Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 13:29)
Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.

QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 13:52)

Taip, subproduktai yra geris, bet negaliu as prisiverst ju valgyt, gal liezuvi tik, jei kas isvirtu. Bandziau vistu sirdeles, netinka, kepeneliu kvapas netinka, inkstai irgi ne taip kvepia, tik jaucio uodegos gardumelis.

man kepenų skonis visai nieko, perku galvijų. bet kvapas schmoll.gif

reikia daugiau pasiknisti internete, ką būtų galima pasigaminti iš subproduktų.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 11:13)
kokios nors mėsos vis vien rasi, o prie jos sauso vyno taurė tiks, ir tai neišbalansuos tavęs smarkiai.

sakai? aj ne, negeriu kol kas as alkoholio, paskutiniu metu kazkaip keistai jis mane veikdavo - pasigerdavau labai nuo mazo kiekio. meciau visai.
o sausas tai baltas matyt ane?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 13:00)

nebutinai, raudonas irgi mirksiukas.gif

man subproduktai irgi fee...neprisiverciu
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 19, 11:41)
JustDi, gal galėtumėte patikslinti, ar jūsų ilgalaikė ketogeninė dieta buvo baltyminė, ar riebalų pagrindu?

40/40 % - baltymai angliavandeniai ir 20% riebalai

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 11:47)
Lepicol ir yra phyllium husk + probiotikai 4u.gif Sios mitybos tikrai nepavadinciau ketogenines irgi, nes laikiaus Dukano, kur angliu beveik isvis nerasi ir zinau skirtuma tarp ju. Tiesiog ateina metas, kai sunku gaut svieziu salotu lapu, zalesiu, o apdorotos darzoves man stebuklu tikrai nedaro su WC reikalais schmoll.gif Kaip sakant mityba skirias tikrai, kai gali gaut vietiniu svieziu darzoviu - importuotu ir tonomis neaiskiu medziagu nupurkstu vengiu. O vaisiu nepasiilgstu, nebent uogu, kuriu UK nebegausi, viskas importuota. O su menstruaciju dingimais, is kur cia tokios zinios??? Pirma karta girdziu blink.gif Cia tik vaisiavalge bananu mergaite gyres, kad organizmas issivale nuo toksinu ir todel ju neturi, niekada negirdejau to is paleo g.gif Siaip manau man vitamino C labiausiai truksta, reikia spanguoliu sulciu pagert, turiu naturaliu nusipirkus, kelis laselius pilu y vandeny, ale rugstu taip, kad burna sutraukia biggrin.gif

Psyllium husk yra lasteliena, ne probiotikai 4u.gif Voresta juk nesenai rase Gaspadinei, sedi ketogeninej dietoj giliai ir svoris juda, cia tik mintis. Jei laikotes kaip rasot, tai dauguma turetu gyventi energija imant is riebalu, kas ir yra ketogenine dieta. Pats ruduo gi - kopustai, kaliaropes, morkos, salierai ir kt. Apie dingusias menstruacijas daug kas bedavojasi ir pagr paleo forume 4u.gif Gal geriau spanguoles tiesiog suvalgyti nei sultis spaust taip lastelienos gausit.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 13:47)
O su menstruaciju dingimais, is kur cia tokios zinios??? Pirma karta girdziu blink.gif Cia tik vaisiavalge bananu mergaite gyres, kad organizmas issivale nuo toksinu ir todel ju neturi, niekada negirdejau to is paleo g.gif Siaip manau man vitamino C labiausiai truksta, reikia spanguoliu sulciu pagert, turiu naturaliu nusipirkus, kelis laselius pilu y vandeny, ale rugstu taip, kad burna sutraukia biggrin.gif

Žinios iš dangaus biggrin.gif O ta 30 bananas a day tai legendinė deivė... toksinai matai išsivalė iš jos lotuliukas.gif Nu joa, yra žmonių, kurie žvyrą valgo, kiti tik vandeniu ir oru gyvi... visokių būna smile.gif
O su paleo tikrai mėnesinėms nieko nenutiks. Jei jau PCOS vienas iš gydymo būdų yra nedaug angliavandenių turinti mityba ir merginoms bei moterims tikrai mėnesinės sugrįžta, tai abejotini tokie tvirtinimai.
K
aži, ką, JustDi, jūs laikote ketogenine dieta, jei ne mažai angliavandenių turinčią dietą? Ir jei jau visada valgėte vaisius ir angliavandenius, kokia pas jus ketogeninė dieta tada buvo?
Aš, beje, jūsų nelaikau priešu, mane tik piktina tokių asmeninės patirties "žinių" pateikimas kaip neginčijamos informacijos. Ar jums atrodys kaip visiška tiesa mano pasakymas, kad maitinantis paleo užaugsit tik iki 1.64 m, nes aš pati tik tokio ūgio, reiškias didesni ir nebebūsit. Kur čia priežastinis ryšys?
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 14:00)
sakai? aj ne, negeriu kol kas as alkoholio, paskutiniu metu kazkaip keistai jis mane veikdavo - pasigerdavau labai nuo mazo kiekio. meciau visai.

mane irgi perėjus prie paleo alkoholis labai blogai veikia.
Sausų visokių būna, ir raudonų, ir baltų. Bet man raudonas kažkaip.. nu... fe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 14:05)
Psyllium husk yra lasteliena, ne probiotikai 4u.gif

Lepicol yra psyllium husk IR probiotikai.
Apie dingusias menstruacijas daug kas bedavojasi ir pagr paleo forume

Kur?
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 12:06)
Žinios iš dangaus biggrin.gif O ta 30 bananas a day tai legendinė deivė... toksinai matai išsivalė iš jos  lotuliukas.gif Nu joa, yra žmonių, kurie žvyrą valgo, kiti tik vandeniu ir oru gyvi... visokių būna smile.gif
O su paleo tikrai mėnesinėms nieko nenutiks. Jei jau PCOS vienas iš gydymo būdų yra nedaug angliavandenių turinti mityba ir merginoms bei moterims tikrai mėnesinės sugrįžta, tai abejotini tokie tvirtinimai.
K
aži, ką, JustDi, jūs laikote ketogenine dieta, jei ne mažai angliavandenių turinčią dietą? Ir jei jau visada valgėte vaisius ir angliavandenius, kokia pas jus ketogeninė dieta tada buvo?
Aš, beje, jūsų nelaikau priešu, mane tik piktina tokių asmeninės patirties "žinių" pateikimas kaip neginčijamos informacijos. Ar jums atrodys kaip visiška tiesa mano pasakymas, kad maitinantis paleo užaugsit tik iki 1.64 m, nes aš pati tik tokio ūgio, reiškias didesni ir nebebūsit. Kur čia priežastinis ryšys?

Daugybe moteru su besitesianciu kraujavimu non stop arba dingusiom menstruacijom, tik nepatingekit paskaityti
http://forum.whole9l...31-ladies-only/

Ketogenines dietos laikiausi 12 savaiciu, auksciau proporcijas surasiau. Dabar naturaliai valgau paleo, nes man tai priimtina. Nereikia detis jums visazine ir galvoti, kad aplink gyvena tik nesusiprateliai, zinau kas yra ketogenine dieta ir ironizuoti cia tikrai nereiktu, be to yra ketosticks, jei savo pojuciais nepasitiki. ir piktintis nereiktu, nes tai priestarauja paleo pasauleziurai, o gal jums paleo tik mesos, riebalu ir darzoviu dieta g.gif Tuomet, gal verta butu pasidometi Paleo placiau ne tik forumuose 4u.gif Peace

Ir dar, jei pacios tingit ieskoti
Lepicol is a multi-fibre source product containing gentle psyllium husk which contributes to maintaining normal bowel transit.

Psyllium is the husk of the seed of the Plantain and is a top herb used in weight control and for general intestinal health. It contains a spongy fiber that reduces appetite, improves digestion and cleanses the system, making it an excellent choice for healthy dieting. Psyllium can provide the fiber that is missing on low carbohydrate diets. Every 100 grams of psyllium provides 71 grams of soluble fiber;

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JustDi: 19 rugsėjo 2013 - 13:27
40/40 % - baltymai angliavandeniai ir 20% riebalai

Kaži, ar vyksta ketozė valgant 40 proc angliavandenių? g.gif Įdomu, kokia ta riba, kai jau pereina kūnas į ketozės režimą. Žinau, kad ta klasikinė ketogeninė dieta, naudojama epilepsijos gydymui, yra išvis griežta - tik 5-15g angliavandenių per dieną, nes kitaip iškrentama iš ketozės, ir terapinis poveikis pasiekiamas tik tada, kai grįžtama į ketozę, maždaug per savaitę su tuo ypač mažu kiekiu. O iš ketozės tada gali išmesti labai mažas anglių kiekis.
Baltyminė dieta ir jos "ketozė" sveikatos gali ir nepridėti, įdomu, kaip, pvz, sektųsi dukanistėms, jei jos taip maitintųsi ilgą laiką ar visą gyvenimą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 14:15)
Daugybe moteru su besitesianciu kraujavimu non stop arba dingusiom menstruacijom, tik nepatingekit paskaityti
http://forum.whole9l...31-ladies-only/

Ak, kaip gerai, kad apšvietėt, nes neturėjau supratimo, kad yra toks forumas.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 13:30)
Jes! Vakar du nabagus ištraukiau iš šaldytuvo visai supuvusius. Net nesuprantu, kaip jie tokie greiti pūti. Reiks apsipirkti.

Elata, avokadas siltu krastu vaisiu ir jis labai nemegsta saldytuvu - jie ten, juodoja/pelyja/puva. Niekad ju nekisu i saldytuva. Na, nebent pusdieniui jei iskart viso nevalgau
Atsakyti
O aš laikydavau be problemų šaldytuve, išsitraukdavau palaipsniui po vieną - du nokinimui, ir nieko, nė vienas nesupuvo. Tiesa, taip būdavo su tais rudaisiais. Žaliųjų aš niekaip negebu sunokinti normaliai. Jie man kieti ir kieti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 19, 14:16)
Kaži, ar vyksta ketozė valgant 40 proc angliavandenių?  g.gif  Įdomu, kokia ta riba, kai jau pereina kūnas į ketozės režimą. Žinau, kad ta klasikinė ketogeninė dieta, naudojama epilepsijos gydymui, yra išvis griežta - tik 5-15g angliavandenių per dieną, nes kitaip iškrentama iš ketozės, ir terapinis poveikis pasiekiamas tik tada, kai grįžtama į ketozę, maždaug per savaitę su tuo ypač mažu kiekiu. O iš ketozės tada gali išmesti labai mažas anglių kiekis.
Baltyminė dieta ir jos "ketozė" sveikatos gali ir nepridėti, įdomu, kaip, pvz, sektųsi dukanistėms, jei jos taip maitintųsi ilgą laiką ar visą gyvenimą?  g.gif

jo, su ketoze tai kartais net ir, atrodytų, itin minimaliai angliavandenių valgant, jos nebūna. Jimmy Moore ta dieta jau berods porą metų gyvena, ir iš pradžių jį paleo atstovai labai kritikavo, kad nesveika dieta, nesveika vien riebalais gyventi, bet dabar kažkaip nurimo ta kritika ir jis net knygą apie tai išleido (ar dar leidžia).
Jeigu dieta 2000 kcal, tai su 40 proc. angliavandenių tikrai jokios ketozės nebus (200 g angliavandenių per dieną). Tačiau jeigu dieta bus 400 kcal per dieną, tai tuomet gal ir ketozė aplankys. Tik sveikatos nepridės.
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Išbandžiau kažkada Lepicol doh.gif Gal vandens per mažai buvo, nu bet gėriau daug, nežinau, kiek ten dar daugiau galima būtų gert. Pusę nakties prasikankinau tualete, toookie skausmai buvo pilve žiaurūs. Iš skausmo išsitiest negalėjau. Daugiau neeksperimentavau. Žodžiu pinigus išmečiau į balą. Man burokėliai labai gerai veikia.
Dėl plaukų aš nelabai pergyvenu, rudenį man dažnai slenka. Gal kailiukas keičiasi biggrin.gif
Šiandien Kalvarijų turguj nukoviau 2,5 kg taukinės. Kažkas klausė, kur yra pirkt. Tai va ten keliose vietose mačiau.
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2013 09 19, 15:22)
O aš laikydavau be problemų šaldytuve, išsitraukdavau palaipsniui po vieną - du nokinimui, ir nieko, nė vienas nesupuvo. Tiesa, taip būdavo su tais rudaisiais. Žaliųjų aš niekaip negebu sunokinti normaliai. Jie man kieti ir kieti  doh.gif

Aš lygiai taip pat darau. O tie žali man visai be skonio.
Atsakyti