Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

oo koks temos pagyvejimas thumbup.gif .Matyt daugelis nuo darzu-prie zuvu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 28, 20:02)
Pirkau akvariuma is akvariumisto, verciasi tuo, pats akvariumus gamina, namuose irengta patalpa didziule akvariumu, zuvu ir t.t.
jis man sake, bandyti suleisti gaidukus kartu ir ziureti kaip bus, pastebeti juos ir jei jas isskirti. suleidom... na vienas gaidukas toks agresyvesnis matosi, jei uzmato tai pasisiausia, o tas kitas "deda" i kojas bigsmile.gif  na ziuresim kaip bus. pameginsiu patalpinti foto, savo zuviuku nauju namu

Atsakyti
Labukas, gal kas galėtų pasiūlyti akvariumui augaliukų, žuvyčių, red cherry krevečių bei sraigių hellena. Aš esu iš Kauno. Lauksiu jūsų pasiūlymų.
Atsakyti
Patarkite prasau, kiek ir kokiu zuveliu galiu laikyti 30 litru akvariume? dabar gyvena gaideliai 2 (kol kas) ir du samukai. ( beje kam nors perleistume viena gaideli, uzdaryti i induka nesinori, o kartu ko gero nesugyvens (Siauliuose) ar gali kokia viena sraige buti, maciau vakar pas akvariumista maza padareli, lyg krevete pasirode man blush2.gif
Atsakyti
Šiaip galit gupijas kokias kad ir 7 auginti - ir gražu, ir nelepios jos smile.gif
https://www.google.c...p...tml;250;200

tik patinėliai spalvoti, su didesnėm uodegom, o patelės nespalvotos dažniausiai smile.gif
Atsakyti
o laikyti reikia patinelius ir pateles, ar galima tik vienos lyties?

o kaip del sraiges? krevetres?

gyvu augaliuku nepirkau, sake negyvens, atskiro apsvietimo reikia ir turi lepa degti istisai. ar tai tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 29 rugsėjo 2013 - 09:56
Galit laikyti ir patinėlius ir pateles, kaip jums norisi. Turint abiejų lyčių - jie pastoviai veisis, bet jei neatskirsit tik gimusių žuviukų, juos suės tėvai.
Sraiges galit auginti, krevečių man atrodo be gyvų augalų nereikia auginti.
Dėl augalų, tai žiūrint kokie, pas mane gyvendavo ragalapis ir valisnerijos ir prie paprastos kaitrinės lemputės, t.y. spėju tokios, kokia pas jus akvariume. O šviesa akvariume turi būti įjungta apie 10h.
Atsakyti
reikia moketi atpazinti, kada tos zuvytes gims, kada jas atskirti kaip priziureti ir .t.t cia vl reikalu daug.
Atsakyti
Ai, aš kai auginau gupijas, tai viskas labai paprasta būdavo - išgyvendavo tik tie žuviukai, kurie sugebėdavo pasislėpti. O atpažinti kada gims labai paprasta, kai žuvis pasidarys išspūtus kaip balionas, tada ir gims biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif :-D
Atsakyti
o kazin ar gaidukai galetu gyventi kartu, jei prileistume vistukiu?? cia pamastymas tik toks? namus jau kaip ir suradau naujus
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 29, 13:30)
o kazin ar gaidukai galetu gyventi kartu, jei prileistume vistukiu?? cia pamastymas tik toks? namus jau kaip ir suradau naujus

tos vistukes dazniausiai sueda gaidelius 4u.gif
Atsakyti