man klausimas - kai lydot kokosu alieju - kur ji lydot?(na ant salotu ir pan)? juk toks mazas kiekis buna, negi imanoma kokiam puode ji islydyt?
aciu D jau jis sutvirtejo- galesiu valgyt normaliai
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 18, 16:56)
Turbūt negalima maišyti keleto rūšių sviesto darant ghee? Turiu prisipirkusi kelis gabalus sviesto, bet ėmiau visus skirtingų gamintojų pabandymui.
As nebandziau maisyti, bet bandziau daryti ghee beveik is vusu lietuvos gamintoju sviesto. Apsistojau ties Smetonisku arba Dvaro, nes is ju greiciausiai pasidaro ir lieka maziausiai atlieku. O sumaisius, manau, kad vistiek pavyks, jei tai nera kazkokie misiniai, o tikras sviestas, tik gali viskas vykti ne taip sklandziai. Pabandysi - suzinosi ir mums pasakysi
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2013 09 18, 16:59)
man klausimas - kai lydot kokosu alieju - kur ji lydot?(na ant salotu ir pan)? juk toks mazas kiekis buna, negi imanoma kokiam puode ji islydyt?
As tai ant salotu jo nepilu, bet pilu i varske, kartu su kokosu pienu. Tai lydau idejus i maza indeli, o ta indeli i didesni inda(bliuduka ar puoduka) i kuri ipilta tik ka uzvirusio vandens
QUOTE(Laukinė prerija @ 2013 09 18, 16:56)
Turbūt negalima maišyti keleto rūšių sviesto darant ghee? Turiu prisipirkusi kelis gabalus sviesto, bet ėmiau visus skirtingų gamintojų pabandymui.
tai dabar atskirai kiekvieno gamintojo ir lydyti reikėtų. Taip atsirinksi kuriuos mažiau atliekų lieka. O jei sumesi į krūva- nieko neišsiaiškinsi.
aš niekada ant salotų jo nepilu. Naudoju alyvuogių aliejų.
Paskutinį kartą lydžiau Žemaitijos sviestą Daugiau jo nepirksiu, buvo tiek putų ir nuosėdų, galvojau nepavyks visai atskirt.
Oj Nidule, tikius issisiojai pykti
Nors neperskaiciau visos knygos, mastau nuo ryt whole 30 pabandyt..nzn ar pavyks, nrs daug nedekingu situaciju ir stresu gyvenime virtine tesias.. vaiku sirgimai..ohhhhh
Ir pakeist nieko negaliu, ir pikta ant sawes ir ant situaciju...bet tikiuos kita menesi bus jau aiskumo daugiau mano gyvenime.. zodziu prinuodemiawau vel sededama namie ir nerwuodamasi...
Ir miego istisas trukumas, pawargus, pikta...sisiot nakty istisai lakstau..nu vienzo..
Jus kawos jokiu budu juodos be pieno ir cukraus negeret per Whole???
Nors neperskaiciau visos knygos, mastau nuo ryt whole 30 pabandyt..nzn ar pavyks, nrs daug nedekingu situaciju ir stresu gyvenime virtine tesias.. vaiku sirgimai..ohhhhh
Ir pakeist nieko negaliu, ir pikta ant sawes ir ant situaciju...bet tikiuos kita menesi bus jau aiskumo daugiau mano gyvenime.. zodziu prinuodemiawau vel sededama namie ir nerwuodamasi...
Ir miego istisas trukumas, pawargus, pikta...sisiot nakty istisai lakstau..nu vienzo..
man su pilviuku kazkas negerai... skauda bambos srityje, pilvas issiputes, jei pabandau truputi itraukti, tai dar labiau skauda. o jau kelios savaites joooookio kepto maisto, jooookio pienelio...
man su miegu irgi daug kas pasikeite. Niekada ilgai nemiegodavau, nes mane sazine grauzia, jei voliojuos livoj ilgeliau. Bet dabar nubundu 6 val. ryte ir muistausi, nei kas veikt. Kokia savaite labai kankinausi, kai reikedavo uzmigti, vartydavausi lovoj ir nesimiega nors tu ka. Bet nurasiau tai buto pakeiteimui, gal vieta nauja, nors anksciau miegoti svetimose vietose niekada nebuvo problemu ir labai greitai uzmigdavau.
man su miegu irgi daug kas pasikeite. Niekada ilgai nemiegodavau, nes mane sazine grauzia, jei voliojuos livoj ilgeliau. Bet dabar nubundu 6 val. ryte ir muistausi, nei kas veikt. Kokia savaite labai kankinausi, kai reikedavo uzmigti, vartydavausi lovoj ir nesimiega nors tu ka. Bet nurasiau tai buto pakeiteimui, gal vieta nauja, nors anksciau miegoti svetimose vietose niekada nebuvo problemu ir labai greitai uzmigdavau.
QUOTE(pumpica @ 2013 09 18, 16:16)
Nidulia, sakai nestresuoji, na bet is postu tai visai nepanasu tu man tokia isirdusi moteris atrodai atsiprasau, nenoriu izeisti jokiais budais cia tik draugiskai pliurpiu
Ne, nepikta, seniauii pamirsau;0 Buvau meete su mergom, tai taip smagiai laika praleidom:
Niezti viska:( Ir psoriazinius plotelius zemiau pazastu, ir prie alkunes, ir aplink lupas ir galvos oda ir prie ausies, pasmakre pabere ir niezti. Zodziu, suaktyvejo visi plotai, kurie kazkada buvo alergiski. Kas cia su manim?
Panos kaip del kawos suderinamumo su whole? Paciam sarase ka galima ko ne, neraribojimo,bet ....o kaip kuswholinotes?
nelydau kokosu al.
QUOTE(Akutee @ 2013 09 18, 21:19)
Oj Nidule, tikius issisiojai pykti
per whole30 kava nedraudziama, bet geriau atsisakyti
mano whole30 visai gerai laikosi, tik kad su vaisiais (kriau64mis, obuoliais) padauginu visada, bet stai su miltniniais ar ktiokiais biesais neturejau reikalu saziningai
Papildyta:
http://grynas.delfi....s.d?id=62348755
QUOTE(Akutee @ 2013 09 19, 06:58)
Panos kaip del kawos suderinamumo su whole? Paciam sarase ka galima ko ne, neraribojimo,bet ....o kaip kuswholinotes?
Rašei juk, kad skaitai knygą. Tai man atrodo, kad geriau niekas neatsakys, nei knygos autoriai Čia kiekviena gali savo interpretacijas parašyt, bet reikia pagal save žiūrėt.
Ir nepyk, nu bet ta "w" tai erzina
QUOTE(Wallis @ 2013 09 18, 22:01)
man su pilviuku kazkas negerai... skauda bambos srityje, pilvas issiputes, jei pabandau truputi itraukti, tai dar labiau skauda. o jau kelios savaites joooookio kepto maisto, jooookio pienelio...
o kaip reikalai su WC?
Aš vakar vakarienei valgiau virtą kiaulienos karką su pomidorais ir grietine, tai vėliau tookia apsunkusi jaučiausi, atrodė, kad skrandis akmenų prikištas. Dar pusę nakties kaip meška apsunkusi varčiausi, nors valgiau apie 17 val....