Įkraunama...
Įkraunama...

Paleo

QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 08:22)
o kaip reikalai su WC?

Aš vakar vakarienei valgiau virtą kiaulienos karką su pomidorais ir grietine, tai vėliau tookia apsunkusi jaučiausi, atrodė, kad skrandis akmenų prikištas. Dar pusę nakties kaip meška apsunkusi varčiausi, nors valgiau apie 17 val....  rolleyes.gif

man panašiai buvo, bet nuo obuolio ir kriaušės, pilvas kaip kaladė buvo. schmoll.gif visą naktį prasivarčiau, šį rytą net pusryčių nenoriu, kai jau 7 val. galėdavau 4 kiaušinius sukirsti g.gif laukiu pietų (sterkas su burokėlių ir avokado salotomis). Be to, pilnatis prasidėjo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 08:51)
man panašiai buvo, bet nuo obuolio ir kriaušės, pilvas kaip kaladė buvo.  schmoll.gif visą naktį prasivarčiau, šį rytą net pusryčių nenoriu, kai jau 7 val. galėdavau 4 kiaušinius sukirsti g.gif laukiu pietų (sterkas su burokėlių ir avokado salotomis). Be to, pilnatis prasidėjo rolleyes.gif

g.gif nuo obuolio ir kriaušės? Keista.... rolleyes.gif O ką, pilnatis trukdo maistą virškinti? biggrin.gif
Atsakyti
http://paleodietlife...nt-fats-to-try/

straipsnis apie paleo ir riebalus, rekomenduoja vartoti:

makadamijų riešutų,
palmių,
avokado.
g.gif
Papildyta:
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 09:03)
g.gif  nuo obuolio ir kriaušės? Keista....  rolleyes.gif  O ką, pilnatis trukdo maistą virškinti?  biggrin.gif

mane pilnatis veikia, negaliu normaliai miegoti, vartausi, jaučiuosi papumpusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 08:08)
http://paleodietlife...nt-fats-to-try/

straipsnis apie paleo ir riebalus, rekomenduoja vartoti:

makadamijų riešutų,
palmių,
avokado.
  g.gif
Papildyta:
mane pilnatis veikia, negaliu normaliai miegoti, vartausi, jaučiuosi papumpusi g.gif

oj as labai gerai miegu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 08:22)
o kaip reikalai su WC?

nieko gero... ne kasdien ir labai sunkiai, bei labai mazai, plius be formos. Anksciau buvo lyg ir susitvarke, buvo reguliarus ejimas ir dziaugiausi del to, o dabar vel... nors maisto racionas mano nelabai pasikeite, kaip tik, ale pagerejo, nes nieko nekepiau, vien troskinau... pasvajojau apie latte kava su pienisku milka sokoladu, greit nulekciau kur reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Wallis, yra pas jus pirkt Lepicol? 4u.gif Man tokiais atvejais neblogai padeda, greit sulakstau visur biggrin.gif Man kartais nuo streso buna, kad uzkieteja doh.gif
Turiu ir as bedele - plaukai slenka kuokstais tokiais nevaikiskais - sukuoju, plaunu, tai tiesiog sruogom lieka delnuose verysad.gif Dziovintuvu nenaudoju, sampunu nekeiciau, kazi ko truksta mityboj g.gif
Akutee - kam tau tas Whole30, jeigu tu pacio Paleo nesilaikai? g.gif Tie pavalgymai is nervu tai tikrai neprideda sveikatos, o cia grieztai apsiribojus vel paslysi schmoll.gif
Laukine prerija - ir kas negerai su tais riebalais? 4u.gif Taip jie galimi, gaila, kad makadamijos tokios brungios doh.gif Mes cia dauguma visos y primal atsaka, nes sviesta vartojam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 09:44)
Labas rytas 4u.gif

Wallis, yra pas jus pirkt Lepicol? 4u.gif Man tokiais atvejais neblogai padeda, greit sulakstau visur biggrin.gif Man kartais nuo streso buna, kad uzkieteja doh.gif
Turiu ir as bedele - plaukai slenka kuokstais tokiais nevaikiskais - sukuoju, plaunu, tai tiesiog sruogom lieka delnuose verysad.gif Dziovintuvu nenaudoju, sampunu nekeiciau, kazi ko truksta mityboj g.gif

O ta lepicoli Tu pastoviai geri ar tik kai prireikia? is pradziu po 10 tableciu per diena (pasiskaiciau), tai nemazai sakyciau smile.gif jo yra pirkti ir pas mus, bet nenoriu pratinti saves prie kazkokiu pagalbiniu priemoniu, tegu organizmas pats dirba smile.gif issivirsiu siandien burokeliu, jie man padedavo, ziuresim kas bus. kai maitinuosi gerai, paleo produktais, man sunku atsekti, kurie man cia cia koja pakisa... g.gif
del plauku tai patarciau sampuna keisti dazniau. as niekada gyvenime nesu pirkusi tos pacios rusies sampuno du kartus is eiles. Plius, isigyk gera plauku sepeti. Plauku slinkimas gali irgi buti streso pasekme. As su plaukais tfu tfu tfu neturiu jokiu nusiskundimu, tik kad jie zaibiskai auga! labai grazus, nenutriuse, nors pas kirpeja lankiausi kovo menesi, bet nei vienas galiukas neatsisakojes. Sampunus naudoju visus is eiles, viena brangu, kita pigu, dar kondicionieriu prie to pacio. ir visa mano paslaptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 19, 09:08)

na, kartais ir mane per pilnatį nemiga kankina, tenka pasivaryti lovoje..

QUOTE(Wallis @ 2013 09 19, 09:21)
nieko gero... ne kasdien ir labai sunkiai, bei labai mazai, plius be formos. Anksciau buvo lyg ir susitvarke, buvo reguliarus ejimas ir dziaugiausi del to, o dabar vel... nors maisto racionas mano nelabai pasikeite, kaip tik, ale pagerejo, nes nieko nekepiau, vien troskinau... pasvajojau apie latte kava su pienisku milka sokoladu, greit nulekciau kur reikia biggrin.gif

kiek laiko su Paleo draugaujat?

QUOTE(Egliukasz @ 2013 09 19, 09:44)
Labas rytas 4u.gif

jūs man sakykit ką norit, bet taisyklingai/sveikai maitinantis viduriai neturėtų užkietėti.. schmoll.gif Priešingai, teisinga mityba turi sureguliuoti WC reikalus. Ir Lepicol'is čia ne išeitis. Mano manymu, kažkas netinka mityboje, gal per mažai skaidulų gaunama, ar dar ko nors. Sutinku, kad pereinamuoju laikotarpiu gali būti problemų, kol organizmas prisitaiko, bet ilgesnį laiką maitinantis teisingai- tikrai ne.. rolleyes.gif Šiaip žarnyno darbas - vienas iš svarbiausių sveikatos rodiklių ir kol nebus reguliaraus šalinimo, tol ir sveikatos pagerėjimo nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 19 rugsėjo 2013 - 09:42
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 10:35)

kiek laiko su Paleo draugaujat?
jūs man sakykit ką norit, bet taisyklingai/sveikai maitinantis viduriai neturėtų užkietėti..  schmoll.gif Priešingai, teisinga mityba turi sureguliuoti WC reikalus. Ir Lepicol'is čia ne išeitis. Mano manymu, kažkas netinka mityboje, gal per mažai skaidulų gaunama, ar dar ko nors. Sutinku, kad pereinamuoju laikotarpiu gali būti problemų, kol organizmas prisitaiko, bet ilgesnį laiką maitinantis teisingai- tikrai ne..  rolleyes.gif

Su paleo esu nuo birzelio pabaigos... buvo aisku pora nukrypimu, bet tikrai ne siandien ir ne vakar... geriu pakankamai, sportuoju, darzoviu kalnai, teoriskai viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 19, 10:35)
jūs man sakykit ką norit, bet taisyklingai/sveikai maitinantis viduriai neturėtų užkietėti..  schmoll.gif Priešingai, teisinga mityba turi sureguliuoti WC reikalus. Ir Lepicol'is čia ne išeitis. Mano manymu, kažkas netinka mityboje, gal per mažai skaidulų gaunama, ar dar ko nors. Sutinku, kad pereinamuoju laikotarpiu gali būti problemų, kol organizmas prisitaiko, bet ilgesnį laiką maitinantis teisingai- tikrai ne..  rolleyes.gif Šiaip žarnyno darbas - vienas iš svarbiausių sveikatos rodiklių ir kol nebus reguliaraus šalinimo, tol ir sveikatos pagerėjimo nebus.

sutinku drinks_cheers.gif gal per daug baltymų? geriau mažiau mėsos, daugiau daržovių, riebalo?
Atsakyti
Sveiki, kas naujesnio Paleo padangėje? Kokių naujų idėjų, knygučių, receptų prisirankiojot? smile.gif
Kas ten skundėtės, kad plaukučiai labai slenka, tai man irgi jau mėnuo kaip slenka kuokštais. Kadangi nagai tuo pat metu auga puikiai, tai spėju, ne nuo mitybos ir ne nuo streso. Užsiregistravau net pas endokrinologą, bet spėju pasakys, jog čia plaukų kaita arba genetika kalta.
Atsakyti
QUOTE(Elata @ 2013 09 19, 10:28)
Sveiki, kas naujesnio Paleo padangėje? Kokių naujų idėjų, knygučių, receptų prisirankiojot? smile.gif
Kas ten skundėtės, kad plaukučiai labai slenka, tai man irgi jau mėnuo kaip slenka kuokštais. Kadangi nagai tuo pat metu auga puikiai, tai spėju, ne nuo mitybos ir ne nuo streso. Užsiregistravau net pas endokrinologą, bet spėju pasakys, jog čia plaukų kaita arba genetika kalta.

vo prazuvele bigsmile.gif bigsmile.gif pasigedom smile.gif

man irgi plaukai kuokstais, o nagai puikus...tai nzn kame reikalas g.gif
Atsakyti