Sveikos akvariumų mylėtojos,
Kol kas neturiu jokio akvariumo, bet labai noriu. Stengiuosi kurio sąžiningiau atlikti visus "namų darbus" - perskaičiau beveik visas nuorodas esančias pirmame puslapyje, seku jūsų pokalbius jau kelintą temą. Labai gražūs jūsų akvariumai ir jūs pačios labai gražiai bendraujant Iš pradžių galvojau, kad paskaiciusi apie priežiūros rūpesčius, ligas ir kitas bėdas numarinsiu savo norą, bet kuo toliau tuo labiau noriu.
Galvojau pakaks man ir kokių 40 ltr. bet dabar esu apsisprendusi, kad pirksiu ne mažesnį nei 100ltr. Ir va toks klausimas - kuo skiriasi akvariumas tiesiomis sienelėmis nuo islenktasienio? Ar islenktasienis nekraipo vaizdo.
Dėkoju už atsakymus.
QUOTE(kubilina @ 2013 09 26, 18:20)
Kol kas neturiu jokio akvariumo, bet labai noriu. Stengiuosi kurio sąžiningiau atlikti visus "namų darbus" - perskaičiau beveik visas nuorodas esančias pirmame puslapyje, seku jūsų pokalbius jau kelintą temą. Labai gražūs jūsų akvariumai ir jūs pačios labai gražiai bendraujant Iš pradžių galvojau, kad paskaiciusi apie priežiūros rūpesčius, ligas ir kitas bėdas numarinsiu savo norą, bet kuo toliau tuo labiau noriu.
Galvojau pakaks man ir kokių 40 ltr. bet dabar esu apsisprendusi, kad pirksiu ne mažesnį nei 100ltr. Ir va toks klausimas - kuo skiriasi akvariumas tiesiomis sienelėmis nuo islenktasienio? Ar islenktasienis nekraipo vaizdo.
Dėkoju už atsakymus.
Dėkoju už atsakymus.
geeras požiūris
dėl lenkto ar nelenkto - tai kaip pačiai gražiau. Daugiau jokių kaip ir skirtumų, vaizdą kraipo na nebent taip kreivai iš šono žiūrint, bet šiaip tai ne.
QUOTE(kubilina @ 2013 09 26, 19:20)
Dėkoju už atsakymus.
Dėkoju už atsakymus.
rinkciaus tik tiesu. pagrinde del dvieju dalyku:
1. norint gero apsvietimo (ne gamyklinio dangcio) su staciakampiu viskas paprasciau su dangcio gamyba.
2. lenktas iskraipo vaizda
Man tai nekraipė lenktas vaizdo. Bet dėl apšvietimo tai tiesa, nepagalvojau.
jungiuosi prie akva ligoniu .as tuos pacius zingsnius zengiau kaip ir kubilina kiekviena diena skaitinejau-domejausi,svarsciau .susirgus sia liga isigijau 19 litru akvuka,bet liga matyt tiek isisenejo ,kad siandien pas mus parkeliavo naujas akvukas 72 litru .Mazasis bus vaiku darzelis
QUOTE(kubilina @ 2013 09 26, 19:20)
QUOTE(deivukas @ 2013 09 26, 21:15)
nu saunuoliai kad skaitot, nes as tai nuo kito galo viska pradejau pirma viska susipirkau, sukisau i skvariuma ir tik tada pradejaudometis kas ir kaip
QUOTE(Shirbake @ 2013 09 26, 21:02)
Man tai nekraipė lenktas vaizdo. Bet dėl apšvietimo tai tiesa, nepagalvojau.
turejau is as lenka- daugiau nenoriu
Akvariumas tikrai liga, reikia susirgti, kad suprastum, nes kas kas neserga, niekaip neįkerta kodėl žmonės laiko akvariumus, juk ištisai problemos, ligos ir pinigų išmetimas
Pasidžiaugsiu, jau maniau, kad reduktorius parėjo, bet užpildėm balioną ir vėl burbuliuojam Artimiausios išlaidos difuzoriuko keitimas ir naujos trąšos Dalinuosi patirtimi: 2 kg baliono 96 l akvukui užteko pusei metų, užpildyti kainavo 54 Lt
Tuomce, ar patenkinta naujuoju difuzorium?
Ir ką paratumėt dėl temperatūros, pas mus dabar 24, o kiek reikėtų tręšiamam akvukui su CO2?
Pasidžiaugsiu, jau maniau, kad reduktorius parėjo, bet užpildėm balioną ir vėl burbuliuojam Artimiausios išlaidos difuzoriuko keitimas ir naujos trąšos Dalinuosi patirtimi: 2 kg baliono 96 l akvukui užteko pusei metų, užpildyti kainavo 54 Lt
Tuomce, ar patenkinta naujuoju difuzorium?
Ir ką paratumėt dėl temperatūros, pas mus dabar 24, o kiek reikėtų tręšiamam akvukui su CO2?
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 27, 12:17)
dar negaliu pasakyt kadangi dabar uzpulta barzdos esu
QUOTE(tiutiute @ 2013 09 26, 21:49)
nu saunuoliai kad skaitot, nes as tai nuo kito galo viska pradejau pirma viska susipirkau, sukisau i skvariuma ir tik tada pradejaudometis kas ir kaip
o as vos ne puse metu skaiciau, forumuose dalyvavau, kol isigijau akva net patarimus dalindavau neturedama akvos, kiek buvau apsisvietus, bet dabar jau viska pamirsau ir kuo toliau tuo maziau zinau
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 27, 12:17)
aš patarčiau bent 25,bet pati turbūt laikyčiau 26 ,žiūrint dar kokios žuvys aišku
QUOTE(Tuomce @ 2013 09 27, 11:25)
dar negaliu pasakyt kadangi dabar uzpulta barzdos esu
O, o kada tave užpuolė Kažkiek visada turėjai, anubį kai iš tavęs parsivežiau, nuskabiau barzdotus lapus tai nelabai kas liko bet jau naujų išleido Nes nu aš tai galvos nukirst neduočiau, bet man atrodo barzda CO2 draugas kol neatrandi pusiausvyros ir labai padeda augalų masė, aš net ragalapį laikau, o kaip tu kovoji, bandai kažką ar lauki