Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 23, 15:23)
drinks_cheers.gif smagu, kad randasi bendraminčių, kartais knieti pasirodyt ir nejauku, kad sukritikuos blush2.gif , na nes daugumai minimalistiniai gamtiniai dabar patinka biggrin.gif O šiaip aš irgi prikaupiau su tikslu judėti į didesnį bliūdą biggrin.gif Bet jau pasakiau sau stop, dar susirasiu kirnumą ar kaip jį ten ir bus paskutinis, daugiau  schmoll.gif

Aš taip pat svajoju apie daug augalų.
Na jeigu jums nejauku rodyti savo akvuką, tai g.gif aš turbūt savo niekad neišdrįsiu parodyti doh.gif

Ačiū visoms už atsakymus apie sraiges 4u.gif
Visam savbo žuvų pulkeliui dabar duodu maždaug pu pusę grūdo 2 kartus per dieną. Suėda viską iš karto ( per gerą minutę). Baigusios "puota" paviršiuje tuoj visos skuba patikrinti ar kas nenusileido ant dugno.
Papildyta:
Ir dar toks klausimas apie sraiges Helenas. Ateityje, kai labiau sužels augalai, planuoju įsigyti krevetukių. ar gali gyventi šitas duetas kartu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kubilina: 23 spalio 2013 - 15:50
QUOTE(kubilina @ 2013 10 23, 16:32)
Ir dar toks klausimas apie sraiges Helenas. Ateityje, kai labiau sužels augalai, planuoju įsigyti krevetukių. ar gali gyventi šitas duetas kartu?

negalejau susilaikyt, sove i galva tokia mintis parasyt atsakyma- juoka:

krevetes zudikes uzpuls sraiges, istrauks jas is kiautu ir savo ciuptuvais uzminkys negyvai lotuliukas.gif

atsiprasau, nieko izeist nenoriu, tiesiog labai sunki darbo savaite darbe ir i galva lenda tik juodas humoras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 23 spalio 2013 - 16:36
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 23, 17:35)
negalejau susilaikyt, sove i galva tokia mintis parasyt atsakyma- juoka:

krevetes zudikes uzpuls sraiges, istrauks jas is kiautu ir savo ciuptuvais uzminkys negyvai  lotuliukas.gif 

atsiprasau, nieko izeist nenoriu, tiesiog labai sunki darbo savaite darbe ir i galva lenda tik juodas humoras  smile.gif

Va kar taip būtų, tai būtų gerai. drinks_cheers.gif
Visur apie Helenas rašo, kad jos yra žudikės ph34r.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2013 10 23, 18:14)
Va kar taip būtų, tai būtų gerai.  drinks_cheers.gif
Visur apie Helenas rašo, kad jos yra žudikės  ph34r.gif  gun_rifle.gif

Bet ne sprinterės mirksiukas.gif biggrin.gif

Jei rimtai pas mane normaliai sugyvena helenos ir krevetės... Ai neeee... Blyn, Tuomce, jaučiu, tu teisi, mano mažajam akvariume, kur krevetės gyvena, išnyko helenos blink.gif ... Krevečių drbas triniti.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 23, 18:33)
Bet ne sprinterės mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jei rimtai pas mane normaliai sugyvena helenos ir krevetės... Ai neeee... Blyn, Tuomce, jaučiu, tu teisi, mano mažajam akvariume, kur krevetės gyvena, išnyko helenos blink.gif ... Krevečių drbas triniti.gif biggrin.gif

Helenos turi nuostabia savybe viska suesti ir lb daugintis. Paskui jei baigiasi maistukas ir seri zuvis labai kukliai, pacios isnyksta, nes viena kita pradeda ragaut smile.gif Krevetems aisku nieko nepadarys, tik sutvarkys, kad lavonai nesimetytu smile.gif
Atsakyti
Laba.Kas turite http://www.zoocentra...0-l-p-1947.html toki akvariuma ar apsimoka toki pirkti?ar patenkyti?kaip suprantu lempa gamykline nesikeicia o tai ka daryti kaip ji perdegs g.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 23, 19:00)
Helenos turi nuostabia savybe viska suesti ir lb daugintis. Paskui jei baigiasi maistukas ir seri zuvis labai kukliai, pacios isnyksta, nes viena kita pradeda ragaut smile.gif Krevetems aisku nieko nepadarys, tik sutvarkys, kad lavonai nesimetytu smile.gif

Pacitavote mane, tai jaučiu poreikį pakomentuot - ten ne tas akvariumas, kad helenos neturėtų ko ėst biggrin.gif - sūnus šeria, tai maisto lieka visiem. O lavonus ne tik helenos sutvarko, bet ir pačios žuvys mirksiukas.gif .
Atsakyti
Siulau su krevetem ir sraigem daryt taip: neleidziat i bendra akvariuma , kol nepasirasys taikos pakto lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielosios, padekit man vargsei neismanelei. Jau keleri metai (na kokie 10)brandinu minti ir vyra kalbinu, kad labai reikia akvariumo su zuviukais. Tai ta proga, kad vaiko gimtadienis arteja, mamyte nusipirks akvariuma clap.gif blush2.gif na, aisku, vaikas irgi nori ax.gif
va
Bet absoliuciai zalio supratimo neturiu koki , kiek ir is kur pirkti (Vilniuje). Noriu didesniu zuvyciu, pradziai dirbtiniu augalu, litrazas gal apie 60 l ar daugiau....
Ir is vis , pasakykit atvirai, ar daug darbo (kiek daznai valyti) prie sito grozio reikia, ar nebus man dar vienas vaikas? Ar reikia kokiu priedu/pagalbininku, kurie palengvina prieziura. Gal kokias zuvytes patarsit? Dabar Kikoje nuolaidos, ar verta ten ziureti?...
Aciu Jums labai, kas man padesit notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dreamm: 24 spalio 2013 - 00:05
QUOTE(Dreamm @ 2013 10 24, 00:03)
Mielosios, padekit man vargsei neismanelei. Jau keleri metai (na kokie 10)brandinu minti ir vyra kalbinu, kad labai reikia akvariumo su zuviukais. Tai ta proga, kad vaiko gimtadienis arteja, mamyte nusipirks akvariuma  clap.gif  blush2.gif  na, aisku, vaikas irgi nori ax.gif
va
Bet absoliuciai zalio supratimo neturiu koki , kiek ir is kur pirkti (Vilniuje). Noriu didesniu zuvyciu, pradziai dirbtiniu augalu, litrazas gal apie 60 l ar daugiau....
Ir is vis , pasakykit atvirai, ar daug darbo (kiek daznai valyti) prie sito grozio reikia, ar nebus man dar vienas vaikas? Ar reikia kokiu priedu/pagalbininku, kurie palengvina prieziura. Gal kokias zuvytes patarsit? Dabar Kikoje nuolaidos, ar verta ten ziureti?...
Aciu Jums labai, kas man padesit  notworthy.gif

Dabar jau aš nesusilaikiau biggrin.gif lotuliukas.gif
Kad įgautumėt žalią supratimą pirmiausia pasiskaitykit pirmame temos puslapyje pateiktą informaciją tongue.gif Tada iškart suprasit, kad 60 l yra labai mažas akvariumas, tinkamas nebent laikyti 1 gaidelį, porą dugninių šamukų ar panašiai, na jei jūs norite didesnių žuvyčių ax.gif Ir šiaip akvariumą dažniausiai laiko dėl grožio, o va koks grožis iš plastikinių augalų panardintų į vandenį, tai nesuprantu g.gif , na bet žinoma skonio reikalas biggrin.gif O priežiūros poreikis priklauso nuo ko norėsit, suraskit internete nuotrauką įrengto akvariumo, kokio tipo jūs norėtumėt, tada galėsime plačiau pakomentuot kiek vargelio su juo bus rolleyes.gif
Atsakyti
o man mergaites kilo zmoniskas klausimas smile.gif ar nera buve su didelem akvom nelaimingu atsitikimu ? Suprantu kad mano 72 l.labai mazas blush2.gif .Nejaugi visos akvariumistes gyvena ne butuose ?Kadangi randuosi antrame aukste,baime kaimynam sukelt cunami biggrin.gif .Draugu truko 120 l.gerai kad pirmas aukstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 24, 08:32)
o man mergaites kilo zmoniskas klausimas  smile.gif ar nera buve su didelem akvom nelaimingu atsitikimu ? Suprantu kad mano 72 l.labai mazas  blush2.gif .Nejaugi visos akvariumistes gyvena ne butuose ?Kadangi randuosi antrame aukste,baime kaimynam sukelt cunami  biggrin.gif .Draugu truko 120 l.gerai kad pirmas aukstas g.gif

Vadovaujantis "kas bus jeigu" reikia ir mašina nevažiuot, ir vakarais nevaikščiot, ir dar daug ko nedaryt doh.gif .
Tfu tfu tfu, avariją tik pati sukėliau, kai keičiant vandenį, trūko plastmasinis kibiras. O aš kuo ramiausiai siurbiau vandenį iš akvariumo į jį. Ir negalėjau suprast, kodėl kibire vandens nedaugėja ir kas čia čiurlena bigsmile.gif lotuliukas.gif . Niu, o paskui jau sėmėm kartu su vaikais karsta.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 24 spalio 2013 - 07:37