenta, kada jau pamatete, kad ledai pajudejo? Papasakokit, bukit geros, man tai svarbu.
Kodel man nesiseka susitvarkyti su galvos oda?sad.gif Taip saziningai stengiuosi, bet niezti nors tu ka, isdraskuta iki smegenu. Bandysiu ir lasinius ismesti is meniu. Jau as viska tik ismetineju, tuoj tik mesa esiu. Is ko man gauti riebalo pakankamai? Kokosu, alyvuogiu◦
kokosų aliejus, alyvuogių aliejus, avokadų aliejus, lazdyno riešutų aliejus, migdolų aliejus, akavos sviestas? Ar pakaks man riebalo is aliejumi palietu salotu? Ar ikalti sauksta su valgymu?
Primeciau savo sios dienos pirma maitinima, tai panasiai taip gavosi:
Viso: koloriju 202.9 , anglys 2.4, baltymai 11.95, riebalai 16.9 . Cia mazdaug primeciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 19 rugsėjo 2013 - 23:42
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 20, 00:30)
Merginai, kurios turejote zymu antsvori, po kiek laiko nuo paleo mitybos pradzios, issijudina lasinukai ir po kiek laiko pradeda kristi svoris? Kokiais tempais jis krenta, kada jau pamatete, kad ledai pajudejo? Papasakokit, bukit geros, man tai svarbu.

Man pradejo kristi po 2sav. nuo paleo pradzios ir kolkas krinta labai greitai. Esu rimtai ant paleo (su zmogiskais nukrypimais, kuriuos laikau normaliais), nuo rugsejo 5d. Per ta laika pameciau 6kg. Sveriuosi kas savaite. Tai po pirmos savaites nebuvo nukrites nei gramas, po antros 1kg, o toliau jau kaip nuo kalno. Mano pradinis svoris buvo 95,5kg. Valgiau is pradziu 3, paskui 2kartus dienoje. Yra buve, kad ir viena karta.Man pats tas valgyt 2kartus. Suvalgau dabar zymiai maziau negu pradzioje, nes daugiau nenoriu. Tai tiek mano nedideles patirties su paleo smile.gif
Atsakyti

Na, aš prieš porą metų su primal per kokius pusantro mėnesio apie 10 kg numečiau, bet kadangi pareigingai nesisvėriau, tai negaliu pasakyti, kaip krito. Tiesiog vieną dieną pamačiau, jog smunka kelnės, sijonai sukasi biggrin.gif O sausį su Whole30 per mėnesį apie 6 kg nukrito. Bet šiaip jau su paleo jau pirmąją savaitę pasijunta... tik ne ant svarstyklių, o jaučiasi, kad tas water retention (vandens užsilaikymas) organizme praeina ir apimtys sumažėja smile.gif
Kodel man  nesiseka susitvarkyti su galvos oda?sad.gif Taip saziningai stengiuosi, bet niezti nors tu ka, isdraskuta iki smegenu. Bandysiu ir lasinius  ismesti is meniu. Jau as viska tik ismetineju, tuoj tik mesa esiu. Is ko man gauti riebalo pakankamai? Kokosu, alyvuogiu◦
kokosų aliejus, alyvuogių aliejus, avokadų aliejus, lazdyno riešutų aliejus, migdolų aliejus, akavos sviestas? Ar pakaks man riebalo is aliejumi palietu salotu? Ar ikalti sauksta su valgymu?
Primeciau savo sios dienos pirma maitinima, tai panasiai taip gavosi:
Viso: koloriju 202.9 , anglys 2.4,  baltymai 11.95, riebalai 16.9 . Cia mazdaug primeciau

Taip blogai? verysad.gif Aš turiu tą Skintervention knygutę, išleistą Balanced Bites autorių (jos paleo/primal autorės), ten man rodos, yra apie galvos odos priežiūrą ir tinkamą mitybą, savaitgalį galėsiu pasižiūrėti, gal kokių patarimų bus.
Nežinau, ar žinot tokias bloggeres purelytwins. Jos kurį laiką raw veganės buvo, bet kadangi abi kamuoja odos problemos (vieną - aknė, kitą - psoriazė), tai nusprendė prie paleo pereiti. Bet kadangi nežinojo, kam alergiškos, kas tinka, viena jų visai neseniai tris dienas berods valgė tik mėsą ir ryžius (ryžius, nes jos daug sportuojančios merginos, reikia joms angliavandenių, o ryžiai mažiausiai alergiškas produktas, nes nelabai ko juose yra, tik krakmolas). Tai per tas tris dienas apmažėjo odos problemos aiškiai, tada pradėjo kasdien įtraukti po vieną produktą - brokolius, kalė kopūstą etc. Ir jei nesureaguoja, vadinasi nealergiškas, viskas tvarkoje smile.gif Reiktų ir jums kažką panašaus pasidaryti. Valgyti vien mėsą ir kokius agurkus porą dieną ir pažiūrėti, ar galvos odos problemos sumažės.
O riebalų kiekį geriausia nusistatyti pačiam. Jei jaučiatės alkana, trūksta energijos, tuomet tikriausiai nepakankamai riebalų mityboje smile.gif
Atsakyti
As tai jau turbut pasiekiau ta normaluji svori, ir nebekris jau g.gif nes kaip uzburta, siandien ryte irgi uzlipau -70.1 biggrin.gif tyciojasi, niekaip 6 nepamatau biggrin.gif nors jau kuris laikas labai saziningai beveik whole meniu..
Del menesiniu, man jos nebuvo niekada sunkios, tai nelabai kas pasikeite, tik dingo skysciu kaupimas ir svorio svyravimas ciklo metu. Nebera to issiputimo pries mm ir per jas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,
ikisau nosi i albumuka, kaip smagu 'gyvai' pamatyt visas!
kai kuriu rezultatai tai ispudingi!

idomu dar voresta su vistom pamatyt smile.gif)

Nidulia, prisimenu tave is vieno chato! bigsmile.gif
Papildyta:
ou, tik db pamaciau voresta su groziu! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 20 rugsėjo 2013 - 08:07
As ir netycia i albumeli nuvariau, ir opa -nauju veidu yra bigsmile.gif bigsmile.gif smagu susipazint! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 20, 09:13)
As ir netycia i albumeli nuvariau, ir  opa -nauju veidu yra  bigsmile.gif  bigsmile.gif smagu susipazint! drinks_cheers.gif

aha, tikrai smile.gif)) o geriausia tai Nidulia su bulkute rankose smile.gif)) dailios merginos, is jusu isvaizdos nesimato, kad turetumet sveikatos, tuo labiau svorio problemu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 20, 08:22)
aha, tikrai smile.gif)) o geriausia tai Nidulia su bulkute rankose smile.gif))

joaaaaaaaa biggrin.gif as ir iskart pamaciau biggrin.gif thumbup.gif
Papildyta:
gi vakar taip negerai buvo po tu pietu, o reikejo i svecius isvaryt, tai ikaliau druskos rugsties ir akimirksniu nueme viska! kol nuvaziavau i svecius- jau nustojo pykinti, o jau galvojau tikrai supykint karsta.gif
paklausiau pas kui MB kaip jam, sako burbuliavo po pietu pilvas..... nu nesuprantu - mesa kaip visada, tik morkas su kalafijorais patroskinau+kaip visada agurku/pomidoru salotos su grietine
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kažin ar aš jau galėčiau į albumą jungtis blush2.gif ? Nedrįstu įkyriai prašyt, nes reiškiuosi, kaip jaunas mėnulis... Skaitau daug, komentuoju mažai smile.gif
Atsakyti
Aš manau, tikrai gali mirksiukas.gif
Atsakyti
Limma, o kodėl vyrui uždraudė subproduktus? g.gif
Cushy, man rodos, kad gali smile.gif
Taša, ką valgei svečiuose? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 20 rugsėjo 2013 - 11:34