Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(RAMOVE @ 2013 10 09, 07:47)
Kai pardavėjos grybą pjauna - vištos. Kai tiesą sako (na, ne visas žuvytes, bet mažesnes) - irgi vištos. Apsispręskit  biggrin.gif

Man sake, kad ispjaus visas zuvytes per pirma nakti. Sakau nera pas mane mazu, nesvarbu sake, vistiek nieko nepaliks.
O apie zuvi zinojau pakankamai pries perkant, tikrai neimciau pirmos pasitaikiusios vien del grozio ir neprisiskaicius pati wink.gif
Atsakyti
jeigu pardavėjas nepatikimas, siūlyčiau nuėjus į parduotuvę susirašyti patinkančių/gražių žuvų pavadinimus, grįžti namo ir paieškoti informacijos apie jas. Nepirkti žuvyčių iš Kikos ir panašių parduotuvių, pardavėjos turi labai platų darbo spektrą, tad žinių turi minimaliai (kaip visada gali būti kokia išimtis). Geriau eiti į specializuotas, nedideles žuvų parduotuves. Kiekvienam mieste manau galima atrasti vieną ar dvi tikrai tinkamas, kur pardavėjas/savininkas išmano savo darbą, nuoširdžiai pataria, nebando tiesiog parduoti bet ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 09, 09:42)
jeigu pardavėjas nepatikimas, siūlyčiau nuėjus į parduotuvę susirašyti patinkančių/gražių žuvų pavadinimus, grįžti namo ir paieškoti informacijos apie jas.

As visada tik taip ir darau smile.gif Ieskau info, klausiu pusbrolio (jis fanas, akvariumu stazas beveik 30 metu biggrin.gif ), skaitau skirtingu saliu forumus. O toj parduotuvej dirba daug zmoniu, su mergina mes niekad nesusikalbam, nemanau, kad jai labai ir patinka tas darbas. O va vyriskis vienas visada isaiskina viska iki galo, pats namie turi tris akvariumus ir jo zodziai visada sutampa su mano rastais ivairiuose info saltiniuose smile.gif Tik sunku uztaikyti ant jo darbo valandu smile.gif
Atsakyti
aa as kika ratu apeinu,kai pamaciau tris nugaisusias zuveles doh.gif .Pazystamai prisiule i akva visokiu chemikalu,ta pradedancioji,tai stipriai paplonino pinigine doh.gif .Turbut nuo pardavimu ju atlyginimas priklauso g.gif
Atsakyti
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 09, 09:54)
As klausiau ar gales gyventi kartu su kt.zuviukais,sakiau kiek talpos akva verysad.gif sake kad viskas tinka...o dabar suzinau kad blogai,atiduot negalesiu nes sunui antra kart stresas butu,o didesnis akva visai neblogai btu bigsmile.gif  kiek laiko jis galetu cia gyvent g.gif tam maziuke

Nenusiminkit, mažas dar žuviukas ir ilgai jis dar gali čia gyventi, žuvys skirtingai auga, vienos greičiau kitos mažiau , va turėjau guramį kuris 3k padidėjo per 2mėn ir jau matai kad jam tavo akvoj tikrai nebepatogu, atidaviau, tuo tarpu ancitrusas visai neauga nors turi visas tam sąlygas sad.gif , o Jūsų dar mažas, vietos pakanka visiems drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviile: 09 spalio 2013 - 09:42
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 09, 10:29)

Nereikia nusimint, man irgi ,,ligos" pradžioj panašiai buvo - į 25 l akvą ,,Kikoj" dvi labeo pardavė, na nieko, po kelių mėnesių pasikeičiau stiklą į 200 l. Kai užsikabliuoji, mažo akvariumo nebeužtenka vistiek. O žuvikė labai įdomi, manau suteiks dar jums daug džiaugsmo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 09, 12:53)
Nereikia nusimint, man irgi ,,ligos" pradžioj panašiai buvo - į 25 l akvą ,,Kikoj" dvi labeo pardavė, na nieko, po kelių mėnesių pasikeičiau stiklą į 200 l. Kai užsikabliuoji, mažo akvariumo nebeužtenka vistiek. O žuvikė labai įdomi, manau suteiks dar jums daug džiaugsmo  4u.gif

Kol kas dziaugsmo mazai,nes,ji visada tuno prie filtro kaip matosi foto. Vakar kai truputi sujudinom tai panarde po akviuka apsizvalge ir vel i savo vieta.keistuole tokia bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kas gali paimti mano ciklidus?
2 labidochromikai patinai, 1 demasonikas dominuojantis patinas (pas mane),
porelė apistogramų double red.
dar 5 rožinės danijos, 1 lapė Crossocheilus siamensis, keli neonai
Parduodu akvą, mat vaikas nori šuniuko doh.gif . Siaubas. Katės, šuns ir akvos tikrai nelaikysiu, nes žvėrynas jau gausis namuose verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheBest: 09 spalio 2013 - 14:31
QUOTE(TheBest @ 2013 10 09, 14:29)
Parduodu akvą, mat vaikas nori šuniuko  doh.gif . Siaubas. Katės, šuns ir akvos tikrai nelaikysiu, nes žvėrynas jau gausis namuose verysad.gif .

o kur gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2013 10 09, 15:29)
Parduodu akvą, mat vaikas nori šuniuko  doh.gif . Siaubas. Katės, šuns ir akvos tikrai nelaikysiu, nes žvėrynas jau gausis namuose verysad.gif .

laba realiai jei vilniuj tai galeciau viska paimt, ciklidai i MB darbini akva eitu ten tik ciklidai, kitos pas mane
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 09, 15:45)
laba realiai jei vilniuj tai galeciau viska paimt, ciklidai i MB darbini akva eitu ten tik ciklidai, kitos pas mane

Ok, sutarta, išgaudysiu ir susitarsim kaip ir kada atiduosiu. Ir dar turėsiu jbl cp e701 pardavimui, bet tau jis greičiausiai per silpnas bus. Pamenu sakei nori e901.
Atsakyti