Man rodos reikia pasiryzti, kad pirma karta vistiek gerokai permokesit Tiesiog taip jau gaunasi, nebent koks protingas zmogeliukas kartu dalyvaus. Visada pradinukams parduotuves prikisa nesamoniu. Del penkiu gupiju ir triju ragalapiu pataria pirkti isorini filtra, statyti co2 sistema, sesi buteliai skirtingu trasu, o kaip gi dar be bakteriju paleisit... Turit vistiek truputi pasiskaitinet pries i parduotuve vaziuojant ir zinot ko jums reikia.
Siaip Kaune turbut reiketu pasikreipti i parduotuve bazej 12sand arba Aleksote (cia tu paciu savininku) arba gal dar toks Raimis is Vilijampoles turgaus veza is lenku. Jo kontaktus galima rasti aquazoo.lt puslapyje. Dar anksciau Zoon parduotuvej priesais Sava akvariumu is spinteliu kainos nesikandziojo, bet tikriausiai bus brangiau nei bazej. Kiek kas pas Raimi kainuoja tai nzn.
Zuvis reikia pirkti Vilijampoles turguj sekmadieniais. Augalu pradziai, manau, daug kas gali padovanoti ir siame forume. Plastiku pirkti tikrai nereikia O siaip sekite skelbimus aquarium.lt puslapyje. Ten daznai gerom kainom naudotu akvariumu pasiulo, augalu ir zuvu tikrai pilna. Kartais dovanoja, kartais parduoda.
Siaip Kaune turbut reiketu pasikreipti i parduotuve bazej 12sand arba Aleksote (cia tu paciu savininku) arba gal dar toks Raimis is Vilijampoles turgaus veza is lenku. Jo kontaktus galima rasti aquazoo.lt puslapyje. Dar anksciau Zoon parduotuvej priesais Sava akvariumu is spinteliu kainos nesikandziojo, bet tikriausiai bus brangiau nei bazej. Kiek kas pas Raimi kainuoja tai nzn.
Zuvis reikia pirkti Vilijampoles turguj sekmadieniais. Augalu pradziai, manau, daug kas gali padovanoti ir siame forume. Plastiku pirkti tikrai nereikia O siaip sekite skelbimus aquarium.lt puslapyje. Ten daznai gerom kainom naudotu akvariumu pasiulo, augalu ir zuvu tikrai pilna. Kartais dovanoja, kartais parduoda.
Aš kai kurias žuvytes pirkau Kaune, Utenos 16.
Ten jos man pasirode gana nebrangios ir kiek teko girdėti atsiliepimus - sveikos.
Ten jos man pasirode gana nebrangios ir kiek teko girdėti atsiliepimus - sveikos.
QUOTE(Saule222 @ 2013 10 24, 13:58)
Dreamm, iš kokio jūs miesto? Jei Kaune, tai mes akva su visa įranga, gruntu ir pan. pirkom iš vieno žmogaus (jis Vilijampolės turguj sekmadieniais prekiauja), tai daug pigiau ir akva ir įranga pas jį, nei parduotuvėse pirkti.
Vilnius. Matau skelbimuose, kad Kaune daug yra...
Gal zinot pvz. ar gariunuose yra?....
Radau kontaktus zmogaus is Utenos, tai ziuriu nauja 125 ltr. su visa iranga uz 300 lt parduoda.
Ka manote apie lenkta prieki?
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 24, 14:50)
kalvarijų turguje būna
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 24, 14:34)
Man rodos reikia pasiryzti, kad pirma karta vistiek gerokai permokesit Tiesiog taip jau gaunasi, nebent koks protingas zmogeliukas kartu dalyvaus. Visada pradinukams parduotuves prikisa nesamoniu. Del penkiu gupiju ir triju ragalapiu pataria pirkti isorini filtra, statyti co2 sistema, sesi buteliai skirtingu trasu, o kaip gi dar be bakteriju paleisit... Turit vistiek truputi pasiskaitinet pries i parduotuve vaziuojant ir zinot ko jums reikia.
Aciu
Del to ir kreipiuosi i Jus, kad nesinori nueiti visai zioplai ir nusipirkti nezinia ka uz kosmine kaina Bet zinokit jau svieseja man akyse , deka Jusu visu ir nares Netaa, kuri man kantriai viska aiskina
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 24, 13:50)
Radau kontaktus zmogaus is Utenos, tai ziuriu nauja 125 ltr. su visa iranga uz 300 lt parduoda.
Kiek esu girdėjusi, tai lenktas priekis labai nesveika akims todėl sau kampinio kai ieškojom, tai sąlyga buvo tiesus priekinis stiklas
QUOTE(Saule222 @ 2013 10 24, 15:13)
Kiek esu girdėjusi, tai lenktas priekis labai nesveika akims todėl sau kampinio kai ieškojom, tai sąlyga buvo tiesus priekinis stiklas
Turejau labai seniai panoramini 180 litru. Man lb jis patiko ir dabar jei imciau vel toki maziuka tai tikrai imciau panorama.
QUOTE(Saule222 @ 2013 10 24, 15:13)
Kiek esu girdėjusi, tai lenktas priekis labai nesveika akims
Ir fotografuot labai sunku
na, lendam is krumu.. tai as siunciausi augaliuku is Jurginiuko reisu vilnius-elektrenai per pasta. siandien gavau, visos rusys isskyrus viena(susiniokojo), jau sedi akvariume. truputeli gal smulkios sakeles apibyrejo, bet siaip viskas ok, nesusale
neimciau niekad. pirma del dangcio, jei noresis geresnio su daugiau apsvietimo pagal uzsakyma bus sunkiau rast kas pagamina , ar juolab paciam sudetingiau gamint. su staciakampiu viskas paprasta. antra kraipo vaizda ir kiek zuvim kenkia (pvz apvalus ale akvariumai kai kuriose salyse isvis uzdrausti)
QUOTE(kubilina @ 2013 10 24, 12:18)
Stiklas 126ltr
Augalus pirkau iš žmonių,
Samata jau siekia 800. Bet čia su viskuo viskuo (ir trasomis).
Augalus pirkau iš žmonių,
Samata jau siekia 800. Bet čia su viskuo viskuo (ir trasomis).
Man sitas gana optimalus variantas (126Ltr) atrodo kaip pradedanciajam, tik kodel jus taip nemazai suplojot? Kokios firmos akvukas ir dangtis?
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 24, 14:34)
Visada pradinukams parduotuves prikisa nesamoniu.gal dar toks Raimis is Vilijampoles turgaus veza is lenku. Jo kontaktus galima rasti aquazoo.lt puslapyje. Kiek kas pas Raimi kainuoja tai nzn.
Na na, paoponuosiu mazumele - dirbu pas Raimi ir tikrai nesamoniu nesiulau, daznai suturiu nuo kvailu pasirinkimu arba kai kuriu zuvu tiesiog stengiuos neparduot, jei salygos visiskai netinkamos...jei matau kad ziopliukai ir neytin mokus ipilu daugiau to seno vandens vietoj bakteriju, o kiek tenka paskaitas skaityt iki valandos...tiesa, neretai pasiulau ir musu temos pirmo puslapio nuorodeles pasiskaityt
Pas Raimi zuvytes kiek brangelesnes nei pacim turguj, bet kritimai mazi..savo ruoztu turguj reik turet gera aki arba pasitiket prekeiviu, nes ten visko yra
Nu va...o as kaip tik bent 2-3 kartus buvau gatava i Vilniu trenktis del geru variantu...tarkim Juwel 96/125 uz 300-400 su viskuo...manau labai gera kaina..reik sekt skelbimus...Dar vienas momentas, kad vilniuj bent keli dangciu gamintojai yra, o Kaune tai ne vieno, bent skelbimu tikrai nesu macius.