Geriau ieškokit smulkesnės frakcijos grunto, augalams geriau ir tikrai gražiau atrodo (mano manymu).
Pas mane gyvena ant kvarcinio smėlio, spalvos tikrai ryškios
p.s negaliu atsidžiaugti fluval U4 vidiniu filtru, kaip aš be jo šitiek laiko gyvenau
QUOTE(11alpina @ 2013 10 11, 14:51)
Geriau ieškokit smulkesnės frakcijos grunto, augalams geriau ir tikrai gražiau atrodo (mano manymu).
p.s negaliu atsidžiaugti fluval U4 vidiniu filtru, kaip aš be jo šitiek laiko gyvenau
o kaip Jus valot dugną? mačiau pas vieną pardavėją kvarcinį smėlį, patiko idėja, bet neisivaizduoju kaip valyt? Jis sakė kad nevalo mat užsiima žuvyčių veisimu, tai ir neprivalysi daug, kai veisi, akmenim nukrauta ir tiek
QUOTE(doviile @ 2013 10 11, 13:35)
o kaip Jus valot dugną? mačiau pas vieną pardavėją kvarcinį smėlį, patiko idėja, bet neisivaizduoju kaip valyt? Jis sakė kad nevalo mat užsiima žuvyčių veisimu, tai ir neprivalysi daug, kai veisi, akmenim nukrauta ir tiek
su paprasta šlanga einu per paviršių. Kakučiai pasikelia ir nusisiurba, kartu maksimum kokia sauja smėliuko (kai ranka sudreba ir į smėlį šlangą įkišu ). Po akmenimis suyra patys. Ant atviro smėlio irgi suirtų, tik kad labai neestetiškai atrodo
Nusipirkau vasarą ,,Kikoj'' nusiurbėją už 28 lt. Buvo akcija, tai kainavo apie 22 lt. Vienam gale plasmasinis cilindras: diametras 5,5 cm., ilgis 24 cm. Prie jo pritvirtinta šlangutė- diametras 1,3 cm. Net netikėjau , kad gali taip galingai ir taip greitai siurbti vandenį. Taip smagiai darbelis vyksta, kad neapsižiūrėjus pusės iš 108 ltr. akwos vandenėlio ir baba. Galingumas toks, kad prispaudus prie grunto jį pakelia beveik iki pat cilindro aukščio ir viskas tik maišos lyg skalbimo mašinoje. Taip išskalbia visus kakius iš labai giliai. Esu labai patenkinta, nors buvau labai pesimistiškai nusiteikusi , kai pirkau.
Roskyte, Omorfi ir aš iš Šiaulių. Dabar mūsų jau 3 bendramiestietės.
QUOTE(evora @ 2013 10 11, 15:23)
Jeigu nežinote, yra dar skype:
va nuoroda nuotraukų iš skype
Mano užaugęs synodantis:
QUOTE(evora @ 2013 10 11, 15:23)
Nusipirkau vasarą ,,Kikoj'' nusiurbėją už 28 lt. Buvo akcija, tai kainavo apie 22 lt. Vienam gale plasmasinis cilindras: diametras 5,5 cm., ilgis 24 cm. Prie jo pritvirtinta šlangutė- diametras 1,3 cm. Net netikėjau , kad gali taip galingai ir taip greitai siurbti vandenį. Taip smagiai darbelis vyksta, kad neapsižiūrėjus pusės iš 108 ltr. akwos vandenėlio ir baba. Galingumas toks, kad prispaudus prie grunto jį pakelia beveik iki pat cilindro aukščio ir viskas tik maišos lyg skalbimo mašinoje. Taip išskalbia visus kakius iš labai giliai. Esu labai patenkinta, nors buvau labai pesimistiškai nusiteikusi , kai pirkau.
Pas mus toks grunto nusiurbėjas http://www.nesefauna...quaex_set_20_45 . Sumokėjom daug, bet taip paprasts man su juo kaip nebuvo su jokiu kitu nusiurbėju . Turim pparastą su pompa, bet jis man neveikia . jaučiu mest reiks
Papildyta:
gal mažu vilniečiai ir turi bendrą skype?
QUOTE(Roskyte @ 2013 10 11, 15:52)
Noreciau pazijungt i grupe
QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 11, 15:58)
gal mažu vilniečiai ir turi bendrą skype?
padarom
QUOTE(doviile @ 2013 10 11, 16:48)
As uz
tik idomu kiek ilgai gyvuotu sitam forume naujokai deja neilgai isbuna, tai idomu kiek istvertu pastoviai skaipe koki spama
aš manau ir reikia bandyt
gal kas turi krevečių pardavimui? galiu mainais auksinę pasiūlyt , nes negaliu jos leist į bendrą akvariumą kur temperatūra 25 laipsniai
gal kas turi krevečių pardavimui? galiu mainais auksinę pasiūlyt , nes negaliu jos leist į bendrą akvariumą kur temperatūra 25 laipsniai
Naujokai dažnai būna kuklūs kalbėti, bet aktyvūs skaitytojai
Aš Kauno bazėje įsigijau dugno nusiurbėją už 8lt. Šiandien pirmą kartą pasinaudojau. Daiktas elementarus, bet veikia super gerai.
Papildyta:
O paveiksliuko neleidžia įkelti
Aš Kauno bazėje įsigijau dugno nusiurbėją už 8lt. Šiandien pirmą kartą pasinaudojau. Daiktas elementarus, bet veikia super gerai.
Papildyta:
O paveiksliuko neleidžia įkelti