Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(cile @ 2013 10 13, 14:37)
Pecilijos, korydorai, neonai, gupiju pateles, rasboros, kardinolai...taikios traumpapelekes zuvytes.

tuos tai žinau, norisi kažko įdomesnio
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 13, 14:28)
O mano akvariumas vakar visą dienà be šviesos buvo. Kaip sprendžiat šitą klausimą kai iśvažiuojat? Gal taimerį naudojat  g.gif ?

pas mane ant taimeriu viskas- ir akvariumu sviesos ir co2 ir lempos ciliams.. sedejau ir suskaiciavai kiek pas mus ju, ogi gavos kad 8 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 13, 14:28)
O mano akvariumas vakar visą dienà be šviesos buvo. Kaip sprendžiat šitą klausimą kai iśvažiuojat? Gal taimerį naudojat  g.gif ?

nieko nenaudoju. buna tamsoj. kiek gauna dienos sviesos tiek pakanka. akva bent 1-2 kartus i menesi buna po dvi paras be sviesos. yra buves ir dvi savaites ir nieko nenutiko biggrin.gif
Atsakyti
Steponas thumbup.gif
As ir naudoju taimeri. del augalu ir del sviesos,ispudzio,kad kazkas namie isvykus biggrin.gif
Atsakyti
Taimeris ir tik taimeris. Jokių papildomų žaidimų, kad pati ką nors įjungiu išjungiu. Prieš gerus 10 metų nusipirkau elektroninį - kaina buvo tais laikais nereali doh.gif . Tarnauja iki šiol. Nepamainomas pagalbininkas. O ir kaip minėjo kažkas, kai išvažiuoju, tai susidaro vaizdas, jog namuose yra bent vienas gyvas žmogus
Atsakyti
Reiks tada ir man įsigyt. Terariumui jį naudoju tai thumbup.gif , o akvariumui galvojau neprireiks, bet kai užtraukiam išvažiuojant apsaugines žaliuzes tai kambaryje tamsu tamsu

Pagaliau namie akvariumų apmažėjo, nes drėgmė namie atsirado tai pabijojau, kad pelyt nepradėtų . Kaip pas Jus rudenį su drėgme kambariuos kur laikomas akvariumas? gal naudojat drėgmės sugėrėjus? Pas mus langai pradėjo rasot tai visa laimė, kad ryt šildymas jau bus tai gal apsitvarkys g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 14, 12:12)
Pagaliau namie akvariumų apmažėjo, nes drėgmė namie atsirado tai pabijojau, kad pelyt nepradėtų . Kaip pas Jus rudenį su drėgme kambariuos kur laikomas akvariumas? gal naudojat  drėgmės sugėrėjus? Pas mus langai pradėjo rasot tai visa laimė, kad ryt šildymas jau bus tai gal apsitvarkys  g.gif

pas mane kažkaip su tuo problemu nėra, bet akvariumas tik vienas kambary, 225L. Ir prasivėdint aš mėgėja g.gif
Atsakyti
Na rudeny, kol dar nešildomas butas, drėgmės visada daugiau. Bet paskui oras tampa sausokas ir labai reikia to drėkinimo. Tad akvariumas labai tinkamas pasirinkimas. Kažkada savo kambaryje turėjau 4 akvariumus: 200 ltr., 90 ltr. ir du maždaug po 50 ltr., dar mailiui veisykla gal kokių 20ltr. Aukštas 5, stogas virš galvos, dvi sienos-lauko pusėn. Ir pelėsis nesiveisė, tiesa langai ne plastmasiniai, tai pro plyšius buvo nebloga ventiliacija. O štai sesuo neturi jokio akvariumo ir miegamajam siena pelija, nors 4 aukštas, vidinė siena.Tad nesuprasi ar akvariumas čia turi įtakos.
Atsakyti
Sveiki, ar duodate žuvytėms dilgėlių? Vasarą ir rudenį dar gerai, o žiemą? gal kokių kitų žolių duodat? gal šaldyt? biggrin.gif pasidalinkit patirtim 4u.gif p.s. pas mane ciklidai, o dilgėles duodant reik nuplikyt
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 14, 13:12)
Pagaliau namie akvariumų apmažėjo, nes drėgmė namie atsirado tai pabijojau, kad pelyt nepradėtų . Kaip pas Jus rudenį su drėgme kambariuos kur laikomas akvariumas? gal naudojat  drėgmės sugėrėjus? Pas mus langai pradėjo rasot tai visa laimė, kad ryt šildymas jau bus tai gal apsitvarkys  g.gif

rudeni dregme normos ribose, o va ziema tai jau teks drekintuva jungti ir vasara jungiau), nes oras laaabai sausas buna
Atsakyti
pas mane visada sausas oras, tik galbut rudeni tik ir normaliau buna. nes tiek vasara tiek ziema i mazaji akvuka kas dien po litra vandens dapilu, rudeni litra dapilu i 4-5 dienas
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 15, 09:58)
pas mane visada sausas oras, tik galbut rudeni tik ir normaliau buna. nes tiek vasara tiek ziema i mazaji akvuka kas dien po litra vandens dapilu, rudeni litra dapilu i 4-5 dienas

Oho blink.gif pas mane vanduo iš akvuko niekur nedingsta biggrin.gif tf, tf, tfu biggrin.gif Pas mus sausa, anksčiau galvodavau kaip drėkint, o pasirodė, kad esu alergiška dulkių erkutėms, o tokiu atveju geriau, kad sausas oras būtų, tai nebesijaudinu, gyvenam sausai, tik va odą tai reik papildomai drėkint, ypač žiemą doh.gif
Atsakyti