QUOTE(Silver79 @ 2013 09 19, 14:17)
Elata, avokadas siltu krastu vaisiu ir jis labai nemegsta saldytuvu - jie ten, juodoja/pelyja/puva. Niekad ju nekisu i saldytuva. Na, nebent pusdieniui jei iskart viso nevalgau
Nu ot bjaurybės jie man nepatinka laikyt daržoves atvirai, nes... būna pasitaiko pamirštu jas, o tada milijonas musyčių atsiranda, tai aš viską į šaldytuvą kišu.
Papildyta:
QUOTE(cushy @ 2013 09 19, 14:27)
Laba diena
Išbandžiau kažkada Lepicol Gal vandens per mažai buvo, nu bet gėriau daug, nežinau, kiek ten dar daugiau galima būtų gert. Pusę nakties prasikankinau tualete, toookie skausmai buvo pilve žiaurūs. Iš skausmo išsitiest negalėjau. Daugiau neeksperimentavau. Žodžiu pinigus išmečiau į balą. Man burokėliai labai gerai veikia.
Dėl plaukų aš nelabai pergyvenu, rudenį man dažnai slenka. Gal kailiukas keičiasi
Išbandžiau kažkada Lepicol Gal vandens per mažai buvo, nu bet gėriau daug, nežinau, kiek ten dar daugiau galima būtų gert. Pusę nakties prasikankinau tualete, toookie skausmai buvo pilve žiaurūs. Iš skausmo išsitiest negalėjau. Daugiau neeksperimentavau. Žodžiu pinigus išmečiau į balą. Man burokėliai labai gerai veikia.
Dėl plaukų aš nelabai pergyvenu, rudenį man dažnai slenka. Gal kailiukas keičiasi
Aš seniau gerdavau Lepicol po šaukštuką į stiklinę vandens ir ryte ant tuščio skrandžio. Kaip mat pravarydavo
Hrrr, tie skausmai nuo per daug ląstelienos tai neduokdie... užjaučiu
Man su wc padeda judėjimas. Bėgiojimas ar kitoks cardio. Susikrato žarnose ir būna gerai