QUOTE(Silver79 @ 2013 09 19, 15:24)
Labai gali buti, kad del lasiniu. Beje, 1. pas mus autoimuninikus dazniausiai buna bedos su vit.D.
, bet bijau, 3. kad rudens/ziemos metu teks vel vartoti po 5000-10000 vienetu per para. Nes galiu vel iki pavasario atsidurti prie zemiausios ribos.
Jei pas tave 18, tai nieko keisto, 2. kad bedos su oda. Be ju turetu buti ir kitu daug bedu. Vit. D musu imunitetui labai svarbus vitaminas.
, bet bijau, 3. kad rudens/ziemos metu teks vel vartoti po 5000-10000 vienetu per para. Nes galiu vel iki pavasario atsidurti prie zemiausios ribos.
Jei pas tave 18, tai nieko keisto, 2. kad bedos su oda. Be ju turetu buti ir kitu daug bedu. Vit. D musu imunitetui labai svarbus vitaminas.
1. Man nenustatyta, kad pso, o odos seboreja priskiriama autoimininiam ar ne?
2. Galima pvz?
Buvau visiskai "mirusi", nieko nenorejau, jegu 0, depresija, kartais net su panikos atakomis, irzlumas ir piktumas neispasakytas, apatija viskam , odos niezejimai, nugaros skausmai, gelbejo tik Liapko masazinis kilimelis ir nugaros masazai.ir t.t.
3. Gal galit nurodyti, koki gerete? 5000-10000 per para? Tokia didele doze?
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 15:40)
:Nidulia - mesk lauk viska, daryk autoimuniny protokola, jeigu blogeja, reiskias reikia tau to, kad pamatytum, kas ir kaip. Man tiesa pasakius svoris pradejo krist tada, kai ismeciau lasinius ir sviesta per borta, na taip varske valgau.
Galima placiau? Ka mesti lauk? kas tas autoimuninis protokolas, kur ji daro??
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 15:41)
Aha, aš irgi gėriau D vitaminą, bet jis pirmiausia brangus, tad kažkaip norisi pasitikrinti, ar padeda nors kiek ar ne.
Brangus? O koki gerete? Vandeniniame pavidale ar aliejinius zirnelius?