Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(11alpina @ 2013 10 17, 12:48)
be gaidžio ir corydoriukų daugiau nieko nebebus. gal dar ir reiks kokį prigriebti dėl kompanijos sterbuką

Na, jei tik gaidys vienas, tai tikrai samiuku burys laisvai issiteks.
Norejau paklaust koks filtras tam akve, ar ne fan-mini? Ir jei taip, ar ne per didele srove? as vakar toki pasileidau, tai kazkaip viskas ten vartosi (turejau air-lift, bet uzkniso, nes ne velnio nebevalo), o ir burzgia jis taip bjauriai...kazkaip keistai dauguma tu mazu filtriuku suredyti - galvos galingos, bangas kone kelia, o kempines miniatiurines schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 17 spalio 2013 - 12:25
QUOTE(cile @ 2013 10 17, 13:24)
Norejau paklaust koks filtras tam akve, ar ne fan-mini? Ir jei taip, ar ne per didele srove? as vakar toki pasileidau, tai kazkaip viskas ten vartosi (turejau air-lift, bet uzkniso, nes ne velnio nebevalo), o ir burzgia jis taip bjauriai...kazkaip keistai dauguma tu mazu filtriuku suredyti - galvos galingos, bangas kone kelia, o kempines miniatiurines  schmoll.gif

pas mane 10 ltr akvuke je neklystu ir stovi aquelio fan-mini, bet tai ant filtro galvos yra sroves reguliaturius ir galima primazinti srove g.gif (nu bent jau pas mane tai yra)
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 17, 12:24)
Norejau paklaust koks filtras tam akve, ar ne fan-mini? Ir jei taip, ar ne per didele srove? as vakar toki pasileidau, tai kazkaip viskas ten vartosi (turejau air-lift, bet uzkniso, nes ne velnio nebevalo), o ir burzgia jis taip bjauriai...kazkaip keistai dauguma tu mazu filtriuku suredyti - galvos galingos, bangas kone kelia, o kempines miniatiurines  schmoll.gif

jo, fan-mini. Žiauriai man jis nepatinka, baisiai garsiai ūžia, pirmomis naktimis miegot negalėjau, dabar jau pripratau. Didelė ta srovė, bet pas mane akvariumas atkeliavo su visa įranga padėvėtas, o tas reguliatorius sugedęs. Tai pakreipiau tą išpūtimo angą į šoną, truputį apmažėjo.
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 17, 14:10)
jo, fan-mini. Žiauriai man jis nepatinka, baisiai garsiai ūžia, pirmomis naktimis miegot negalėjau, dabar jau pripratau. Didelė ta srovė, bet pas mane akvariumas atkeliavo su visa įranga padėvėtas, o tas reguliatorius sugedęs. Tai pakreipiau tą išpūtimo angą į šoną, truputį apmažėjo.

Va va...as nauja vakar nusipirkau, galvojau ta gaidena airlifta pakeisiu...dar paleidau vidury nakties, tai siaubas koks uzimas (ta deguonies zarna as nuemus, beje ir pas tave galima nuimt, turetu but tyliau, nes gi visi zuviukai atmosferos deguoni gurksnoja smile.gif ) Meginsiu uzdet didesne kempine, tai kai toji uzsines turetu ir srove apmazet, nes jei reguliatorium mazinu, tai dar garsiau jis burzgia...
Atsakyti
nezinau, pas mane beveik jokio garso is jo.. filtrui gal 6ar 7 metai g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 17, 13:25)
Va va...as nauja vakar nusipirkau, galvojau ta gaidena airlifta pakeisiu...dar paleidau vidury nakties, tai siaubas koks uzimas (ta deguonies zarna as nuemus, beje ir pas tave galima nuimt, turetu but tyliau, nes gi visi zuviukai atmosferos deguoni gurksnoja  smile.gif ) Meginsiu uzdet didesne kempine, tai kai toji uzsines turetu ir srove apmazet, nes jei reguliatorium mazinu, tai dar garsiau jis burzgia...

aš galvojau, kad negalima jos nuimti doh.gif o tos skylutės tada nereikia kaip nors užglušinti? Maniškiui filtrui tikrai daugiau nei šeši metai, 5 metus jau univere atsimokiau, o brolienė tą akvariumą turėjo dar gūdžiais mokyklos laikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 17, 14:54)
aš galvojau, kad negalima jos nuimti  doh.gif o tos skylutės tada nereikia kaip nors užglušinti? Maniškiui filtrui tikrai daugiau nei šeši metai, 5 metus jau univere atsimokiau, o brolienė tą akvariumą turėjo dar gūdžiais mokyklos laikais  biggrin.gif

galima galima...nusiima visas tas juodas antgaliukas su cipuku kuri nori glusint, o ta sroves nukreipeja uzdedi tiesiai ant filtro antgaliuko smile.gif
As turiu ir sena deveta fan 1, tai ten lyg tyliau dirba, dargi kazkam aiskinau kad labai tyliai doh.gif Man persasi mintis, kad tie naujesni gal jau biski suprastejusios kokybes, nes kazkda aquel buvo labai kokybiski ir patvarus
Atsakyti
Mano Fan 1 pusmecio tik senumo, be oro padavimo dirba idealiai tyliai, visai nesigirdi jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 10 17, 15:41)
Mano Fan 1 pusmecio tik senumo, be oro padavimo dirba idealiai tyliai, visai nesigirdi jo  g.gif

O dezute buvo balta ar zalia (fonas juodam filtrui)?
Atsakyti
Nepamenu, grysiu namo paziuresiu, lyg neismeciau dezutes. g.gif
Atsakyti
dar du corydorai atkeliavo smile.gif
Atsakyti
sveikos
noriu pasiteirauti kur Klaipėdoje būtų galima ciklidų įsigyt 4u.gif
Atsakyti