QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 18, 16:56)
Turbūt negalima maišyti keleto rūšių sviesto darant ghee? Turiu prisipirkusi kelis gabalus sviesto, bet ėmiau visus skirtingų gamintojų pabandymui.
As nebandziau maisyti, bet bandziau daryti ghee beveik is vusu lietuvos gamintoju sviesto. Apsistojau ties Smetonisku arba Dvaro, nes is ju greiciausiai pasidaro ir lieka maziausiai atlieku. O sumaisius, manau, kad vistiek pavyks, jei tai nera kazkokie misiniai, o tikras sviestas, tik gali viskas vykti ne taip sklandziai. Pabandysi - suzinosi ir mums pasakysi
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 16:59)
man klausimas - kai lydot kokosu alieju - kur ji lydot?(na ant salotu ir pan)? juk toks mazas kiekis buna, negi imanoma kokiam puode ji islydyt?
As tai ant salotu jo nepilu, bet pilu i varske, kartu su kokosu pienu. Tai lydau idejus i maza indeli, o ta indeli i didesni inda(bliuduka ar puoduka) i kuri ipilta tik ka uzvirusio vandens