QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 15, 16:24)
Su vidurių užkietiejimu daug kas susiduria šitoj mityboj ir deja sunku patarti ką daryti. Protingiausia būtų pasidaryti metabolizmo tyrimą, nes vistik kažkas organizme nesireguliuoja ir reikėtų parinkti atitinkamą baltymų/riebalų/angliavandenių santykį ir netgi jų rūšį(labiau raudona ar balta mėsa, sotieji, steroliniai kai kada ir polinesočiųjų daugiau reikia).
taip, pastebėjau, kad daug kas susiduria su šia problema. Metabolizmo tyrimą norėčiau pasidaryti, bet iki Kauno man toli, pati nevairuoju, va, jeigu atsirastų bendramintė/is iš mano miesto- būtų puiku...
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 15, 19:29)
rytorasa, gal dar koks produktas tau netinka
gal..
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 15, 19:52)
O kaip taip sugebėti užkietinti vidurius? Gal riebalų vis dėl to per mažai? Vakar paragavau "neperšaunamos" kavos. Tai jaučiu sprinto rekordą sumušiau iki wc bėgdama. Taip pramušo.
na, sugebėjimo čia nereikia..
Kavos negeriu, tai tik riebalas lieka. Riebalų valgyt dauguiau negaliu, kažkada užlaižiau kokoso daugiau, vėliau pykino...
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 15, 20:17)
Rytorasa, įdomu ar tu vartoji pieną ir pieno produktus? Jei pabandytum be jų, gal kas pasikeistų?
pieno nevartoju, bet kartais vartoju grietinę, varškę, sviestą.
QUOTE(nomore @ 2013 09 16, 07:08)
Ir dar, buvo čia išsakyta mintis, kad nelabai sąmonė, kad pokyčiai po kelių dienų pasimato. Aš vis dar laikau stebuklu ir pačiai sunku patikėti, kad pradėjo tvarkytis organizmas būtent po kelių dienų. Vis pati einu paskaityti, ką rašiau, kai pagalvoju, kad gal čia man niekas nevyksta, ar kas nors per lėtai. Ir apsiraminu - tai, kas dingo po kelių dienų, pvz., sąnarių skausmai, žmones kankina metų metais, o man praėjo po trijų paleo dienų
Arba limfmazgiai padidėję, kurie praėjo po savaitės, o kankino mane jau keletą metų
Kitos problemos labiau rezistencinės, ir niekaip nesiduoda taisymuisi, va jau ketvirtas mėnuo, bet bus matyt, ar dar yra man stebuklų rezerve
čia įžvelgiu alergiją maisto produktams ir juos pašalinus iš raciono- greitas ir žymus pagerėjimas...
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 16, 09:23)
Man irgi taip buvo, tai sviesto pora saukstu uzkapodavau - begdavau y wc
Dabar turiu Lepicol nusipirkus, kaip ir nieko dalykas, nors man bedu ir neber, nebent riebalo numazinu smarkiai arba jis ateina is lasiniu. Kokosu aliejus, taukai, sviestas - nekietina man, o va lasinys tas pats kas nieko
Cia kiekvienai skirtingai, nepadek, bandyk rasytis kasdien ka valgai, cia parasyk, gal kas ras ka pataisyt, kad padetu
sviesto privengiu, nes netinka norinčioms numesti svorio.. Kad kokosų aliejus veiktų laisvinančiai- nepastebėjau. Bent jau man- neminkština.
QUOTE(pumpica @ 2013 09 16, 13:28)
Nu va, prasvarinau maxima su 40 proc alieju kokoso, sedziu rami
ir aš vakar prašlaviau Maximą...
Kaina tikrai nebloga gavosi..