QUOTE(pumpica @ 2013 09 19, 11:18)
tai kiek tu angliu per diena pasilikt?
jeigu tarkim i diena suvalgai pora bananu, o visa kita -mesa+darzoves, kazi pakaks?
IKI avokadai po 1.99
Tie tikrieji angliavandeniai nera blogis ir sunkiai surinksit daug ju. Gal tiesiog vadovautis paleo porcijos rekomendacijom - baltymas per delna, riebalas per nyksti, vaisiu ir darzoviu kiek norisi. Beje, net Whole30 rekomenduoja prideti dar viena maitinima, jei sportuojat. Aplamai Paleo daugiau kaip gyvenimo budas - valgyti, kai esi alkanas, o ne kai ateina laikas, ar visi tada valgo, ar liudna, ar svente. Nieko blogo nera valgyt kad ir 6 kartus per diena, bet su salyga, jei esi ALKANAS. Turbut sunkiai isivaizduojama mums tai butu, todel, kad cia pazysti tikra alkio jausma ir nebevalgai emociju
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 11:28)
Na, jei jums plaukai slenka nuo jūsų mitybos, man labai jūsų gaila. Plaukams angliavandenių nereikia. Menstruacijoms galbūt. Paleo nėra ketogeninė dieta, o ir šiaip plaukai tikrai slenka ne nuo angliavandenių trūkumo, o dėl kitų mineralinių medžiagų ar vitaminų trūkumo. Jeigu dieta nesubalansuota, tai gali valgyti ketogeninę dietą ar riebalų neturinčią dietą ar vien angliavandenių dietą, plaukai slinks, nagai lūžinės ir oda bus sausa ir pilka.
Jei jūs nevalgėtė angliavandenių ir po to pradėjo slinkti plaukai, tai nereiškia, jog dėl angliavandenių trūkumo. Pati pažymėjot, jog jie tebeslenka, reiškias yra kitokių problemų su organizmu.
Yra tokia faina knygutė Skintervention apie mitybos įtaką odai, plaukams, nagams. Tik ji, velnias, brangi, gal 30 dolerių ar pan.
Papildyta:
Yra
Aš visada RIMI perku, bet esu mačiusi ir didesnėse Maximose (pvz., BIG'e Vilniuj ar Akropoly)
Uzuojautos man nereikia ir plaukai, pasirodo, slenka daug kam sioje temoje. Nerasiau, kad slenka del angliavandeniu stokos, rasiau, kad slenka deka ketogenines dietos, kur mityba tikrai nera subalansuota, todel ir reikalingi papildai - vitaminai ir mineralai, bet jau pradzioje mitybos, o kai kuriems pastoviai. As visada valgiau angliavandenius, neriboju vaisiu, tik man ne viskas patinka. O rezultata parasiau ir piktintis nereiktu, ne visi, kurie galvoja kitaip nei jus, yra jusu priesai, tiesiog issakiau ka zinau
QUOTE(" voresta " @ 2013 09 19, 11:29)
tai kad neslenka, nors jau pora metų tuoj bus, kaip aš paleo. Ir niekad neslinko. Vyro ir dukros taip pat, nors dukra anksčiau(iki paleo) skundėsi slenkančiais
. Jei problemos rimtos, būtina eit pasidaryt metabolizmo tyrimą, tačiau jei jų nėra, paleo irgi jų neturėtų sukelti. Bet reikia nepamiršti ir kad subproduktų reikia. Jie vertingesni, nei mėsa.
Saunu jums tada
Mano visada buvo geri plaukai, neslinkdavo, neskilinedavo. Dabar slenka, bet dar turiu pakankamai
Tikekimes stabilizuosis viskas, gavau vitaminu ir mineralu piliuliu is gyd, tai lauksim pagerejimo
Taip, subproduktai yra geris, bet negaliu as prisiverst ju valgyt, gal liezuvi tik, jei kas isvirtu. Bandziau vistu sirdeles, netinka, kepeneliu kvapas netinka, inkstai irgi ne taip kvepia, tik jaucio uodegos gardumelis.