Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(TheBest @ 2013 10 09, 14:29)
Merginos, kas gali paimti mano ciklidus?
2 labidochromikai patinai, 1 demasonikas dominuojantis patinas (pas mane),
porelė apistogramų double red.
dar 5 rožinės danijos, 1 lapė Crossocheilus siamensis, keli neonai
Parduodu akvą, mat vaikas nori šuniuko  doh.gif . Siaubas. Katės, šuns ir akvos tikrai nelaikysiu, nes žvėrynas jau gausis namuose verysad.gif .

irnesakyk.gif pas mane dabar 2 katės, 8 šunys, akvas, dukrytė, močiutė, anyta ir vyras ir aš dar gyva lotuliukas.gif O kokio šuniuko vaikas nori, parduodam dabar savo veislinius brabantukus ir briuseliukę, grifonų rūšys čia jei ką, gal tokio kartais reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 09, 16:45)
laba realiai jei vilniuj tai galeciau viska paimt, ciklidai i MB darbini akva eitu ten tik ciklidai, kitos pas mane

ciklidus mielai aš priglausčiau 4u.gif kaip tik tokių ir trūksta
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 10 09, 15:54)
Ok, sutarta, išgaudysiu ir susitarsim kaip ir kada atiduosiu. Ir dar turėsiu jbl cp e701 pardavimui, bet tau jis greičiausiai per silpnas bus. Pamenu sakei nori e901.

jo filtras per slabnas smile.gif bet jau nupirkom 901 nesej akcija buvo
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 10 09, 15:29)
Merginos, kas gali paimti mano ciklidus?
2 labidochromikai patinai, 1 demasonikas dominuojantis patinas (pas mane),
porelė apistogramų double red.

O aš visai apsitrogramų norėčiau blush2.gif
Atsakyti
tai jei tik norit jamkit jamkit as tik pasiuliau jei neatsirastu norinciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 09, 08:06)
Man sake, kad ispjaus visas zuvytes per pirma nakti. Sakau nera pas mane mazu, nesvarbu sake, vistiek nieko nepaliks.
O apie zuvi zinojau pakankamai pries perkant, tikrai neimciau pirmos pasitaikiusios vien del grozio ir neprisiskaicius pati wink.gif

Na, reaguojant pagal situaciją ir atsižvelgiant į klientą, atsakymai gali keistis biggrin.gif Jūsų situacijoj gal ir netiksliai pardavėja atsakė, nes matė, kad jūs suprantat akvariumuose.
Bet aš, pavyzdžiui, pabuvojusi gyvūnų parduotuvės darbuotojos vietoje, žiūrint į žmogų, galiu atsakyti skirtingai. Su vienu padiskutuojam, su kitu matau, kad aš pati mažiau žinau biggrin.gif ax.gif , o kitiem sakydama net perdedu, kad tik nepaimtų auksinės į burbulą, ciklido prie taikių, ryklinio šamo į 20 l biggrin.gif ir t.t. Nes paskui kažkas atsitinka ir prasideda forumuose "pardavėjos neišmanėlės, prisakė nesamonių". Deja, kartais žmonių atkalbėti nepavyksta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 09, 17:50)
tai jei tik norit jamkit jamkit as tik pasiuliau jei neatsirastu norinciu smile.gif

Kad man toli verysad.gif
Atsakyti
Kas man visada buvo idomu del tu visu Kiku.. Pardavineja jie suniukus. Mazucius grazucius. Na ir neparduoda menesi, du, tris.. Uzauga tas suniukas. Ka tada daro su juo??? Cia vis pravaziuodavau viena parduotuve, ten vitrinoj ciau ciau meskiukas buvo. Ir buvo ir buvo ir buvo.. Uzaugo tiek, kad narve apsisukti nebegalejo, net gulincio nesu macius, stovi ir stovi tam lange.. Paskui dingo. Netikiu, kad nupirko kas. Nors aisku gailesti tai nezmoniska sukeldavo visiems...

Omorfi (koks graikiskas nikas biggrin.gif ), o kodel didesnio akvariumo neemet? Juk paprasciau priziureti. Maniskis 500l dar laukia irengimo.. Mastau kas jame grazu galetu buti ax.gif
Atsakyti
Beje, gal zinot kaip vadinasi si zolyte? Ta trumpa, apacioj

My Webpage

ir priminkit jei nesunku pavadinimus augaliuku, kuriuos tinka tvirtinti prie medzio 4u.gif

ar niekas nera pirke augalu is interneto - ebay ir pan??
Atsakyti

QUOTE(deivukas @ 2013 10 09, 10:18)
Turbut nuo pardavimu ju atlyginimas priklauso  g.gif

O kaip gi kitaip biggrin.gif

QUOTE(RAMOVE @ 2013 10 09, 19:30)
Bet aš, pavyzdžiui, pabuvojusi gyvūnų parduotuvės darbuotojos vietoje, žiūrint į žmogų, galiu atsakyti skirtingai. Su vienu padiskutuojam, su kitu matau, kad aš pati mažiau žinau biggrin.gif  ax.gif , o kitiem sakydama net perdedu, kad tik nepaimtų auksinės į burbulą, ciklido prie taikių, ryklinio šamo į 20 l  biggrin.gif ir t.t. Nes paskui kažkas atsitinka ir prasideda forumuose "pardavėjos neišmanėlės, prisakė nesamonių". Deja, kartais žmonių atkalbėti nepavyksta unsure.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane panasi patirtis, ypac siutina ta auksiniu ir burbulu manija schmoll.gif Del vistu ir kiausiniu dejimo, tai irgi tiesa - prisiperka turguj/kikoj zuvu, viskas isgaista, tada ateina pa mane "chaliavai" sviestis... siulau pagooglint, ta pacia SM tema paskaityt (bent jau nuorodas pirmam puslapy) rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 09, 12:53)

Jolancike, ar nesigundo kas is kaunieciu tos jusu samaneles uzsisakyt? As visai noreciau su kuo pasikooperuot, kad pirkimo/siuntimo islaidas pasidalint (o ir su tais banko pervedimais nelabai draugauju ax.gif ), o samanele jei jai patiks,vistiek is nedidelio gniuzuliuko issiples bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 09, 22:32)
Jolancike, ar nesigundo kas is kaunieciu tos jusu samaneles uzsisakyt? As visai noreciau su kuo pasikooperuot, kad pirkimo/siuntimo islaidas pasidalint (o ir su tais banko pervedimais nelabai draugauju  ax.gif ), o samanele jei jai patiks,vistiek is nedidelio gniuzuliuko issiples  bigsmile.gif

Nea, kauniečių susidomėjusių nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 09, 22:27)
Beje, gal zinot kaip vadinasi si zolyte? Ta trumpa, apacioj

My Webpage

ir priminkit jei nesunku pavadinimus augaliuku, kuriuos tinka tvirtinti prie medzio 4u.gif

ar niekas nera pirke augalu is interneto - ebay ir pan??

thumbup.gif pries dvi dienas gavau is ebay samana kamuoliuka -pabandymui smile.gif .Dabar laukia ilgesnis sarasas
Atsakyti