Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 09, 21:27)
Beje, gal zinot kaip vadinasi si zolyte? Ta trumpa, apacioj

My Webpage

ir priminkit jei nesunku pavadinimus augaliuku, kuriuos tinka tvirtinti prie medzio 4u.gif

ar niekas nera pirke augalu is interneto - ebay ir pan??

Ta apačioj hemiantus cuba biggrin.gif
Prie medžio tvirtinti tinka samanos, anubis.
Perkam iš interneto ir t.t., el. parduotuvės būna ir atsiliepimaų apie kokybę bei įpakavimą, geriausia pirkti iš žmonių ir pigiau ir paprastai nepagaili biggrin.gif , va kaip Jolancike man kad atsiuntė kalną samanos tik op į akvą ir nė augint nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 10, 08:00)
thumbup.gif pries dvi dienas gavau is ebay samana kamuoliuka -pabandymui  smile.gif .Dabar laukia ilgesnis sarasas

As irgi ta burbula imsiu biggrin.gif Ir dar Xmas moss nuziurejau, tik reikia pirmiau tinkama saka gauti.. Noriu ja ant jos risti. Maniske horizantali, labiau vertikalios reikia, dabar galvos skausmas kur gauti tokia, kokios noriu doh.gif Is Malaizijos siuntetes gal?
Papildyta:
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 10, 08:25)
Ta apačioj hemiantus cuba biggrin.gif
Prie medžio tvirtinti tinka samanos, anubis.
Perkam iš interneto ir t.t., el. parduotuvės būna ir atsiliepimaų apie kokybę bei įpakavimą, geriausia pirkti iš žmonių ir pigiau ir paprastai nepagaili biggrin.gif , va kaip Jolancike man kad atsiuntė kalną samanos tik op į akvą ir nė augint nereik ax.gif

Gerai kai jus Lietuvoj ir dalinates.. O pas mus parduotuvese zoles kuokstelis minimum 15 euru doh.gif Tai ebay ziurineju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 10 spalio 2013 - 07:28
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 09, 21:53)
Kas man visada buvo idomu del tu visu Kiku.. Pardavineja jie suniukus. Mazucius grazucius. Na ir neparduoda menesi, du, tris.. Uzauga tas suniukas. Ka tada daro su juo??? Cia vis pravaziuodavau viena parduotuve, ten vitrinoj ciau ciau meskiukas buvo. Ir buvo ir buvo ir buvo.. Uzaugo tiek, kad narve apsisukti nebegalejo, net gulincio nesu macius, stovi ir stovi tam lange.. Paskui dingo. Netikiu, kad nupirko kas. Nors aisku gailesti tai nezmoniska sukeldavo visiems...

Omorfi (koks graikiskas nikas biggrin.gif ), o kodel didesnio akvariumo neemet? Juk paprasciau priziureti. Maniskis 500l dar laukia irengimo.. Mastau kas jame grazu galetu buti ax.gif

Grazi man to zodzio reiksme biggrin.gif o del didesnio akvo tai n priezasciu...visu pirma,kad mb nenorejo akvo visai,o vaikams kaip jau minejau nupirkom po gaiduka i bliuda..o dabar nebutu kur det didesnio(butu kur det jei butu noro mb) gal kada ir bus,nes stebiu,kaip vakare paklupes grozisi zuvim rolleyes.gif gal kada...ateity,kai samas i ta nebetilps thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 10, 10:00)
Grazi man to zodzio reiksme biggrin.gif  o del didesnio akvo tai n priezasciu...visu pirma,kad mb nenorejo akvo visai,o vaikams kaip jau minejau nupirkom po gaiduka i bliuda..o dabar nebutu kur det didesnio(butu kur det jei butu noro mb) gal kada ir bus,nes stebiu,kaip vakare paklupes grozisi zuvim rolleyes.gif  gal kada...ateity,kai samas i ta nebetilps thumbup.gif

Sakykit kaip Jūsų mailiukas auga? Tas mažylis kur su žolytėm parsinešėt? Ar jau pas Neptūną atsidūrė svečiuose? ax.gif Aš kol vaikų darželio akvuke neikūriau mažyliai neišgyvendavo, ko tik išbandžius nebuvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviile @ 2013 10 10, 09:14)
Sakykit kaip Jūsų mailiukas auga? Tas mažylis kur su žolytėm parsinešėt? Ar jau pas Neptūną atsidūrė svečiuose?  ax.gif  Aš kol vaikų darželio akvuke neikūriau mažyliai neišgyvendavo, ko tik išbandžius nebuvau  doh.gif

Neisgyveno verysad.gif vos tik ji perkeliau i kita inda,kuriame buvo akmenuku,jis dingo ir nebesimate,mistiskai iskeliavo
Atsakyti
QUOTE(papliauška @ 2013 10 08, 19:40)
Su tuo vandens kietinimu, kiek aiškinausi forumuose ir akvariumu parduotuvėje pardavėjas,  sakė jei neleidžiamas CO2 tai nekietina, nors pardavėjas tai lyg ir būtų suinteresuotas apyvarta kelti  smile.gif , nors aš dėl viso pikto pasikeičiau į nereaguojantį su actu  ax.gif

Omorfi Jūsų akvukas pažengė į prieki nuo pradinio vaizdo su dirbtiniais augalais, greitai keičiatės, netrukus galėsite lygiuotis į čia įdedamus senbuvių grožius 4u.gif

Kiek teko susidurti su marmuriniu gruntu, jis kietina vandenį ir be co2. Iš pradžių irgi nežinodami pirkom marmurinį gruntą, vargom su augalais, neaugo visai, kol po metų pakeitėm į bazaltą. Tai tiek iš savo patirties. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 09, 23:22)
Nea, kauniečių susidomėjusių nebuvo  biggrin.gif

Panasu, kad jau esam dviese, reik tik susisiekt/susitart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 10, 09:44)
Kiek teko susidurti su marmuriniu gruntu, jis kietina vandenį ir be co2. Iš pradžių irgi nežinodami pirkom marmurinį gruntą, vargom su augalais, neaugo visai, kol po metų pakeitėm į bazaltą. Tai tiek iš savo patirties.  mirksiukas.gif

tikrai taip,kietina,visiškai netinka akvariumui su gyvais augalais
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 10, 10:01)
Panasu, kad jau esam dviese, reik tik susisiekt/susitart  smile.gif

mane irgi domina ax.gif
Atsakyti
Mano akvariumas jau po restarto keli metai, toks primusijęs, niekaip neprisiruošiu naujo restarto padaryti, gruntą išvalyti. Žuvys nuseno, jau po vieną mažėja. Nupirkau juodųju barbusų jaunimo akvai pagyvinti.
user posted image
Atsakyti
kam tas restartas ?Jei sitaip augalai bujoja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(deivukas @ 2013 10 11, 08:31)
kam tas restartas ?Jei sitaip augalai bujoja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Kas yra restartas,kada ir del ko jis daromas. blush2.gif
Atsakyti