Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 08, 19:41)
o gal zinot kaip tas padaras vadinas?
ir kokie akmenukai turi buti, kur pirkti?

Gal čia Synodontis, nelabai gerai matosi nuotraukoj, nesu tikra, gal kitos mergaitės geriau žinos, aš tokios žuvikės neturėjau. Gruntas geriausia kiek skaičiau granito skalda, aš pirkau Senukuose maišą apie 20 kg, gal 13 lt kainavo, jei gerai pamenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 08 spalio 2013 - 18:53
LAba,
taisausi ir as senai numarinta akvvariukuma, ir beda iskilo, nesugebu su vyru patvarkuyti avkariumo dangcio. doh.gif Dangtis savadarbis, dabar viskas naujai supirkta: lepmos, droseliai,, ar kaip ten jie vadinasi, lyg viska sujunge, o vis tiek NEVEIKIA! verysad.gif Augaliukai susidinti, tuoj geibt prades, ne kol kas sviesos gauna tik kiek is kambario.
Gal kas zino ar moka / gali patarti kas Kaune apsiimtu patvarkyti musu problema? kas su elektra gaudosi, zinoma ne uz dyka blush2.gif
O siaip dar turiu pasidalinti kokius 8 krumukus anubijuku ax.gif
O kai jau viska susitvarkysiu savo senu naujai atgimusiu akvuko nuotraukomis galesiu cia pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
Isjudinom zuviuka, gal kas pazinsit ji

user posted image

user posted image

paaiskinkint man kas tai...maitinom zuvytes ( saldytais raudonais kirminiukais) ir pastebejau, kad viena molinezija tokia issiputsi lyg butu nestuke.gif o is uzpakalio islindes toks kaip kirminiukas kuri valgo tik jau juodas bigsmile.gif kas cia? sakau gal tiesiog po prisivalgymo issipute? o jei vis tik nestuke tai ka tada daryt su ja?
Atsakyti
taigi pas mane ciklidiniame akvariume tokie pasikeitimai:
minus 2 mainganų patelės;
prie išorinio fluval205 filtro pridėtas vidinis fluval U4. Kol kas super
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 08, 21:10)

Taip, čia Synodontis eupterus smile.gif Jis užauga iki 15, o gerom sąlygom ir iki 20 cm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 08 spalio 2013 - 20:36
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 08, 21:26)
Taip, čia Synodontis eupterus  smile.gif

aciu ax.gif

o del molinezijos reiskiniu nieko negalit pasakyti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 08, 21:33)
aciu ax.gif

o del molinezijos reiskiniu nieko negalit pasakyti? blush2.gif  4u.gif

Gyvavedės būna storesniais pilvukais, sunku pasakyti. Gal pavalgius, stebėkit ją. Jei pilnumas nedings, gali būt kad turėsit prieauglio. Kelti juk jos neturit kur, į stiklainį be filtro ir termometro nepatariu, palikit akvariume. Kai yra augalų mailiukas pasislepia ir išgyvena ir bendram akvariume.
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 08, 20:10)

paaiskinkint man kas tai...

tai gis įkišot tokį didelį padarą, į tokį mažą akvuką.. doh.gif
dėl molinezijos - manau tiesiog gerai priėdė. juodas kirminas iš apačios - kakis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2013 10 08, 21:19)
taigi pas mane ciklidiniame akvariume tokie pasikeitimai:
minus 2 mainganų patelės;

Pestis sitie zverys moka...deja sad.gif

QUOTE(Shirbake @ 2013 10 08, 21:57)
tai gis įkišot tokį didelį padarą, į tokį mažą akvuką..  doh.gif

"Ikiso", nes nezinojo...ikiso kas pardave doh.gif Paprastai is klausimu pateikimo galima nuspet kiek zmones nusimano ir i kokia talpa zuvi perka...nederejo jos parduot schmoll.gif Siuo atveju teks ieskot nauju seimininku arba laikui begant isigyt padoru akvariuma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 08 spalio 2013 - 21:37
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 08, 12:49)
Nors tokia vista zooparduotuvej man sauke, kad sues visas kitas zuvytes per nakti

Kai pardavėjos grybą pjauna - vištos. Kai tiesą sako (na, ne visas žuvytes, bet mažesnes) - irgi vištos. Apsispręskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RAMOVE @ 2013 10 09, 06:47)
Kai pardavėjos grybą pjauna - vištos. Kai tiesą sako (na, ne visas žuvytes, bet mažesnes) - irgi vištos. Apsispręskit  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikros vištos pirma nusiperka gyvūną, o po to klausia ką su juo daryt, geriau kiaušinius dėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 09, 08:27)
drinks_cheers.gif tikros vištos pirma nusiperka gyvūną, o po to klausia ką su juo daryt, geriau kiaušinius dėtų lotuliukas.gif

As klausiau ar gales gyventi kartu su kt.zuviukais,sakiau kiek talpos akva verysad.gif sake kad viskas tinka...o dabar suzinau kad blogai,atiduot negalesiu nes sunui antra kart stresas butu,o didesnis akva visai neblogai btu bigsmile.gif kiek laiko jis galetu cia gyvent g.gif tam maziuke
Atsakyti