Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 19, 16:32)
Kaži ar ne per daug? biggrin.gif
Ačiū, Nidulia, man išrašė kiek gerti, tai žiūrėsiu kaip veiks. smile.gif

Mano tyrimas rodė 29, kai norma 30-40. Gal nėr daug per mažai, bet rodiklis vis tiek svarbus.  g.gif
Gydytojo nurodymu bandysiu Vigantol. Keista, bet jis receptinis...  blink.gif

Gal bijo, kad savavaliskai neperduozuotu zmones. Sakyciau, kad jis yra prailginto veikimo vitaminas.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 15:36)
Rekomenduojama su maistu gauti Vit D paros norma yra 5μg,  o 100 gr kiaušinių trynių vitamino D- 4.00 μg., jaučio kepenyse 1.47 μg,  100gr silkės -8.30 μg  , unguryje - 30.00 μg
Silkę aš mėgstu.

as manau mes su kiausiniais(kas valgo juos) gaunam pakankamai.

pavasari man buvo per mazai vit D, klc ir dar kazko. bet db jau viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 17:37)
Kokia JolkitaS grazi....
ax.gif

Smalsu net pasidarė, kur ją matai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 16:28)
O kaip gi su gasdinimais, kad perdozavus vit D3, pasekmes liudnos?
Papildyta:

Na, nebijau as tu gasdinimu. Gi paprasta pasidaryti tyrima karta i menesi kai vartoji arba karta per pusmeti kai nevartoji. Pigiausia siauliuose daro Saules diagnostika. Kiek teko dometis anksciau, tai kitur ~20-30 litu brangiau.
Buvo metas kai geriau po 10000 vienetu beveik tris menesius ir pakeliau tik iki 52. Tada oda buvo ideali. Tiesa reikia pastebeti, kad tuo metu nevartojau tiek riebalu ir labai mazai valgiau, o veliau visiskai atsisakiau mesos. Bet tai nebuvo protingiausia, kaip paaiskejo veliau - man labai padaznejo ir sustiprejo IS atakos. Paskutine ataka baigesi tuo, kad teko mokintis vaikscioti is naujo.
Dabar man net paciam skamba keistai, nes ir futbola zaidziu kas antra /trecia diena po pora valandu ir dviraciais desimtim kilometru galiu nuvaziuoti be problemu ir aplinka aplink nama blizga smile.gif ir darzas mano tvirtove - be manes ten niekas nieko nedaro. Na , tik derliu padeda suvalgyti biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2013 09 19, 15:39)
Smalsu net pasidarė, kur ją matai smile.gif ?

buvom susitikusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 17:49)
buvom susitikusios smile.gif

Aišku smile.gif maniau nuotrauką kur įkėlus biggrin.gif
Atsakyti
WOW blink.gif greit skaitykit, o tai neįtikėtiną dalyką išspausdino- dar ištrins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 16:37)
Kokia JolkitaS grazi....
ax.gif

Oi sugėdinai blush2.gif

Malonu buvo pasimatyt 4u.gif ir pati esi žavinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 15:17)
WOW blink.gif greit skaitykit, o tai neįtikėtiną dalyką išspausdino- dar ištrins  lotuliukas.gif

na taip, tik kad jau viska ir taip zinom. pasigedau autoriaus vardo, pavardes.

grazuoles mergytes galetumet albumuke pasirodyt, cia nesierzine tongue.gif
Atsakyti
nesuprantu.. snd valgiau viska taip kaip ir vakar ir visada.. o po pietu pradejau riaugeti ir db mane pykina g.gif ko nebuvo kai pradejau maitinstis paleo.. g.gif (pietum tiesa patroskinau morka su kalafijoru - vakar to nebuvo)

ar galiu isgerti db druskos rugsti? ar cia ne tas atvejis?
Atsakyti
taigi buvo cia kazkuri imetus: kai nevirskina citrinos pagrauzt - jeigu pagereja - vadinasi truksta tos rugsties, o jeigu ne - tai ne.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 17:30)
nesuprantu.. snd valgiau viska taip kaip ir vakar ir visada.. o po pietu pradejau  riaugeti ir db mane pykina g.gif  ko nebuvo kai pradejau maitinstis paleo.. g.gif  (pietum tiesa patroskinau morka su kalafijoru - vakar to nebuvo)

ar galiu isgerti db druskos rugsti? ar cia ne tas atvejis?

Gerk tik jeigu esi ką tik pavalgius, kitaip gali graužti skrandį
Papildyta:
QUOTE(JolkitaS @ 2013 09 19, 17:38)
Gerk tik jeigu esi ką tik pavalgius, kitaip gali graužti skrandį

Vakar skaičiau diskutavot kur Kaune metabolizmo tyrimą daro. Tikrai nereikia savo patalpų ieškotis, tyrėjas turi vietą kur tai atlieka. O jeigu kviesitės pas save, surinkus 3 žmones ir už atvažiavimą nereikės mokėti.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2013 09 19, 17:28)
na taip, tik kad jau viska ir taip zinom. pasigedau autoriaus vardo, pavardes.

grazuoles mergytes galetumet albumuke pasirodyt, cia nesierzine tongue.gif

Kažkaip galvojau dar nenusipelniau slaptažodžių blush2.gif
Atsakyti