Sveikos merginos
buvau tyli skaitytoja ilgą laiką, kažkada pačioj pradžioj buvau prisistačius savo mažuliuką 30L akvuką
gal dar pamenat, skaičiau visas temas tik kažkaip nedrysau nieko parašyti
Dabar turim problemą, tikriausiai yra įtrūkęs mūsų akvariumas, nes vis randu balytes
priklojau popieriaus, bet jis būna šlapias grįžus po darbo
tai šiandien tikriausiai važiuosim pirkti naujo šiek tiek didesnio, kiek leidžia spintelė, nes daugiau neturim deja vietos
tai tilps ten tik koks 60L geriausiu atvėju, bet ir tai džiaugiuosi, bus didesnis, mano kompanija likusi galės laisviau plaukioti
O liko mano mažuliuke du ancitrusai (porytė, berniukas - auksinis, mergytė juoda su baltais taškučiais) tarp kitko berniukas gerokai didesnis už merginą. Gyvena ant šakos ir nieko neleidžia ten aplink plaukioti
Dar turim 3 neonus, 4 danijas rūžavas, vieną kardonešį lyrinį ir du corydorus
Bet labai kažkaip augaliukai "nudžiūvo" taip gaila dabar visai nieko nebeturim, kelios šakelės "vyšnios siauralapės", bet ir tos pačios nutriušusios, ploni tokie stiebeliai
dar turim valisnerijos kelis kuokštelius, tos tiesiais lapais, kuokštelį ričijos ir dar echinodorusą vieną
Taip norėčiau dar kokių naujų augaliukų, bet jūs visos iš kito miesto, tai nėra nei kaip iš jūsų nupirkti, o pas mus parduotuvėje baisiai brangūs. O kai aš dar nepatyrusi akvariumuose tai gaila, jau ir taip numarinau daugybę augalų kuriuos buvau pirkusi kai tik paleidom akvuką
mažai trąšų jiems tikriausiai ir šviesa tik taupioji lemputė
kažkaip bandau susidraugauti, patinka akvariumai, bet tai augalai miršta, tai dumbliai puola... barzda išnyko, bet pradėjęs buvo siūlius pulti ir mėlynasis tarp stiklo ir grunto, sumažinau šviesos laiką, lyg ir mažėja mėlynojo, bet ant augaliukų tokia kaip barzdelė, bet šviesi, ne juoda, nežinau kas ten ir nuo ko
dar daug reikia mokslo, bet kuo daugiau skaitau atrodo tuo mažiau žinau ir painiojuosi
Gal jau užteks mano plepalų
tylėjau tylėjau, bet jau kai parašiau tai pusę lapo