QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 13:47)
O su menstruaciju dingimais, is kur cia tokios zinios??? Pirma karta girdziu
Cia tik vaisiavalge bananu mergaite gyres, kad organizmas issivale nuo toksinu ir todel ju neturi, niekada negirdejau to is paleo
Siaip manau man vitamino C labiausiai truksta, reikia spanguoliu sulciu pagert, turiu naturaliu nusipirkus, kelis laselius pilu y vandeny, ale rugstu taip, kad burna sutraukia
Žinios iš dangaus
O ta 30 bananas a day tai legendinė deivė... toksinai matai išsivalė iš jos
Nu joa, yra žmonių, kurie žvyrą valgo, kiti tik vandeniu ir oru gyvi... visokių būna
O su paleo tikrai mėnesinėms nieko nenutiks. Jei jau PCOS vienas iš gydymo būdų yra nedaug angliavandenių turinti mityba ir merginoms bei moterims tikrai mėnesinės sugrįžta, tai abejotini tokie tvirtinimai.
K
aži, ką,
JustDi, jūs laikote ketogenine dieta, jei ne mažai angliavandenių turinčią dietą? Ir jei jau visada valgėte vaisius ir angliavandenius, kokia pas jus ketogeninė dieta tada buvo?
Aš, beje, jūsų nelaikau priešu, mane tik piktina tokių asmeninės patirties "žinių" pateikimas kaip neginčijamos informacijos. Ar jums atrodys kaip visiška tiesa mano pasakymas, kad maitinantis paleo užaugsit tik iki 1.64 m, nes aš pati tik tokio ūgio, reiškias didesni ir nebebūsit. Kur čia priežastinis ryšys?
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 14:00)
sakai? aj ne, negeriu kol kas as alkoholio, paskutiniu metu kazkaip keistai jis mane veikdavo - pasigerdavau labai nuo mazo kiekio. meciau visai.
o sausas tai baltas matyt ane?
mane irgi perėjus prie paleo alkoholis labai blogai veikia.
Sausų visokių būna, ir raudonų, ir baltų. Bet man raudonas kažkaip.. nu... fe
Papildyta:
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 14:05)
Psyllium husk yra lasteliena, ne probiotikai
Lepicol yra psyllium husk IR probiotikai.
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 14:05)
Apie dingusias menstruacijas daug kas bedavojasi ir pagr paleo forume
Kur?