Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

mielos akvariumu "ravetojos" smile.gif gal kuri nors siustumete augaliukus pastu?
Atsakyti
praktiškai filmas gavosi biggrin.gif
video
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 20, 20:39)
I Vilniu rytoj galiu perduoti augalu, jei atsiimsite Medeinos gatveje. Parasykite, jei kas norite, tai supakuosiu ir perduosiu zmogui.

Parašiau AŽ, noriu to kirnumo ar kaip jis ten labai labai, bet pamačiau tik šiandien doh.gif doh.gif doh.gif
Jau matyt per vėlu verysad.gif

Už patarimus aciuks.gif man vistiek norisi tos sienelės, tik vietos labai gaila, ir taip mažai, o ir reikės pažiūrėt kaip įtvirtint išeitų, teko man reanimuot vieną į kriauklę įstrigusią, nenorėčiau, kad kas strigtų už sienelės g.gif
Atsakyti
Mergaites, gal kas turite tokiu gupiju?

Pries kokius 6-7 metus buvo populiarios, o dabar jau seniai neteko pamatyti. Labai ieskau kazka panasaus nusipirkti smile.gif

Atsakyti
O Vilijampolės turguje nebandėt ieškoti? Aš ten nusipirkau melsvas, tik aišku ne visai tokios gražuolės.
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2013 10 21, 15:49)
O Vilijampolės turguje nebandėt ieškoti? Aš ten nusipirkau melsvas, tik aišku ne visai tokios gražuolės.

Paskutinius kelis turgus nebuvau, o anksciau niekad nebuvo. Gal idetumet foto kokias nupirkot?
Atsakyti
QUOTE(raganiuxe @ 2013 10 21, 16:52)
Paskutinius kelis turgus nebuvau, o anksciau niekad nebuvo. Gal idetumet foto kokias nupirkot?

Nuotraukos įkelti negaliu (man čia per sudėtinga sistema 4u.gif )
Paziurekite nuorodoje.
Žuvytės priekis gelsvas, po to pereina į tamsiai mėlyną ir uodegytė šviesiai melsva.

http://public.fotki....171657-jpg.html
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2013 10 21, 19:46)
Nuotraukos įkelti negaliu (man čia per sudėtinga sistema  4u.gif )
Paziurekite nuorodoje.
Žuvytės priekis gelsvas, po to pereina į tamsiai mėlyną ir uodegytė šviesiai melsva.

http://public.fotki....171657-jpg.html

A, taip, situ daznai buna. Tikriausiai, jei nerasiu tokiu kokiu noriu, teks pasitenkinti tokiomis smile.gif Sitos irgi grazios, bet vistik labai tikiuosi surasti tu neoniniu smile.gif Jos atrodo super, labai seniai esu turejus..
Atsakyti
Sveikos,

gražūs akvariumai wub.gif

mano mažiukas, kuriame gyveno gaideliukas su šamukais, po kol nuo senatvės nepakratė pelekų.
Tad ieškau pirkti ar dovanų keletą gupijų, bei kokio nelepaus augaliuko.
Šiauliuose, až
Atsakyti
Sveikos merginos, kadangi gaideliu tema uzdaryta gal rasiu atsakyma cia. Turim mes Gaideli ir dvi vistas. Bet jau antras gaidelis keliauja i zuvyciu roju, nes vistos ar tai ji uzvaiko, ar ka jam padaro. Trecias gaidelis plaukioja dabar labai apipesiotas. Nors skaiciau kad turetu buti atvirksciai, kad gaidelis vistas gano. Ar man vistos kokios hibridines papuole, ar as kazka blogai darau.
Atsakyti
viskas gerai, dažnai vištytės būna super agresyvios, vaiko gaidelius. Tada arba palikti vienas vištas, arba atsisakyti vištų. Nebent papultų koks kietas gaidukas.
nors pvz pas mane, nepaisant visų pasipūtimų ir gasdinimų - tikras gerietis. Planuoju kartu ciklidų mailių apgyvendinti
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 22, 15:57)
viskas gerai, dažnai vištytės būna super agresyvios, vaiko gaidelius. Tada arba palikti vienas vištas, arba atsisakyti vištų. Nebent papultų koks kietas gaidukas.
nors pvz pas mane, nepaisant visų pasipūtimų ir gasdinimų - tikras gerietis. Planuoju kartu ciklidų mailių apgyvendinti

O tai gal galima gaideli nuo vistu vienam akvariume su pertvara daryti? gal tada geriau bus visiem
Atsakyti