QUOTE(Beril @ 2014 02 12, 21:55)
parasyk kokia yra dregme, kad sakai, kad ne per daug.
Aciu
Aciu
tokio kaip dregnomacio neturiu ... buvau pasiskolines buitini dr. surinkeja kuris rode dregme patalpoje ijungus rodydavo apie 60pr. bet rasodavo langai ,kai atsirado ventiliatorius (deklaruojamas debitas) 720m3/h ir jau kaip rasiau po 3--4val vedinimo i para ir baigesi visi rasojimai ...tai net nezinau kokia dabar dregme ,reiks pasiskolint vel is kaimyno(pas ji statybos vyksta) pasizuret .
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 02 12, 17:09)
priverstinis traukimas OK, tarkim TOKS ventiliatorius gali itraukti 180 kub. val. bet kad juos "itraukti" i nama reikia kad name nedidetu slegis, kitaip gausis ne "traukimas", o "priputimas"
reiketu dar papildoma istraukima daryti, t.y 2 ventiliatoriai, vienas traukia i vidu, o kitas pucia i lauka. ar taip?
reiketu dar papildoma istraukima daryti, t.y 2 ventiliatoriai, vienas traukia i vidu, o kitas pucia i lauka. ar taip?
is 180 m3 kazin ar jis itrauktu pas mane per 40m 160mm vamzdi puse kiekio per valanda .
Butent tos firmos labai tylus ir ekonomiski vetiliatoriukai yra ju ir galingesniu ...
Pas mane dabar tik ipucia o iseina per praverta langa ar zidinio dureles ar ijungta gartrauki ar per ... prikausomai kokia lauko temperatura ...