Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

perskaičiau naują dalyką, kad

pomidorai ir avokadai priskiriami prie vaisių rolleyes.gif

visada galvojau, kad tai daržovės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 09 19, 11:35)
vo prazuvele  bigsmile.gif  bigsmile.gif pasigedom  smile.gif

man irgi plaukai kuokstais, o nagai puikus...tai nzn kame reikalas  g.gif

aww, tikrai pasigedot? biggrin.gif
mm, na kaip ten sako, kad keičiantis plaukams per porą-tris mėnesius gali išslinkti apie 10 proc. plaukų ir tai yra normalu, nes jų ciklas pasikeitė ir jų vietoje nauji auga smile.gif Aš kitos priežasties nesugalvoju. Nors man toks jausmas, kad jau daugiau nei 10 proc. nuo manęs pabėgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 10:39)

tep smile.gif 4u.gif

man snd isbandymas, kurio kazkodel nebijau (uzvalgysiu pietu sociu) - balius pas drauge, su karstais, desertais ir vynu... itariu nieko valgomo nebus, ir prasides oj ir aj doh.gif unsure.gif
tik beda ka d po baliaus neuzsuksiu namo ir eisiu ziuret varzybiu..tai itariu kad est noresiu kaip suva
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 11:44)
tep smile.gif  4u.gif
man snd isbandymas, kurio kazkodel nebijau (uzvalgysiu pietu sociu) - balius pas drauge, su karstais, desertais ir vynu... itariu nieko valgomo nebus, ir prasides oj ir aj  doh.gif  unsure.gif
tik beda ka d po baliaus neuzsuksiu namo ir eisiu ziuret varzybiu..tai itariu kad est noresiu kaip suva
unsure.gif

as irgi eisiu ziureti varzybu, susiorganizavom lietuvaiciai viename bare. bet kadangi tai bus 21 val, tai pavalgysiu namie, o ten gersiu kokia arbata tikriausiai, nors visi pliupins aluti smile.gif o kas man biggrin.gif tame bare bus amerikoniskas maistas, visokie vistienos sparneliai ir burgeriai smile.gif aciu, ne!
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 11:39)
perskaičiau naują dalyką, kad

pomidorai ir avokadai priskiriami prie vaisių rolleyes.gif

visada galvojau, kad tai daržovės rolleyes.gif

Joa, čia dėl jų augimo būdo, kadangi pomidorai yra pomidoro augalo vaisius, todėl skaitomas vaisiu smile.gif o iš tiesų tai daržovė-vaisius biggrin.gif Dar kiti sako, kad tai uoga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 11:39)

Tai ne, galvoji biggrin.gif Ir pasigedom, ir šaukėmės, ir geru žodžiu minėjom biggrin.gif
Papildyta:
Botaniškai tai, kas išsivysto iš žiedų ar jo dalių, vadinama vaisiumi. Taip kad ne tiek ir mažai tų daržovinių vaisių yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2013 09 19, 11:44)
tep smile.gif  4u.gif
man snd isbandymas, kurio kazkodel nebijau (uzvalgysiu pietu sociu) - balius pas drauge, su karstais, desertais ir vynu... itariu nieko valgomo nebus, ir prasides oj ir aj  doh.gif  unsure.gif
unsure.gif

kokios nors mėsos vis vien rasi, o prie jos sauso vyno taurė tiks, ir tai neišbalansuos tavęs smarkiai.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 11:28)
Sveiki, kas naujesnio Paleo padangėje?

Elata, tu kaip šviežio oro gūsis! Kaip gera kad pasirodei. smile.gif
Man nagai gerai, plaukai visada slinko nors yra stori. Nežinau ar tai galima susieti, bet mano organizme yra vitamino D trūkumas. Čia tyrimą dariau.
Atsakyti
QUOTE(Wallis @ 2013 09 19, 10:02)

Ne, as Lepicolio pastoviai negeriu ir turiu milteliu pavidalu, ne tabletes. 1 arbatinis saukstelis 2 kartus dienoj 30 min. pries valgy su daug vandens. Man KARTAIS buna dienu, kai mazai valgau salotu, tada pastringa, nes baltymo gaunas siek tiek per daug ir riebalu mazoka. Nes ne visada esu namie ir galiu gamintis. Tokiam reikalui puikiai pagelbeja, kad neskaudetu pilvo, neissipustu.
Teoriskai su puikiai mityba viskas veiks puikiai. Praktiskai, buna visokiu dienu ir streso per daug, ir miego per mazai. Viskas juk susideda, ner ko noret.
Cia su plauku prieziura nesusije schmoll.gif Stresas matyt ir tiek. Nes nagai ir man kaip ant mieliu auga, nespeju dildint biggrin.gif

Elata - sveika pasirodzius 4u.gif 4u.gif Pasiilgom ir Sedindriuke galetu apsireikst 4u.gif

O as vakar uzsimarinavau mesos su svogunais, jau kazka gaminsiu vakare, plius raugintu kopustu turiu, niom niom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2013 09 19, 12:15)
Elata, tu kaip šviežio oro gūsis! Kaip gera kad pasirodei. smile.gif
Man nagai gerai, plaukai visada slinko nors yra stori. Nežinau ar tai galima susieti, bet mano organizme yra vitamino D trūkumas. Čia tyrimą dariau.

kaip miela, ačiū, gražuole smile.gif O tas vitamino D trūkumas tai tikrai gali lemti plaukų slinkimą. Dar geležies trūkumas ir vitamino A perteklius gali įtakoti smile.gif Labai norėjau pasidaryti D vit tyrimą, bet kad jis 60 Lt kainuoja, tai fantazija atšoko biggrin.gif

Egliukasz, perduosiu Sedindriukei, kad ji labai laukiama, bet ji, mergina, baisiai užsiėmusi nauju darbu, įtemptom treniruotėm, pasiruošimu kažkokiam tarpalpiniam bėgimui ar pan.

O vakar dar skaičiau tokį straipsniuką apie plaukų slinkimą ir stresą: sako trumpalaikis stresas (na, pora įtemptų dienų darbe ar pan.) plaukų slinkimo nesukelia, tačiau ilgalaikis tai išvargina visą organizmą ir ima trūkti visų medžiagų, todėl slenka ne tik plaukai, bet ir nagai lūžinėja, oda papilkėja. Žodžiu, nusprendžiau, kad man ne stresas kaltas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Rasau retai, bet skaitau jus visada smile.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 07:44)
Labas rytas 4u.gif

Wallis, yra pas jus pirkt Lepicol? 4u.gif Man tokiais atvejais neblogai padeda, greit sulakstau visur biggrin.gif Man kartais nuo streso buna, kad uzkieteja doh.gif
Turiu ir as bedele - plaukai slenka kuokstais tokiais nevaikiskais - sukuoju, plaunu, tai tiesiog sruogom lieka delnuose verysad.gif Dziovintuvu nenaudoju, sampunu nekeiciau, kazi ko truksta mityboj g.gif
Akutee - kam tau tas Whole30, jeigu tu pacio Paleo nesilaikai? g.gif Tie pavalgymai is nervu tai tikrai neprideda sveikatos, o cia grieztai apsiribojus vel paslysi schmoll.gif
Laukine prerija - ir kas negerai su tais riebalais? 4u.gif Taip jie galimi, gaila, kad makadamijos tokios brungios doh.gif Mes cia dauguma visos y primal atsaka, nes sviesta vartojam 4u.gif

Laikantis ketogenines dietos, lepicol netinka, reiktu psyllium husk H&B nusipirkt 4u.gif Plaukai slenka nuo musu mitybos, tiesa nagams tas ytakos neturi, dar ir menstruacijos tuoj prades dingti, toms, kurios ilgai ir saziningai laikosi. Viso to itaka - ketogenine dieta (visa tai pati praejau, o plaukai slenka po siai dienai, nes nevalgau pakankamai angliavandeniu).
Skaiciau, kad jaunoms moterims negalima labai sumazint angliuku del menstruacinio ciklo, rekomenduojama laikantis paleo suvalgyti po 1 vidutinio dydzio saldziaja bulve per diena, ir dar, norint, kad viduriai susireguliuotu, reiktu daugiau naudoti zaliu (svieziu) lapiniu salotu, spinatu, buroku lapeliu, etc. Juose yra daug lastelienos ir turetu sujudinti reikaliukus. Didzioji dauguma cia rasot, kad naudojat apdirbtas darzoves.
Mergaites, saugokit save, bet kas pasidaro nebesveika, kai per daug. Ir dar neuzsiimkit savigyda, nenusistatykit sau diagnoziu ir nesigydykit pacios 4u.gif

Gavosi kaip moralas, atsiprasau. tiesiog paskutiniu metu temoje daug nusistatanciu sau diagnozes ir besigydanciu su forumieciu pagalba. Pati praradau dvi drauges, nes mane, kad internete zinios tikslios, o gydytojai niekadejai. Saugokit save, jusu dauguma tokios jaunutes, auginat vaikelius, gyvenimas puikus ir mityba turi teikti dziaugsma ir pasitenkinima, bet ne kancias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2013 09 19, 12:54)
Sveikutes 4u.gif Rasau retai, bet skaitau jus visada smile.gif
Laikantis ketogenines dietos, lepicol netinka, reiktu psyllium husk H&B nusipirkt 4u.gif Plaukai slenka nuo musu mitybos, tiesa nagams tas ytakos neturi, dar ir menstruacijos tuoj prades dingti, toms, kurios ilgai ir saziningai laikosi. Viso to itaka - ketogenine dieta (visa tai pati praejau, o plaukai slenka po siai dienai, nes nevalgau pakankamai angliavandeniu).
Skaiciau, kad jaunoms moterims negalima labai sumazint angliuku del menstruacinio ciklo, rekomenduojama laikantis paleo suvalgyti po 1 vidutinio dydzio saldziaja bulve per diena, ir dar, norint, kad viduriai susireguliuotu, reiktu daugiau naudoti zaliu (svieziu) lapiniu salotu, spinatu, buroku lapeliu, etc. Juose yra daug lastelienos ir turetu sujudinti reikaliukus. Didzioji dauguma cia rasot, kad naudojat apdirbtas darzoves.

nu va... unsure.gif
Atsakyti