Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Dilma @ 2013 10 19, 22:59)
Nė velnio ji nereikli, pas mane augo prie 28 laipsnių ir bujojo thumbup.gif .

Malonu girdet,nes toks simpatiskas augaliukas, tik tie rusu akvariumistai ko taip sudetingai apie ji atsiliepia.
Neatsimena Dilma, į ką iškeitė tą willow

Jaunatvine skleroze lotuliukas.gif
Pas mane ir vėl pasikeitimai. Nusistovės vanduo, nufotkinsiu ax.gif

Lauksim bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2013 10 19, 23:06)
Taip ir buvo pas mane - per greitai augo, ir tiesiog apatiniai sluoksniai nurudavo...

Ir visgi, kaip ja realiai tvirtint?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 19, 23:08)
Malonu girdet,nes toks simpatiskas augaliukas, tik tie rusu akvariumistai ko taip sudetingai apie ji atsiliepia.

Jaunatvine skleroze  lotuliukas.gif

Lauksim  bigsmile.gif
Papildyta:

Ir visgi, kaip ja realiai tvirtint?

Aš tiesiog pririšau siūlu ir tiek 4u.gif

Labai norėjau reljefinės sienelės blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 20, 00:30)
Aš tiesiog pririšau siūlu ir tiek 4u.gif

user posted image

kaip grazu smile.gif mums dar toli grazu iki to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 19, 23:30)

Senasis vaizdas buvo labai gražus, bet dabar dar gražesnis bigsmile.gif
O kaip su ta reljefine sienele, kaip ji tvirtinasi, ar ten nesikaupia visokie kakučiai, tarp stiklo ir jos g.gif
Jei ne paslaptis, kiek kainavo jųsų akvukui ji ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papliauška: 20 spalio 2013 - 09:47
QUOTE(Dilma @ 2013 10 20, 00:30)

Oho, kokie kardinalus pokyciai bigsmile.gif bet labai vyke thumbup.gif
Kiek samaneliu rusiu dabar liko?
Atsakyti

Beprotiškai fantastiška wub.gif Tiesiog parodinis thumbup.gif

Klok dabar viską, aš irgi noriu, bet tai kaip ją įkišti doh.gif , ar tu restartą padarei?

O to žydrojo vaizdo visgi gaila, kad nebematysim, buvo efektinga ax.gif
Atsakyti
Dilma, gražus pasikeitimas thumbup.gif Man irgi patinka reljefinės sienelės.
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 19, 23:03)
Nu va ka radau, jei kas skaitot rusiskai http://www.ekzotika.com/plant33 http://oformi-akvari...is-antipyretica Tiesa, antroj nuorodoj samaneles vaizdas kiek kitoks

mergaites samana tai laaabai grazi ta kur cia visos parsisiuntem, bet i willow man ji nelabai panasi blush2.gif daug labiau i christmas moss ax.gif
Atsakyti
aha, aš irgi baisiai noriu tokios sienelės, bet ar nereikia ten visko išimti ir pan. Nes gi filtro šlangos eina g.gif
Atsakyti

[

Fantastiskas atsinaujinimas thumbup.gif

Man neuzilgo atsiras namuose nuolatine akvariumo vieta, ta proga zadu keisti savo 45 litru subraizyta stiklainiuka. Bet galvoju ar imti koki shrimp set tik ir palikt krevetes su neoniukais, ar vis tik dideti iki 125 litro su kokiu Juweliu. Po dilmos foto pacios mintys i didziaja puse suka lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū, kad neišpeikėt aciuks.gif. Man pačiai kažko dar trūksta, bet stabdau save, kad reik palaukt, kol lotosas suklestės ir samanos užaugs.
Sienelė 80*40 man kainavo 100 lt - manau, papigiai, lyginant su tuo, kas pas mus. Pirkau Latvijoje.
Samanų kiek buvo, tiek ir liko - incognito ant medžio, willow ir christmas ant akmenų ir flame moss. Sandia, šita samana, kuri paplito iš manęs po pusę forumo, tikrai ne cristmas moss. zuvytes.com ji pavadinta willow antypiretica.
Jurginiuk, nedariau restarto. Tik išroviau visas žoles ir užkišau tą sieną. Aišku, paprasčiau gal būtų viską atjungus ir iškrausčius tvarkyt, bet man labai degė biggrin.gif. Šonuose ji turi tokius tinklelius, kurie užsiriečia ir neleidžia žuvims užlįst, tai tik įsistato ir tiek. Užtai paskui reikėjo organizuoti ancistruso gelbėjimo operaciją, nes ta piktoji dvasia liko už sienos. Šiandien gelbėsiu sraiges biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(cile @ 2013 10 19, 23:03)
Nu va ka radau, jei kas skaitot rusiskai http://www.ekzotika.com/plant33 http://oformi-akvari...is-antipyretica Tiesa, antroj nuorodoj samaneles vaizdas kiek kitoks, bet aprasymas labai panasus.

Cile, tu auksas thumbup.gif biggrin.gif .Antroj foto ne willow antypiretica, o fontinalis antypiretica - ji pas mane ant medžio auga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandia @ 2013 10 20, 11:25)
i willow man ji nelabai panasi  blush2.gif  daug labiau i christmas moss  ax.gif

QUOTE(Dilma @ 2013 10 20, 12:08)
šita samana, kuri paplito iš manęs po pusę forumo, tikrai ne cristmas moss. zuvytes.com ji pavadinta willow antypiretica.
Antroj foto ne willow antypiretica, o fontinalis antypiretica - ji pas mane ant medžio auga bigsmile.gif

Su tom foto, lotyniskais pavadinimais ir aprasais didele painiava...kiek skaitineju visokiu versiju yra ir tos foto nelabai atitinkancios (konkreciai apie samanas kapsciausi) Tarkim monosolenium tenerum vadinama pelia, kitur raso kad tai neteisingas pasenes pavadinimas, paskui su javos samana ir jos lotynisku pavadinimu neaiskumas...zodziu susidomejau povandenine botanika ant senatves lotuliukas.gif
Dilma, dabar lauksim paplatinant flame moss biggrin.gif Fontinalio tai gavau is drauges mainais uz w.antypiretica.

QUOTE(gitulia @ 2013 10 20, 11:55)
Man neuzilgo atsiras namuose nuolatine akvariumo vieta, ta proga zadu keisti savo 45 litru subraizyta stiklainiuka. Bet galvoju ar imti koki shrimp set tik ir palikt krevetes su neoniukais, ar vis tik dideti iki 125 litro su kokiu Juweliu. Po dilmos foto pacios mintys i didziaja puse suka  lotuliukas.gif

Jei galimybes leidzia, tada gi galima pasilikt stiklaini kaip shrimp set ir juwel 125....o jei tik vienam akvai yra vietos ir noro, tada vienareiksmiskai 125 drinks_cheers.gif I tuos mazus gi nieeeekas netelpa doh.gif Su zuvim galima tu neonu ar ko kito smulkaus maziau laikyt, bet taip noris zoliu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 20 spalio 2013 - 14:23