QUOTE(Akutee @ 2013 09 18, 14:12)
Nidul, ant ko teip sirsti?
Ant kai kuriu bukaprociu, kuriu vaiku ispuve dantys o jos, mat, neriboja saldumynu vaikams. O pasiulytu nuorodu su nuostabia info, net neatveria.
QUOTE(kustuce @ 2013 09 18, 14:20)
Turiu tą pačią bėdą, pradėjus gyventi su paleo ir nustojus "valgyti" tiroksiną visi kaklo maršai baigėsi.
Bet geriau darykis FT3 ir FT4
Jau katra negeriau savaite tiroksino, ciut kanopu nepakraciau, bet dar paleo nezinojau. Bijau daba mesti. Sitiek metu lakiau tiroksina, nemanau, kad jau galima pastimuliuoti mano viena likusia liaukute, darbui. Na, ziuresim, pasidarysiu tyrimus.
QUOTE(rytorasa @ 2013 09 18, 14:54)
turiu patarimą- neeikvok savo brangios energijos, negaišk savo brangaus laiko ir negadink savo brangių nervų aiškindama kitiems to, ko jie
Ple, negaliu........ Bet kai kurios kimba, skaito. Tik kelios - uzsispyrusios avys su savo teorijomis. Kaip ploksteles uzsikirtusios. Ir man niekas nekiso, bet perskaiciau, pamaciusi imesta vorestos nuoroda, veliau jau pati is jusu melziau info.
Tfu, einu
pasysiosiu, gal maziau sirsiu
Pamenat, sakiau, kad su paleo miegu maziau, kokias 6-7 valandas, ne daugiau. Anksciau galejau ir 8, ir 9 ismiegoti. Pasekiau save ir stai ka isrisau: Po 7 miego valandu as pabundu nuo to, kad labai noriu sysio. Po wc jau nebeinu i lova. Iki paleo, man taip nebuvo, galejau 9 valandas ismiegoti ir noras i wc manes nepazadindavo. Cia kaip suprasti? Kazkas bais aktyviai valosi ar pusle sumazejo?