Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 27, 15:35)
O, o kada tave užpuolė g.gif Kažkiek visada turėjai, anubį kai iš tavęs parsivežiau, nuskabiau barzdotus lapus tai nelabai kas liko biggrin.gif bet jau naujų išleido thumbup.gif Nes nu aš tai galvos nukirst neduočiau, bet man atrodo barzda CO2 draugas kol neatrandi pusiausvyros ir labai padeda augalų masė, aš net ragalapį laikau, o kaip tu kovoji, bandai kažką ar lauki rolleyes.gif

man tai atsirado kai co2 kuri laika pro sona tekejo rolleyes.gif plius labai priaugo augalu kurie uzsojo is filracija ir sviesa. tai va siandien po darbo griztu, nusiaubu akvariuma- visa pertekliu isvezu kaiman, o sekmadieni tvarkysiuos smile.gif tada jau tikiuosi viskas normalizuosis ir prades atsigaudinet. dar viena beda, kadangi ruduo tai saule gerokai zemiau ir dabar akvariumas gauna tiesiogines sviesos, tam irgi gerio nesuteikia, dar zaliasis dumblis atsirado biggrin.gif
Atsakyti
pritariu jurginiukui,kad akva pinigu islaidos,bet viskas del grozio.Sako akvariumas geriausias psichologas rolleyes.gif ,o psichologui ne tiek sukistum.siandien vien grunta savo naujajam supirkus,palengvinau pinigine : smile.gifO kek dar visko reik kad mano 72 l.startuotu,bet smagu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivukas: 27 rugsėjo 2013 - 20:45
QUOTE(deivukas @ 2013 09 27, 21:40)
pritariu jurginiukui,kad akva pinigu islaidos,bet viskas del grozio.Sako akvariumas geriausias psichologas  rolleyes.gif ,o psichologui ne tiek sukistum.siandien vien grunta savo naujajam supirkus,palengvinau pinigine  : smile.gifO kek dar visko reik kad mano 72 l.startuotu,bet smagu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O aš kitą savaitę turėčiau pradėti investavimą.
Atsakyti
Sveikos mamytes akvariumu puoseletojos smile.gif

Sumasciau atgaivinti savo akvariuma, ieskausi gal kas turi naudoto nebereikalingos irangos perpirkciau. Domina sildytuvas su termostatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 27, 11:17)

Pasidžiaugsiu, jau maniau, kad reduktorius parėjo, bet užpildėm balioną ir vėl burbuliuojam biggrin.gif Artimiausios išlaidos difuzoriuko keitimas ir naujos trąšos doh.gif Dalinuosi patirtimi: 2 kg baliono 96 l akvukui užteko pusei metų, užpildyti kainavo 54 Lt unsure.gif 

Oho užpildymo kaina.... blink.gif Kaune 2 kg balionas 15-20 litų...
Atsakyti
Šiandien ateinu į kambarį - katinas atsistojęs ant galinių kojų žiūri prilipęs prie akvariumo. Visos žuvys išsislapsčiusios, o A. calico vaikinas visas išsipūtęs irgi prie stiklo prilipęs. Ot vyras cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 09 27, 15:16)

Joo barzda mūsų tyko jei tik kas ne taip biggrin.gif O mes irgi visada rudeniop pažaliuojam, nors tiesiai ant akvuko nepatenka spinduliai, užtenka vakarinės saulės atspindžio nuo priešingos baltos sienos doh.gif Tik paskui savaime susitvarko kai saulės išvis mažai belieka smile.gif

QUOTE(deivukas @ 2013 09 27, 20:40)

Psiclologas lotuliukas.gif , aš kai man nuo sėdėjimo su mažyle namie ėmė stogą raut perėmiau iš vyro akvariumo reikalus, o dabar kai trūksta laiko jau įtampą akvukas kelia, matau, kad reikia nerti tvarkytis ir nėr kada doh.gif Nu bet rimta liga akvariumas ir mano atveju sunkiai pagydoma, projektuoju antrą kur kas didesnį biggrin.gif Gaila, kad startuosi nuo 72, labai maža teritorija ax.gif

QUOTE(vilaila @ 2013 09 27, 22:50)
Oho užpildymo kaina....  blink.gif  Kaune 2 kg balionas 15-20 litų...

Aha doh.gif mes vien tik už procedūrą 15 sumokėjom plius už 2 kg dujų dar paėmė blink.gif Bet ... sostinės privalumai nieko nepadarysi biggrin.gif

QUOTE(11alpina @ 2013 09 28, 09:21)
.. A. calico vaikinas visas išsipūtęs irgi prie stiklo prilipęs. Ot vyras  ...

Gražuolis, nu žiauriai gaila, kad jie nedraugauja su augalais, o man be augalų šaltas akvariumas ir nors tu ką ir norisi ciklidų ir nesugalvoju kaip įrengt reikėtų, kad vaizdas nenusibostų g.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau jungtis i akvariumu myletoju gretas. Pries savaite rasiau, kad numire mano samiukai. Auginau su gaideliais kartu apvaliuose induose. Didelis aciu Shirbake'ei uz naudingus patarimus. Siadien nusipirkome akvariuma, nediduka - 30 litru. SU filtru, suldytuvu. Isirengeme. Dabar dziaugiames, labiausiai pries buvo MB, nors giliai sirdy jau seniai pasirodo irgi norejo. 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
O kaip gaidelius padalinot ?
Atsakyti
Pirkau akvariuma is akvariumisto, verciasi tuo, pats akvariumus gamina, namuose irengta patalpa didziule akvariumu, zuvu ir t.t.
jis man sake, bandyti suleisti gaidukus kartu ir ziureti kaip bus, pastebeti juos ir jei jas isskirti. suleidom... na vienas gaidukas toks agresyvesnis matosi, jei uzmato tai pasisiausia, o tas kitas "deda" i kojas bigsmile.gif na ziuresim kaip bus. pameginsiu patalpinti foto, savo zuviuku nauju namu
Atsakyti
Sveikos, akvariumų mylėtojos wink.gif
Gydomės manų kruopų ligą... Perskaičiau N forumų bet taip ir neradau atsakymo į kamuojantį klausimą - maitinti žuvis kaip gydymo metu? Nes vaistukų aprašyme tai minima, kad nemaitinti jų 3dienas g.gif Bet vajau antrą dozę supyliau, ir galvoju ar ne per mažai žuvims kartą į 6 dienas pavalgyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sheila1988 @ 2013 09 28, 21:27)
Sveikos, akvariumų mylėtojos wink.gif
Gydomės manų kruopų ligą... Perskaičiau N forumų bet taip ir neradau atsakymo į kamuojantį klausimą - maitinti žuvis kaip gydymo metu? Nes vaistukų aprašyme tai minima, kad nemaitinti jų 3dienas g.gif Bet vajau antrą dozę supyliau, ir galvoju ar ne per mažai žuvims kartą į 6 dienas pavalgyt doh.gif

kiti maitina ir karta i savaite tik biggrin.gif nemaitinkit, ir atjunkit filtra kad geresnis efektas butu tom dienom kai vaistus pilat ir sviesa isjungiat, p.s. ne tik paprasta seisa bet ir uv
Atsakyti