Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(tiutiute @ 2013 09 20, 17:25)
ziuriu, akvariumo temoj tyla ilga laika, paskui pasiziuriu ogi tema pasibaigus seniausiai  doh.gif

pradejau pilti JBL ferropol trasas ir lapai kai kuriu augalu pradejo skyletis  g.gif  kas netiko?  g.gif
man ir poros reiktu  unsure.gif  vis tas bespalves atidavinejau, nes pilna buvo, galvojau raudonesnes ilgiau isliks, bet kur tau  doh.gif  tos baltos matyt spaciau dauginasi  unsure.gif
melaniju pas mane yra. tik nzn kiek, nes visos grunte ir dabar retai islenda  biggrin.gif
o kokios ten sraiges? jei melanijos tai gal ju ir nesimato nes grunte.

gal ir melanijos, tokios mazytes , pas mane smelis ne gruntas tai abejoju kad jos uzsikasusios
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 09 20, 17:46)
gal ir melanijos, tokios mazytes , pas mane smelis ne gruntas tai abejoju kad jos uzsikasusios

o jos negali smelyje knistis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzemute @ 2013 09 20, 08:15)
...  o tos dideles sraiges irgi valo?

Ampularijos biggrin.gif kaip sakė man vienas buvęs Nesės pardavėjas - savo vaidmenį atlieka biggrin.gif Aš pati jų neturėjau, man 96 l akvuke jos per didelės, bet šiaip labai gerai šveičia visus žalius dumblius, o jei dumblių nėr, gali net augalus apkramsnot pavėpusius smile.gif

Nesuprantu ir aš to savo akvariumo, prižėlė šieno, apravėjau smarkiai, tipo pasiruošiau naujam augimui, ir še tau, nušviesėjo visi, ištyso ir nepasakyčiau, kad gerai auga, o viskas tas pats, tręšiu tomis pačiomis trąšomis, temperatūra 24, tai turėtų net labiau patikt nei vasaros 26, nesąmonė kažkokia blink.gif

Ar kašę žiūrėjot thumbup.gif Va čia tai galima suprast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 09 20, 22:01)
Ampularijos  biggrin.gif  kaip sakė man vienas buvęs Nesės pardavėjas - savo vaidmenį atlieka biggrin.gif Aš pati jų neturėjau, man 96 l akvuke jos per didelės, bet šiaip labai gerai šveičia visus žalius dumblius, o jei dumblių nėr, gali net augalus apkramsnot pavėpusius smile.gif

irnesakyk.gif nieko jos neatlieka, tik žoles nuėda, o dumblius visus palieka wacko.gif...
Atsakyti
Perpiet mano pecilija viena dar sedejo po akmeniu pasislepus, dabar vakare jau ziuriu nebe raudona, o balta, aukstyn pilvu ir apgrauzta... Ar cia auksinis guramis taip pasistenge?? Itariu jo "deka" man dingo visos nedideles zuvytes..
Atsakyti
Ampularijos  biggrin.gif  kaip sakė man vienas buvęs Nesės pardavėjas - savo vaidmenį atlieka biggrin.gif Aš pati jų neturėjau, man 96 l akvuke jos per didelės, bet šiaip labai gerai šveičia visus žalius dumblius, o jei dumblių nėr, gali net augalus apkramsnot pavėpusius smile.gif

Nesuprantu ir aš to savo akvariumo, prižėlė šieno, apravėjau smarkiai, tipo pasiruošiau naujam augimui, ir še tau, nušviesėjo visi, ištyso ir nepasakyčiau, kad gerai auga, o viskas tas pats, tręšiu tomis pačiomis trąšomis, temperatūra 24, tai turėtų net labiau patikt nei vasaros 26, nesąmonė kažkokia blink.gif

Ar kašę žiūrėjot  thumbup.gif Va čia tai galima suprast  biggrin.gif

metu laikas keiciasi sviesos laikas kitos gaunas matyt itakoja kazka.. nes nei vienas akvukas nera tokios bukles kad man patiktu schmoll.gif

kase aisku ziurejom ir lietuvius ir prancuzus.. jaute mano dusia kad prancuzu nesutriuskins kd pasopriesins smile.gif nieks is kompanijos pradedant varzybom mano zodziais netikejo biggrin.gif
Atsakyti

Šiaip tai high tech akvariumuose su CO2 augalai geriau auga prie aukštesnės temperatūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 rugsėjo 2013 - 09:05
QUOTE(Dilma @ 2013 09 20, 21:10)
irnesakyk.gif nieko jos neatlieka, tik žoles nuėda, o dumblius visus palieka wacko.gif...

g.gif Nesė faunoj jas laiko augalų akvariumuose, o Akvazoono pardavėjas pasakojo kaip paleidinėjo tą pardės reklaminį didžiulį akvą, užpulė juos melsvadumblis, tai primetė ampularijų ir nušveitė viską bigsmile.gif Man ampularijos kaip gupijos ir ragalapis - akvastarteriai biggrin.gif

QUOTE(Tuomce @ 2013 09 21, 08:02)
metu laikas keiciasi sviesos laikas kitos gaunas matyt itakoja kazka.. nes nei vienas akvukas nera tokios bukles kad man patiktu  schmoll.gif ...

QUOTE(žydrynė @ 2013 09 21, 09:04)
Šiaip tai high tech akvariumuose su CO2 augalai geriau auga prie aukštesnės temperatūros

Nu jo, matomai temperatūros nukritimas kad ir porą laipsnių - naujas išbandymas akvukui, tik va dabar susimąsčiau ar pakelti iki 25 bent ar laukti kantriai, kol visi prisitaikys g.gif

Mažai to, kad augalams kažkas nepatikt pradėjo, tai ir kelioms silkėms pelekai patrupėję g.gif Kaip manot vitaminų trūkumas ar liga gali būt kažkokia unsure.gif Reiks vėl matyt duoti šaldyto maisto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2013 09 17, 14:18)
Norejau paklausti, kai nusiurbinejat vandeni is akvariumo, ji ismetat ar laistot geles? Nu man cia sove i galva, kad juk labai geros trasos.. Nebuvau namie pora menesiu, vyras keitaliojo vandeni, sena pildavo i dideli vazona balkone, nu tai atvaziavus nepazinau, verciasi geles per sonus, kirpti teks g.gif

pas mane niekad neaugo ir tuo labiau nežydėjo orchidėjos.Po akvos nusipirkimo pilna palangė orchidėjų.Ir pastoviai su žiedais wub.gif Vieni žiedai dar nenukritę kitus augina.Lieju tik iš akvos ,dar pasistengiu pasiurbt nuo grunto taip sakant su visu š.Ir kalėdukai žydi du kart į metus ax.gif Nežinau ar sutapimas toks ar kas čia,bet tikrai iki akvos pas mane orchidėjos negyveno,ir trašos išbandytos visokios buvo ir palangės.Pusmetis ir numirdavo.Dabar jau net persodint reik lapų krūvos,žiedų irgi.Antri metai orchidėjos liejamos tik akvos vandeniu.Ai dar surfinijas lieju irgi tik iš akvos vandeniu žydi irgi thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena,atsiprasau, kad isibroviau i tema , taciau noriu paklausti Jusu vieno klausimuko. Dukra ir sunus savo kambariuose augina apvaliame inde po gaideli ir po du samiukus. (padovanojom rugsejo pirmosios proga). siandien keiciau vandeni. dariau ta pati kaip ir visada, issemiau zuviukus, tada isploviau inda, su verdanciu vandeniu perploviau akmenukus, "augaliuka" pripyliau drungno vandenuko skyscio skirto akvariumams. paleidau gaideli, po to samiukus... ir pamaciau, kad samiukai is karto abu apsiverte pilvais i virsu blink.gif doh.gif nesupratau ka ne taip padariau ir kodel jie zuvo???? po to jau su baime taciau lygiai taip pat isvaliau kita akvariuma, suleidau zuviukus ir jie sveiki ir gyvi plaukioja...ka padariau ne gerai??? 4u.gif
beje... ar ir is to bliudo tiktu vanduo gelems blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 22 rugsėjo 2013 - 15:21
QUOTE(Omorfi @ 2013 09 22, 16:19)
Laba diena,atsiprasau, kad isibroviau i tema , taciau noriu paklausti Jusu vieno klausimuko. Dukra ir sunus savo kambariuose augina apvaliame inde po gaideli ir po du samiukus. (padovanojom rugsejo pirmosios proga). siandien keiciau vandeni. dariau ta pati kaip ir visada, issemiau zuviukus, tada isploviau inda, su verdanciu vandeniu perploviau akmenukus, "augaliuka" pripyliau drungno vandenuko skyscio skirto akvariumams. paleidau gaideli, po to samiukus... ir pamaciau, kad samiukai is karto abu apsiverte pilvais i virsu blink.gif  doh.gif  nesupratau ka ne taip padariau ir kodel jie zuvo????  po to jau su baime taciau lygiai taip pat isvaliau kita akvariuma, suleidau zuviukus ir jie sveiki ir gyvi plaukioja...ka padariau ne gerai???  4u.gif
beje... ar ir is to bliudo tiktu vanduo gelems blush2.gif

o kaip keitet vandeni? kiek jo keitet, kokia temperatura? tikiuosi nekeitet viso vandens? negalimas staigus vandent tem skirtumas. is esmes grubiai galima pasakyti kad viska padarete neteisingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 22 rugsėjo 2013 - 15:49
visų pirma, niekada nekeičiamas visas vanduo, neišimamos žuvys. Ir su verdančiu vandeniu tikrai nereikia nieko plauti.
Atsakyti