Staisi, 07 Lap 2013 - 00:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Staisi, 07 Lap 2013 - 00:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: pasirodom(darzelio foto
)

Va kokia faina!
Nu jau Emilio kai atsiuntė profilio foto, tai mečiau lauk

Nu mėgsta jis pasimaivyt, bet jau fotografas galėjo nutaikyt ir fotogeniškesnėj pozoj nufotkint.
Dė gydytojų, tai aš jį vedu tik čia. Man jau ir patirtis parodė, kad gydytojai čia kompetetingesni. Be to, tvarkingai gaunam laiškelius su kvietimais pas kurį ir kada pasirodyt, o darbe už tas valandas 100% apmoka. Kas gali būt patogiau?
Dėl norvegų kalbos, aš pati nė nežinau kiek jis kalba. Klausiau aklėtojos, sakė viską supranta ką jam sako ir atsako. Žinoma ne taip gerai, kaip norvegiukai, bet per daug reikalauti irgi negalima. Vakar ryte mane šiek tiek nustebino, kai ryte rengiantis jis priėjo prie isteriškai verkiančios mergaitės ir labai taisiklingai paklausė kodėl ji verkia ir kad duotų ranką ir kartu eitų į antrą aukštą.
Ir dar pasipasakosiu koks vakar šiltas jausmas apėmė atėjus pasiimti vaiko.
Pastebėjau Emilį su auklėtoja tuolete. Stovėau už stiklinės sijos apkabinėtos plakatais ir juos stebėjau. Atlikę reikalus jiedu taip draugiškai ėmė kutenti vienas kitą ir netrukus auklėtoja jį apkabino ir kelis kartus pabučiavo į žandą.
Nemoku paaiškint koks šiltas jausmas apėmė pamačius tokį jį bendravimą.
O jau kai pasirodžiau jiems, auklėtoja ėmė rodyt vieną po kitos nuotraukas iš tos dienos kelionės į zoologijos sodą. Visose jis purvinas iki ausų, bet su plačia šypsena ir raudonais žandukais.
Kažkaip gera.
Staisi, 07 Lap 2013 - 00:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Staisi, 07 Lap 2013 - 00:42, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
baigiau darbus
pasirodom(darzelio foto)
pasirodom(darzelio foto

kuo dirbai, jei ne paslaptis?

kokia fainuolė

Esha, 08 Lap 2013 - 08:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Esha, 08 Lap 2013 - 08:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()

sveikos, kas nesergat

maniškė dar kosčioja, kol kas neleidžiu daržan, jau trečia savaitė eina

aš startuoju su darbu, po beveik septynerių metų, tai ulialia kokie jausmai dvejopi

Esha, 08 Lap 2013 - 08:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Esha, 08 Lap 2013 - 08:12, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Kaip miela

Gris, 08 Lap 2013 - 14:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Gris, 08 Lap 2013 - 14:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
visi tyrimai puikūs, gerklė normali, plaučiai švarūs, kosėja ir viskas..
aš startuoju su darbu, po beveik septynerių metų, tai ulialia kokie jausmai dvejopi

Mikoplazmos neįtaria?
Sėkmingo starto

as valiau vasarnamius

Del gydymo cia, tai dar prisibijau, nors Lejos dantukus tikrinam kas 3-4 menesius,nes irgi gaunam kvietimus

Darzelis Lejai beprotiskai patinka, kartais man tokia geda kai ateinu pasiimti, tai ji nuo manes pasislepia arba pradeda bliauti, kad reikia namo eiti

Gris, 08 Lap 2013 - 15:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Gris, 08 Lap 2013 - 15:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
maniškė dar kosčioja, kol kas neleidžiu daržan, jau trečia savaitė einavisi tyrimai puikūs, gerklė normali, plaučiai švarūs, kosėja ir viskas..

Maniske ir kosti, jau 4 sav namie....

Wou, man ir po 4 metu pertraukos stresas del darbo, jau stresuoju, ieskausi- nerandu (pasyviai ieskau). Kazkoks absurdas, kai pasakai kokio atlyginimo nori, akis issprogdina...o neprasau kazko imantraus, net maziau nei gaudavau iki vaiku, bet kazkodel visiem nuostaba kelia

lifili, 09 Lap 2013 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
lifili, 09 Lap 2013 - 13:15, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Maniske ir kosti, jau 4 sav namie....
Jau net nebeduodu nieko nuo kosulio, nes ar su jais ar be ju, kosulys praeina po gero men...
Wou, man ir po 4 metu pertraukos stresas del darbo, jau stresuoju, ieskausi- nerandu (pasyviai ieskau). Kazkoks absurdas, kai pasakai kokio atlyginimo nori, akis issprogdina...o neprasau kazko imantraus, net maziau nei gaudavau iki vaiku, bet kazkodel visiem nuostaba kelia

lifili, o ką tu iki tol dirbai?
Lt mane jau ima gerokai nervuoti tas nenormalus požiūris į algas, t.y. noras kapeikas mokėt. Jau net noriu, kad eurą įvestų ir kad akivaizdžiausiai pasimatytų, kokius grašius čia moka net tarptautinėje rinkoje pagrinde dirbančios kompanijos.
Tai vat, uz koki 1200lt tai visi laukia, bet tai plem, juk kainoja ir kelione i darba, atgal, pietus, tai dirbt tik del to, kad nuvaziuot i darba ir papietavus grizt??? Kas liks vargiai mokesciams uzteks...nu bet gal logiska, kiek mum cia reikia, ismokime vertint dvasines vertybes, o apsirengt galime ir skuduryne, pavalgyt nukainuoto maisto, atsisakyt ir sildymo galu gale, elementaraus komfortabilesnio gyvenimo

Penktadienį, atėjus pasiimti vaiko iš darželio, jis laktė lauke ir kaip paprastai pasakė, kad namo neis ir nori dar pabūti. Aš jam paaiškinau (ir tai jau buvo kokį 50-tą kartą), kad aš tada einu į vidų paimti jo daiktų ir tuoj grįšiu.
Kai grįžau, radau jį prie lauko durų žliumbentį taip, kaip dar niekad nesu girdėusi. Netgi iš pradžių aš jį praėjau, nepažinau

Vakar kai nuvedžiau į grupę, jis dar dvejojo eit ar ne. Buvo be galo keista, nes kasdien lekia pirmas ir net net neatsisukęs man šaukdavo atia. Kai pasiėmiau jį, jis lauke dar sumastė sudėt žaislus į vietas, bet vis atsisukinėjo ir stebėjo ar aš jo laukiu.
O šiandien aš išvis beprotiškus jausmus išgyvenau. Nuėjom iki grupės kaip ir ok. O tada apsikabino mane ir sakė, kad eis su manim į darbą. Kad ir kiek bandžiau įkalbint, nepaleido manęs. Kol auklėtojas paėmė jį ant rankų ir palikau jį verkiantį.
Aš visada puikiai supratau, kad vaiko gyvenimas susideda iš tam tikrų tarpsnių. Ir jei šiandien jis noriai lanko daželį, dar nereiškia kad taip bus rytoj.
Bet aš beveik esu tikra, kad tai penktadienio pasėkmės... Ir nesisivaizduoju kaip man viską ištaisyti
Paskutiniu metu realiai pradedu apmirsti kaip zodzius rasyti

Mokykla baigiau kaip priklaso, mokiausi neperdaugiausia, buvau prie tinginio, bet gaudavau neblogus balus, o ir valstybiniai egzai pakankamai neblogai islaikyti. Lietuviu isvis 97gavau valstybinio, nei gramatiniu klaidu darydavau, nei galvojau, kad ateis diena, kai kaskart rasydama imsiu abejoti...