Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(doviile @ 2013 10 11, 21:55)
Ryklinis šamukas žuvyčių Jum nepatvarko? Ypač tokių kaip barbusai, neonai

na ne, arba jis pas mus labai kulturingas, arba dar per mazas kazka praryti ( apie 10 cm). megsta skaliarus paerzinti, o su barbusais kai vienas liko, tai buna ir zaidzia. mazus barbusiukus ir neonus pas mus pakapojo guramis ir skaliarui kartais "uzplaukia"..
Atsakyti
Aš turiu irgi klausimą, užsikabliavau ant idėjos prileist neonų būrelį, paskaičius kad pas vieną narę sugyveno jie su ciklidais. Ar sugyventų su Malavio ež.? Gal kas iš patirties? Vakar googlinau apie tuos neonus, tai kaip supratau ir minkštas ir kietas vanduo tinka, minkštam vyksta naršinimas kuris kaip supraau ne profesionalui neimanomas biggrin.gif
Ar tiktų jiem mano akmenys?...
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 10 12, 07:19)
Aš turiu irgi klausimą, užsikabliavau ant idėjos prileist neonų būrelį, paskaičius kad pas vieną narę sugyveno jie su ciklidais. Ar sugyventų su Malavio ež.? Gal kas iš patirties? Vakar googlinau apie tuos neonus, tai kaip supratau ir minkštas ir kietas vanduo tinka, minkštam vyksta naršinimas kuris kaip supraau ne profesionalui neimanomas biggrin.gif
Ar tiktų jiem mano akmenys?...

o kam jūs jų norite? neįsižeiskite, bet man toks visiškas nesuderinamumas nesuvokiamas. Kam kankint tuos neonus? Dauguma malaviečių juos tikrai suvalgytų ar užvaikytų.
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 10 12, 08:19)
pas vieną narę sugyveno jie su ciklidais. Ar sugyventų su Malavio ež.?

O su kokios rusies ciklidais tie neoniukai gyveno?ar nebus tai taikieji amerikos ciklidukai tokie kaip apistogramos?
Su Malaviu ir as manau, kad utopija schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 12 spalio 2013 - 10:59
Jei ciklidai jau ne mažyliai ir iki šiol gyveno be mažų dydžių žuvyčių, tai tikrai neonams nepavydžiu. Gal pas kitą akvariumistę jie kartu nuo mažų dienų išaugo, priprato būti kartu? Tada gal ir gyvena viename akwe. Bet kai plėšikai pasiekia savo tikrąjį dydį, nemanau, kad nesuveiktų instinktai. Na nebent laikyti su pelvicachromis pulcher . Šią esu laikiusi tarp mažų žuvyčių.
Atsakyti
Aišku, vadinasi nereik biggrin.gif
Atsakyti
taigi prašom - gaidys Steponas biggrin.gif super linksmas, išpūtęs žandus (buvo naktis, tad kokybė nekokia).
Steponas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 13 spalio 2013 - 12:50
Labai įspūdingas thumbup.gif Parduotuvėse matydavau daug kuklesne uodega ir pelekais.

O echinodorusas žiūriu nelabai gerai jaučiasi. Maniškio irgi tokie pat dėmėmis parudavimai kaip jūsų. O dar vietinės ,,ožkos'' graužia. Nors ir trąšų, ir šviesos atrodo užtenka, bet jaučiu ne mano augalas. Teks matyt nebeauginti, ieškoti ko nors kuklesnio.
Atsakyti
O mano akvariumas vakar visą dienà be šviesos buvo. Kaip sprendžiat šitą klausimą kai iśvažiuojat? Gal taimerį naudojat g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(11alpina @ 2013 10 13, 13:49)
taigi prašom - gaidys Steponas  biggrin.gif super linksmas, išpūtęs žandus (buvo naktis, tad kokybė nekokia).
Steponas

Gražuolis. Karaliauja vienas akvariume smile.gif . Maniškis su kitom žuvim duodasi po akvariumą, bet jau sensta tai kiekvieną rytą galvoju , kad gal jau rasiu negyvą blush2.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 13 spalio 2013 - 13:28
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 13, 14:28)
Gal taimerį naudojat  g.gif ?

taip drinks_cheers.gif labai patogu thumbup.gif

Grazus Steponas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2013 10 13, 13:15)
Labai įspūdingas thumbup.gif Parduotuvėse matydavau daug kuklesne uodega ir pelekais.

O echinodorusas žiūriu nelabai gerai jaučiasi. Maniškio irgi tokie pat dėmėmis parudavimai kaip jūsų. O dar vietinės ,,ožkos'' graužia. Nors ir trąšų, ir šviesos atrodo užtenka, bet jaučiu ne mano augalas. Teks matyt nebeauginti, ieškoti ko nors kuklesnio.

pas mane jis tik pasodintas, tai tikiuosi, kad dar atsigaus. Nors šviesos jaučiu jam mažoka. Gavau už dyka, jei nunyks nebus taip gaila..
Aš vis galvoju, ką jam būtų galima į kompaniją įleist, vištyčių nenoriu, kad gink die jo tų visų gražumų nenuplėšytų. kas dar tiktų? akvariumas apie 30 l
Plius, gal nesimato video, jis dar ir dvispalvis (raudonai mėlynas) bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 11alpina: 13 spalio 2013 - 13:33
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 13, 14:28)
O mano akvariumas vakar visą dienà be šviesos buvo. Kaip sprendžiat šitą klausimą kai iśvažiuojat? Gal taimerį naudojat  g.gif ?

Arba taimeri arba nieko...po savaiteles aisku augaliukai truputi apgeibsta, bet neilgai trukus atsigauna...kalbu apie neprabangius...Kas del taimerio, tai kazkaip nedrasu palikt tos elektros prijungta ilgam...nu nebent viskas labai patikima, bet tarkim jei tie pigus lenkiski dangciai, tai nezinau...
QUOTE(11alpina @ 2013 10 13, 14:32)
Aš vis galvoju, ką jam būtų galima į kompaniją įleist, vištyčių nenoriu, kad gink die jo tų visų gražumų nenuplėšytų. kas dar tiktų? akvariumas apie 30 l

Pecilijos, korydorai, neonai, gupiju pateles, rasboros, kardinolai...taikios traumpapelekes zuvytes.
Atsakyti