Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 13:46)
As rasiau apie kraujavima non stop, o ne apie krioklius 4u.gif Bet kuris tepimas ir yra kraujavimas 4u.gif

As supratau, radau viena rasancia, kad kraujavo 18 dienu. O kriokliai yra mano asmenine patirtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 14:30)
Man su wc padeda judėjimas. Bėgiojimas ar kitoks cardio. Susikrato žarnose ir būna gerai biggrin.gif

nu o man atvirksciai viskas veikia smile.gif pas mane jauciu viskas per daug susikrato. Siandien laksciau ryte kazkokiom pamiskem, o dabar pilvo apacia skauda, na kaip kad butu uzkieteje... burokeliu pavariau, mesytes gabaliuka nedideli, pagaliau radau lasiniu, tai ir ju siandien per pietus uzsimeciau. Va as jau pradeu giliau galvoti, kad viduriai sustreikavo, nes pasikeite geriamasis vanduo, nes as persikrausciau per 400 km ir vanduo cia is kitu saltiniu atbega.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 09 19, 15:37)
Didesnioji dalis kaip tik raso, kad kraujavimas ne toks sunkus ir trumpesnis, tik ciklas uzsitesia. Man irgi ciklas pailgejo, bet kriokliai ir fontanai nebega, ir skausmai neriecia.

Pas mane ciklas irgi pailgėjo. Iš 28 d pasidarė 35. Bent jau pora paskutinių mėnesių. Žiūrėsiu, kaip toliau bus.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 13:29)
tai kad neslenka, nors jau pora metų tuoj bus, kaip aš paleo. Ir niekad neslinko. Vyro ir dukros taip pat, nors dukra anksčiau(iki paleo) skundėsi slenkančiais
drinks_cheers.gif.  Jei problemos rimtos, būtina eit pasidaryt metabolizmo tyrimą,  tačiau jei jų nėra, paleo irgi  jų neturėtų sukelti.  Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.

voresta, kur galėčiau paskaityti apie subproduktų naudą? Man tai naujiena. O kaip visi toksinai, kuriuos per visą gyvūno egzistavimą valo(beje ir kaupia) kepenys, juk tada viskas suvalgoma... g.gif

Šiaip įdomi diskusija... biggrin.gif Šia tema galima diskutuoti be galo, be krašto ir vienos nuomonės niekada nebus. Yra n mitybos teorijų, kurių šalininkai mano, kad yra teisūs. Tačiau vienos tiesos nėra ir nebus. Organizmai skirtingi ir tai kas tinka Petrui, nereiškia, kad tiks Onutei. Paimkim bet kokią teoriją, kad ir badavimą. Yra Lt moteris, pavardės neminėsiu, kuri išbadavusi virš 30 parų atsikratė baisiomis, nepagydomomis ligomis. Arba kažkada per TV kalbėjęs vyras, kuris irgi tiek išbadavęs išsigydė plaučių vėžį. Ir ką gi jie teigia? Ogi tai, kad būtina atsisakyti VISŲ gyvulinės kilmės maisto produktų ir vartoti tik kuo mažiau termiškai apdorotą augalinį maistą. Arba žaliavalgystės atstovai. Yra tokių kur metų metus taip maitinasi, atsikratė įvairiausiais negalavimais. Kitiems pakanka maisto derinimo pagal Šeltoną.. Kitiems tinka Paleo. Tiesiog noriu pasakyti, kad kiekvienas turi stebėti savo organizmą ir atrasti tai, kas jam tinka, o ne prisiskaitęs teorijų, aklai jų laikytis. Taigi, vienos tiesos, kad ir kaip bebūtų gaila nėra ir nebus.. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 19, 12:15)
Elata, tu kaip šviežio oro gūsis! Kaip gera kad pasirodei. smile.gif
Man nagai gerai, plaukai visada slinko nors yra stori. Nežinau ar tai galima susieti, bet mano organizme yra vitamino D trūkumas. Čia tyrimą dariau.

Dabar neatgaminsiu, kuriame HS straipsnyje autorius rase, kad reikia gerti D3 ir jis pats geria. Ir doze geria ne ta, kuria patariama - palaikomaja, o zymiai didesne. Jei prisiminsiu kuriame straipsnyje, imesiu.
As pernai dariau tyrimus. D norma 20-100, o pas mane buvo 18

QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 12:54)
Didzioji dauguma cia rasot, kad naudojat apdirbtas darzoves.

Apdorotas termiskai? Ar teiginys, kad siek tiek termiskai apdorotas darzoves musu organizmas isisavina geriau nei zalias - neteisingas?

QUOTE(Silver79 @ 2013 09 19, 14:39)
Jei griztant prie odos problemu , tai as ju turejau/turiu labai rimtu. PSO stazas 18 metu.
Paskutinius menesius turejau rimta pablogejima, bet pridejus siek tiek daugiau angliu ir sumazinus riebalus (ypac kiaulienos lasinius ir apskritai visa kiauliena), situacija stabilizavosi ir pradejo gereti.

Tai gal ir mano atveju, cia suo pakastas? Man juk paskutinemis dienomis labai paumejo visi niezejimai. Gal ir mane jie kankina del kiaulienos ir lasiniu vartojimo??
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 15:10)
Dabar neatgaminsiu, kuriame HS straipsnyje autorius rase, kad reikia gerti D3 ir jis pats geria. Ir doze geria ne ta, kuria patariama - palaikomaja, o zymiai didesne. Jei prisiminsiu kuriame straipsnyje, imesiu.
As pernai dariau tyrimus. D norma 20-100, o pas mane buvo 18
Apdorotas termiskai?  Ar teiginys, kad siek tiek termiskai apdorotas darzoves musu organizmas isisavina geriau nei zalias - neteisingas?
Tai gal ir mano atveju, cia suo pakastas? Man juk paskutinemis dienomis labai paumejo visi niezejimai. Gal ir mane jie kankina del kiaulienos ir lasiniu vartojimo??

Labai gali buti, kad del lasiniu. Beje, pas mus autoimuninikus dazniausiai buna bedos su vit.D. Na, mano d kraujo tyrimuose raso, kad norma 30-100. Pavasari buvo 33.96, o pries pora savaiciu 44.74.
Vasara nevartojau jokiu papildu, nes sociai gaudavau cholesterolio ir saules, tad kazkiek per pusmeti pasistumejau i prieki, bet bijau, kad rudens/ziemos metu teks vel vartoti po 5000-10000 vienetu per para. Nes galiu vel iki pavasario atsidurti prie zemiausios ribos.
Jei pas tave 18, tai nieko keisto, kad bedos su oda. Be ju turetu buti ir kitu daug bedu. Vit. D musu imunitetui labai svarbus vitaminas.
Kai nuejau pirma karta pasidaryti , tai laborante nustebo. Sako, lietuviai labai mazai kreipia i tai demesi. Nors reiketu...
Atsakyti
del menesiniu- man nebuvo paskut menesi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 15:34)

Gal nestuke.gif biggrin.gif

O del kraujavimu, tai sorry smile.gif tuose reikaluose as ne bumbum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 15:08)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif As uz protinga ir mandagu diskutavima, todel kai matau, kad kazkas del tiesesnes tiesos karsciuotis pradeda - nebeatrasineju smile.gif As zinau del ko cia atsiduriau, ir vis dar esu - jei man veikia, nebutinai kitiems veiks. Nors ir kaip esu uz zaliavalgyste moraline prasme ir prijauciu idejoms, bet esu cia del sveikatos bedu ir si mityba padejo man issivaduot nuo tiroksino pasaliniu poveikiu smile.gif

Nidulia - mesk lauk viska, daryk autoimuniny protokola, jeigu blogeja, reiskias reikia tau to, kad pamatytum, kas ir kaip. Man tiesa pasakius svoris pradejo krist tada, kai ismeciau lasinius ir sviesta per borta, na taip varske valgau. Pritariu Silveriui del to, ka rase anksciau drinks_cheers.gif

Saule dingo, oras atsalo ir pradejau mieguista darytis. Kaip meska noriu ziemos miegu uzmigt biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 15:34)

tai sveikinsim greit nestuke.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 09 19, 15:10)

Aha, aš irgi gėriau D vitaminą, bet jis pirmiausia brangus, tad kažkaip norisi pasitikrinti, ar padeda nors kiek ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Silver79 @ 2013 09 19, 15:38)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nieko, tuoj viska suzinosi biggrin.gif Vienas tarp moteru pagarbintas esi biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti