Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(jautiena @ 2013 09 19, 16:28)
na taip, tik kad jau viska ir taip zinom. pasigedau autoriaus vardo, pavardes.

http://preventdiseas...t-Disease.shtml
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2013 09 19, 17:28)
na taip, tik kad jau viska ir taip zinom. pasigedau autoriaus vardo, pavardes.

yra yra, kaip visad Delfy tik vertalas, o tai jau buvau beapsidžiaugianti, kad koks mūsiškis. Bet mūsiškiui šitaip prasižioti, reiškia, prarast darbą.
http://myscienceacad...-heart-disease/

Atsakyti
Atskleistas, bet niekam neįdomu ir visi apsimes, kad čia tiesiog dar vienas gandas smile.gif

Beje, VMG (Virtuvės Mitų Griovėjų) knygoje/žurnale Ruduo rašo apie paleomitybą (kažkodėl jie vieną žodį padarė). Na, lygina vegetarizmą, žaliavalgystę ir paleo ir interviu su tų trijų sričių atstovais: Aiste Butkevičiene (jogosmityba.lt autorė ir Vegacafe savininkė), Gražina Gum (Raw42 savininkė) ir Claudio Santori (Lietuvoje gyvenantis italas) biggrin.gif Žodžiu lietuviams dar toli iki to paleo, nes tik italas tiko.
O pats tas straipsnis: na, nieko ypatingo, tik kažkaip pasimečiau. Rašo: "pieno produktai nėra paleodietos dalis." Kitas sakinys "Pieno produktai yra mėgstami ir vartojami jos šalininkų." Taip ir likau nesupratusi, ar jie čia su italu nesusikalbėjo, ar kas nutiko. Žodžiu, tas vargšas italas 15 metų vegetaras buvo ir prieš porą metų nusprendė pereiti prie paleo.
Man patiko, kad jis nurodė, jog remiasi moksline literatūra ir savo patirtimi, tačiau pažymėjo, jog kiekvienas turime atrasti, kas konkrečiai mums tinka.
Atsakyti

dėl plaukų slinkimo gali būt kalta skydliaukė
"Skydliaukei pradėjus gaminti per mažai hormonų, išryškėja vangumas, mieguistumas, išsausėjusi oda, plaukų slinkimas, lūžinėjantys nagai, kartais rytais būna paburkęs veidas, svorio augimas, sutrinka virškinimas ir užkietėja viduriai, moterims sutrinka menstruacijos.

Kai skydliaukė pradeda gaminti per daug hormonų, dažniau plaka širdis, prakaituojama, svoris priešingai - krenta. Esant skydliaukės funkcijos sutrikimui, padidėja jautrumas, sunku susikaupti, kankina nemiga, galvos skausmas, taip pat sumažėja fizinis aktyvumas ir kamuoja lėtinis nuovargis. Jeigu pastebėjote nors vieną ryškesnį iš čia išvardintų simptomų, labai rekomenduoju pradėti negalavimų priežasčių paieškas nuo skydliaukės kraujo tyrimo“

Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 17:17)
WOW blink.gif greit skaitykit, o tai neįtikėtiną dalyką išspausdino- dar ištrins  lotuliukas.gif

Tai prisipažinkit, kuri iš mūsų yra chirurgas su 25 metų stažu? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 15:53)

http://www.thepaleom...immune-protocol

http://www.thepaleom...ne-protocol-aip

Daug skaitymo 4u.gif
Atsakyti
sveiki...plaukai man irgi slenka, ir bijau likti plika....geriu gelezi papildomai....

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 12:29)
tai kad neslenka, nors jau pora metų tuoj bus, kaip aš paleo. Ir niekad neslinko. Vyro ir dukros taip pat, nors dukra anksčiau(iki paleo) skundėsi slenkančiais
drinks_cheers.gif.  Jei problemos rimtos, būtina eit pasidaryt metabolizmo tyrimą,  tačiau jei jų nėra, paleo irgi  jų neturėtų sukelti.  Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.

o MB po metabolizmo tyrimo uzdarude si geri...negalima ju, nors pilna kamera prideta naminiu vistu geriu....bet galvoju, gal kartais, retai, galima g.gif

priminkit, kaip tikrinama pieno produktai su jodu. uzdejus taskeli ant varskes, turi islikti ta pati spalva?

einu krepsio ziureti biggrin.gif
Atsakyti
Ziuru man su akne visai prastai, o atrodo, kad buvo pagerejimas doh.gif

daugeja baltu mazu inksitu ir ant zandikaulio linijos dygsta skausmingi balti inkstirai. doh.gif

reikia mesti sviesta ir naudoti tik kokosu al. g.gif daugiau nieko pienisko baltymo sias kelias savaites neturejau burnoje.

Kaip tik ir man pirmosios mensines su paleo, tai jos silpnos ir ilgos. kai anksciau buvo pirmos dvi dienos gausios ir po to dvi dienos patepliojimas.

Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 22:05)
Ziuru man su akne visai prastai, o atrodo, kad buvo pagerejimas doh.gif

O vaisiai negali kliuti? Juk juose fruktoze.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 22:05)
reikia mesti sviesta ir naudoti tik kokosu al.  g.gif daugiau nieko pienisko baltymo sias kelias savaites neturejau burnoje.

na, prie viso tų odos problemų prisideda ir ciklo laikas, bet pabandyti šiek tiek visai be pieno produktų pagyventi pravartu būtų vien tam, kad pažiūrėt, ar pasikeis kas ar ne smile.gif Na, ir dar riešutukais nereiktų piktnaudžiauti ar visai jų atsisakyti geriausia, jei dabar jie racione yra, gal jie kokius negerumus sukelia.

Beje, mergaitės, dėl plaukučių slinkimo, prisiminiau, kad kolegė sakė, jog jai kirpėja liepė geležies tablečių ir antioksidatorių nusipirkti. Sako, kad padeda. Būtų smagu, kad man tie antioksidatoriai iš daržovių ir šiaip maisto ateitų ir nereiktų po pusę šimto už saujelę mokėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 22:33)
O vaisiai negali kliuti? Juk juose fruktoze.

gali turbut, gal kas daugiau susidures, pakomentuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 19, 18:18)
Tai prisipažinkit, kuri iš mūsų yra chirurgas su 25 metų stažu?  thumbup.gif

Na as tik su 20 biggrin.gif
Atsakyti