QUOTE(Sandia @ 2013 10 20, 11:25)
i willow man ji nelabai panasi
daug labiau i christmas moss
QUOTE(Dilma @ 2013 10 20, 12:08)
šita samana, kuri paplito iš manęs po pusę forumo, tikrai ne cristmas moss. zuvytes.com ji pavadinta willow antypiretica.
Antroj foto ne willow antypiretica, o fontinalis antypiretica - ji pas mane ant medžio auga
Su tom foto, lotyniskais pavadinimais ir aprasais didele painiava...kiek skaitineju visokiu versiju yra ir tos foto nelabai atitinkancios (konkreciai apie samanas kapsciausi) Tarkim monosolenium tenerum vadinama pelia, kitur raso kad tai neteisingas pasenes pavadinimas, paskui su javos samana ir jos lotynisku pavadinimu neaiskumas...zodziu susidomejau povandenine botanika ant senatves
Dilma, dabar lauksim paplatinant flame moss
Fontinalio tai gavau is drauges mainais uz w.antypiretica.
QUOTE(gitulia @ 2013 10 20, 11:55)
Man neuzilgo atsiras namuose nuolatine akvariumo vieta, ta proga zadu keisti savo 45 litru subraizyta stiklainiuka. Bet galvoju ar imti koki shrimp set tik ir palikt krevetes su neoniukais, ar vis tik dideti iki 125 litro su kokiu Juweliu. Po dilmos foto pacios mintys i didziaja puse suka
Jei galimybes leidzia, tada gi galima pasilikt stiklaini kaip shrimp set ir juwel 125....o jei tik vienam akvai yra vietos ir noro, tada vienareiksmiskai 125
I tuos mazus gi nieeeekas netelpa
Su zuvim galima tu neonu ar ko kito smulkaus maziau laikyt, bet taip noris zoliu