Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 11:00)
nu va...  unsure.gif

Nera nieko blogo paleo, bet nereikia perlenkt lazdos. Reikia ir vaisiu ir daarzoviu ivairesniu. Vistik grudai yra blogis mums, reikia pripazinti. Nereiktu ir bulves issigasti retkarciais, o saldziosios bulves aplamai geris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 13:13)
Nera nieko blogo paleo, bet nereikia perlenkt lazdos. Reikia ir vaisiu ir daarzoviu ivairesniu. Vistik grudai yra blogis mums, reikia pripazinti. Nereiktu ir bulves issigasti retkarciais, o saldziosios bulves aplamai geris 4u.gif

būtent taip ir maitinuosi... Griežčiau neišeina... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 11:54)
Viso to itaka - ketogenine dieta (visa tai pati praejau, o plaukai slenka po siai dienai, nes nevalgau pakankamai angliavandeniu).
Skaiciau, kad jaunoms moterims negalima labai sumazint angliuku del menstruacinio ciklo,

tai kiek tu angliu per diena pasilikt? g.gif jeigu tarkim i diena suvalgai pora bananu, o visa kita -mesa+darzoves, kazi pakaks? smile.gif

IKI avokadai po 1.99 4u.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet ar pas mus yra pirkti saldžiųjų bulvių?
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 12:54)
Laikantis ketogenines dietos, lepicol netinka, reiktu psyllium husk H&B nusipirkt 4u.gif Plaukai slenka nuo musu mitybos, tiesa nagams tas ytakos neturi, dar ir menstruacijos tuoj prades dingti, toms, kurios ilgai ir saziningai laikosi. Viso to itaka - ketogenine dieta (visa tai pati praejau, o plaukai slenka po siai dienai, nes nevalgau pakankamai angliavandeniu).

Na, jei jums plaukai slenka nuo jūsų mitybos, man labai jūsų gaila. Plaukams angliavandenių nereikia. Menstruacijoms galbūt. Paleo nėra ketogeninė dieta, o ir šiaip plaukai tikrai slenka ne nuo angliavandenių trūkumo, o dėl kitų mineralinių medžiagų ar vitaminų trūkumo. Jeigu dieta nesubalansuota, tai gali valgyti ketogeninę dietą ar riebalų neturinčią dietą ar vien angliavandenių dietą, plaukai slinks, nagai lūžinės ir oda bus sausa ir pilka.
Jei jūs nevalgėtė angliavandenių ir po to pradėjo slinkti plaukai, tai nereiškia, jog dėl angliavandenių trūkumo. Pati pažymėjot, jog jie tebeslenka, reiškias yra kitokių problemų su organizmu.

Yra tokia faina knygutė Skintervention apie mitybos įtaką odai, plaukams, nagams. Tik ji, velnias, brangi, gal 30 dolerių ar pan.
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 13:26)

Yra smile.gif Aš visada RIMI perku, bet esu mačiusi ir didesnėse Maximose (pvz., BIG'e Vilniuj ar Akropoly)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Rasau retai, bet skaitau jus visada smile.gif
Plaukai slenka nuo musu mitybos, tiesa nagams tas ytakos neturi, dar ir menstruacijos tuoj prades dingti, toms, kurios ilgai ir saziningai laikosi.
tai kad neslenka, nors jau pora metų tuoj bus, kaip aš paleo. Ir niekad neslinko. Vyro ir dukros taip pat, nors dukra anksčiau(iki paleo) skundėsi slenkančiais

Ir dar neuzsiimkit savigyda, nenusistatykit sau diagnoziu ir nesigydykit pacios 4u.gif

drinks_cheers.gif. Jei problemos rimtos, būtina eit pasidaryt metabolizmo tyrimą, tačiau jei jų nėra, paleo irgi jų neturėtų sukelti. Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.

Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 19, 13:18)
IKI avokadai po 1.99  4u.gif

Jes! Vakar du nabagus ištraukiau iš šaldytuvo visai supuvusius. Net nesuprantu, kaip jie tokie greiti pūti. Reiks apsipirkti.
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 19, 13:18)

Žalieji?

QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 13:26)

Yra, bet tik didesnėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2013 09 19, 12:36)

aha, zaliukai, nelabai dideli, tokie kriauses formos smile.gif
Atsakyti
JustDi, gal galėtumėte patikslinti, ar jūsų ilgalaikė ketogeninė dieta buvo baltyminė, ar riebalų pagrindu?
Atsakyti

Lepicol ir yra phyllium husk + probiotikai 4u.gif Sios mitybos tikrai nepavadinciau ketogenines irgi, nes laikiaus Dukano, kur angliu beveik isvis nerasi ir zinau skirtuma tarp ju. Tiesiog ateina metas, kai sunku gaut svieziu salotu lapu, zalesiu, o apdorotos darzoves man stebuklu tikrai nedaro su WC reikalais schmoll.gif Kaip sakant mityba skirias tikrai, kai gali gaut vietiniu svieziu darzoviu - importuotu ir tonomis neaiskiu medziagu nupurkstu vengiu. O vaisiu nepasiilgstu, nebent uogu, kuriu UK nebegausi, viskas importuota. O su menstruaciju dingimais, is kur cia tokios zinios??? Pirma karta girdziu blink.gif Cia tik vaisiavalge bananu mergaite gyres, kad organizmas issivale nuo toksinu ir todel ju neturi, niekada negirdejau to is paleo g.gif Siaip manau man vitamino C labiausiai truksta, reikia spanguoliu sulciu pagert, turiu naturaliu nusipirkus, kelis laselius pilu y vandeny, ale rugstu taip, kad burna sutraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 19, 11:18)
tai kiek tu angliu per diena pasilikt? g.gif jeigu tarkim i diena suvalgai pora bananu, o visa kita -mesa+darzoves, kazi pakaks? smile.gif

Tie tikrieji angliavandeniai nera blogis ir sunkiai surinksit daug ju. Gal tiesiog vadovautis paleo porcijos rekomendacijom - baltymas per delna, riebalas per nyksti, vaisiu ir darzoviu kiek norisi. Beje, net Whole30 rekomenduoja prideti dar viena maitinima, jei sportuojat. Aplamai Paleo daugiau kaip gyvenimo budas - valgyti, kai esi alkanas, o ne kai ateina laikas, ar visi tada valgo, ar liudna, ar svente. Nieko blogo nera valgyt kad ir 6 kartus per diena, bet su salyga, jei esi ALKANAS. Turbut sunkiai isivaizduojama mums tai butu, todel, kad cia pazysti tikra alkio jausma ir nebevalgai emociju 4u.gif

QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 11:28)
Na, jei jums plaukai slenka nuo jūsų mitybos, man labai jūsų gaila. Plaukams angliavandenių nereikia. Menstruacijoms galbūt. Paleo nėra ketogeninė dieta, o ir šiaip plaukai tikrai slenka ne nuo angliavandenių trūkumo, o dėl kitų mineralinių medžiagų ar vitaminų trūkumo. Jeigu dieta nesubalansuota, tai gali valgyti ketogeninę dietą ar riebalų neturinčią dietą ar vien angliavandenių dietą, plaukai slinks, nagai lūžinės ir oda bus sausa ir pilka.
Jei jūs nevalgėtė angliavandenių ir po to pradėjo slinkti plaukai, tai nereiškia, jog dėl angliavandenių trūkumo. Pati pažymėjot, jog jie tebeslenka, reiškias yra kitokių problemų su organizmu.

Yra tokia faina knygutė Skintervention apie mitybos įtaką odai, plaukams, nagams. Tik ji, velnias, brangi, gal 30 dolerių ar pan.
Papildyta:
Yra smile.gif Aš visada RIMI perku, bet esu mačiusi ir didesnėse Maximose (pvz., BIG'e Vilniuj ar Akropoly)

Uzuojautos man nereikia ir plaukai, pasirodo, slenka daug kam sioje temoje. Nerasiau, kad slenka del angliavandeniu stokos, rasiau, kad slenka deka ketogenines dietos, kur mityba tikrai nera subalansuota, todel ir reikalingi papildai - vitaminai ir mineralai, bet jau pradzioje mitybos, o kai kuriems pastoviai. As visada valgiau angliavandenius, neriboju vaisiu, tik man ne viskas patinka. O rezultata parasiau ir piktintis nereiktu, ne visi, kurie galvoja kitaip nei jus, yra jusu priesai, tiesiog issakiau ka zinau 4u.gif

QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 11:29)
tai kad neslenka, nors jau pora metų tuoj bus, kaip aš paleo. Ir niekad neslinko. Vyro ir dukros taip pat, nors dukra anksčiau(iki paleo) skundėsi slenkančiais
drinks_cheers.gif.  Jei problemos rimtos, būtina eit pasidaryt metabolizmo tyrimą,  tačiau jei jų nėra, paleo irgi  jų neturėtų sukelti.  Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.

Saunu jums tada smile.gif Mano visada buvo geri plaukai, neslinkdavo, neskilinedavo. Dabar slenka, bet dar turiu pakankamai smile.gif Tikekimes stabilizuosis viskas, gavau vitaminu ir mineralu piliuliu is gyd, tai lauksim pagerejimo mirksiukas.gif
Taip, subproduktai yra geris, bet negaliu as prisiverst ju valgyt, gal liezuvi tik, jei kas isvirtu. Bandziau vistu sirdeles, netinka, kepeneliu kvapas netinka, inkstai irgi ne taip kvepia, tik jaucio uodegos gardumelis.
Atsakyti