Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 15, 11:02)
Oho blink.gif pas mane vanduo iš akvuko niekur nedingsta biggrin.gif tf, tf, tfu biggrin.gif Pas mus sausa, anksčiau galvodavau kaip drėkint, o pasirodė, kad esu alergiška dulkių erkutėms, o tokiu atveju geriau, kad sausas oras būtų, tai nebesijaudinu, gyvenam sausai, tik va odą tai reik papildomai drėkint, ypač žiemą doh.gif

nu aiksu man dar kates padeda jam apmazeti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Isigijau 3 gupijas-berniokus. vienas buvo stambesnis už likusius, gyveno jie savaite, ir siandien radau viena gupiu smulkiausia, nugaišusi...su nukasta uodega. Pastebejau kad tas stambus varineja dabar ta viena likusi... gali but kad jis padejo iškeliaut tam smulkiausiam i ana pasauli? kikoj sake, viskas bus ok, sutars... gal ju reiketu daugiau kad jie nesikapotu?maitinu kas dien po biški, alkani neturetu but..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(_FlorencijA_ @ 2013 10 16, 19:16)
Sveikos. Isigijau 3 gupijas-berniokus. vienas buvo stambesnis už likusius, gyveno jie savaite, ir siandien radau viena gupiu smulkiausia, nugaišusi...su nukasta uodega. Pastebejau kad tas stambus varineja dabar ta viena likusi... gali but kad jis padejo iškeliaut tam smulkiausiam i ana pasauli? kikoj sake, viskas bus ok, sutars... gal ju reiketu daugiau kad jie nesikapotu?maitinu kas dien po biški, alkani neturetu but..sad.gif

Kokio dydžio akvariumas? Uodegą galėjo apgraužti ir nugaišusiai žuvelei .
Atsakyti
pas mane pecilija pecilija baigia uzvaikyt.Maniau poruke gyvena,bet turbut dvi pateles turiu g.gif Stambesne zuvelioke skriaudzia mazesne verysad.gif Gerai kad ta vargse turi kur pasislept
Atsakyti
šiandien pas mane atkeliavo trys nauji gyventojai. Į ciklidnyką mažytė mainganų patelė, nes likusią vieną labai kamavo patinas, nedavė ramybės. Kol kas mažosios atžvilgiu nėra agresijos, priėmė gana gerai. Vadinu silke, nes tokia mažytė palyginus su kitomis.
Pas gaidį Steponą atkeliavo du corydorai (gal julii?), žiauriai smagūs, aktyvūs, tuoj puolė tvarką daryti. Steponas kol kas irgi visai ramiai nusiteikęs smile.gif
video
Atsakyti
Aš galvoju gaideliui dvi pateles nupirkt, bet bijau, kad neužgraužtų kai jis toks ramuolis blush2.gif . Vis neasisprendžiu dar ką į akvariumą įleisti... Skaliarai tik nuo 100ltr, o guramai ir verysad.gif
Atsakyti
rodomes ir mes smile.gifuser posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 16, 22:34)
Pas gaidį Steponą atkeliavo du corydorai (gal julii?), žiauriai smagūs, aktyvūs, tuoj puolė tvarką daryti. Steponas kol kas irgi visai ramiai nusiteikęs  smile.gif

Fainuoliai sterbukai wub.gif O kode tik du?

QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 16, 22:58)
Aš galvoju gaideliui dvi pateles nupirkt, bet bijau, kad neužgraužtų kai jis toks ramuolis  blush2.gif . Vis neasisprendžiu dar ką į akvariumą įleisti... Skaliarai tik nuo 100ltr, o guramai ir  verysad.gif

Na, buna arsiu bobikiu, turiu patirties su piktom vistom...O guramiai irgi geruliai - turiu 6o ltr tris auksinius, tai pliekias pastoviai...vis neprisiruosiu i valdiska 100ltr akvuka ju isgarbint (buvo paimti "laikinai", ale uzsibuo nuo sausio)
O kiek pas tave litru? Ir ar negalvoji apie kazka taikaus burinio, kad ir tuos pacius neonus ar dar ka...siaip ternecijos labai fainai kruvoj laikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 16, 22:47)
Fainuoliai sterbukai  wub.gif O kode tik du?

sakau pažiūrėsiu, kaip reaguos Steponas, gal baisiai nepatenkintas bus. Tai kažkaip du bus lengviau kam nors padovanot, jeigu kas. Rašo, kad po 5-6 geriausiai jaučias, bet ar nebus perdaug ant 30l ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 17 spalio 2013 - 06:49
alpinos superines povandenines sroves thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 17, 07:49)
sakau pažiūrėsiu, kaip reaguos Steponas, gal baisiai nepatenkintas bus. Tai kažkaip du bus lengviau kam nors padovanot, jeigu kas. Rašo, kad po 5-6 geriausiai jaučias, bet ar nebus perdaug ant 30l ?

Ziurint kiek dar zuvelioku zada but...bet kokiu atveju dar bent 1-2 paimciau...jie visur buriuku megsta smirinet, arba kur "sugula" visi kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 17, 11:19)
Ziurint kiek dar zuvelioku zada but...bet kokiu atveju dar bent 1-2 paimciau...jie visur buriuku megsta smirinet, arba kur "sugula" visi kartu smile.gif

be gaidžio ir corydoriukų daugiau nieko nebebus. gal dar ir reiks kokį prigriebti dėl kompanijos sterbuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 17 spalio 2013 - 11:50