Shalimar, graži žuvis, mano sūnaus numylėtinė. Deja, namie neturim, su mūsų žuvim nesugyvens
o pas mane dvi žuvytės nustojo valgyt jau antrą dieną nė nežiūri į maistą, plaukia šalin abu patinėliai ir tos pat rūšies cobalt blue zebra, didysis patinas tai mano akva bosas, nė nežinau kaip čia bus jei užsilenks toks spartuolis vikruolis visas pavaiko, šitiek palikuonių užtaisė kas perimtų jo pareigas
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 08, 11:05)
Shalimar, graži žuvis, mano sūnaus numylėtinė. Deja, namie neturim, su mūsų žuvim nesugyvens
Maniskis tai sugyvena, dar nieko nenuskriaude.. Nors tokia vista zooparduotuvej man sauke, kad sues visas kitas zuvytes per nakti Gal kad nedidelis dar.. Siaip tai vienintele zuvis, kuria gerbia ancitrusas, ir leidzia karts nuo karto po savo medzio saka pasedeti
QUOTE(Shalimar @ 2013 10 08, 13:49)
Maniskis tai sugyvena, dar nieko nenuskriaude.. Nors tokia vista zooparduotuvej man sauke, kad sues visas kitas zuvytes per nakti Gal kad nedidelis dar.. Siaip tai vienintele zuvis, kuria gerbia ancitrusas, ir leidzia karts nuo karto po savo medzio saka pasedeti
Apie peilius esu ne iš vieno girdėjusi, kad naikina kitas žuvytes, ir internete taip pat rašo.
QUOTE(Spurgita @ 2013 10 08, 14:44)
Apie peilius esu ne iš vieno girdėjusi, kad naikina kitas žuvytes, ir internete taip pat rašo.
As manau, kad labai mazytes gal ir patvarkytu, kokius neonus ir pan. Bet pas mane jie dingo (!!!) dar tada, kai peilio nebuvo.. Man tas jo snukutis toks nekaltas atrodo, panasus i koki naugagimi kaciuka, visai ne zuviskas..
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 07, 19:29)
Sveikos, na as siek tiek atsinaujinau akviuka. Isemiau kriaukles lauk ir "prisodinau" grazios zolytes. Aciu dilmai
Tikrai graziau nei buvo, bet dar toli grazu ne taip, kaip noreciau, nors nelabai ir zinau is tikruju ko noreciau ko gero akvariumas per mazas norams isreiksti
o ta musu nauja gyventoja tokia keistoka... dabar kai kriaukles nebera, ji ilindusi tarp filtro ir sildytuvo, prisiglaudus prie stiklo, man tai tokia kaip nabasnike atrodo ir baisi man ji... na bet sunus issirinko matyt vyriska zuvi
Tikrai graziau nei buvo, bet dar toli grazu ne taip, kaip noreciau, nors nelabai ir zinau is tikruju ko noreciau ko gero akvariumas per mazas norams isreiksti
o ta musu nauja gyventoja tokia keistoka... dabar kai kriaukles nebera, ji ilindusi tarp filtro ir sildytuvo, prisiglaudus prie stiklo, man tai tokia kaip nabasnike atrodo ir baisi man ji... na bet sunus issirinko matyt vyriska zuvi
O kur pokyčių foto
Gali būti, kad stresuoja, nors mano abu botia mėgsta taip prie filtro patūnoti, ypač antroj dienos pusėj, o ryte duodasi kaip pašėlę po visą akvą
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 08, 19:24)
kiek iziuriu gruntas marmuras, turejau as toki- gi pirma grunta kikoj pirkom, tai nieks neapsiete, tik po to issiaiskinom tai jei marmuras- jis kietina vandeni. patikrinti ar tikrai galite suzinoti ant jo uzpyle acto, jei burbuliuos- kietina.
QUOTE(Tuomce @ 2013 10 08, 18:35)
kiek iziuriu gruntas marmuras, turejau as toki- gi pirma grunta kikoj pirkom, tai nieks neapsiete, tik po to issiaiskinom tai jei marmuras- jis kietina vandeni. patikrinti ar tikrai galite suzinoti ant jo uzpyle acto, jei burbuliuos- kietina.
Su tuo vandens kietinimu, kiek aiškinausi forumuose ir akvariumu parduotuvėje pardavėjas, sakė jei neleidžiamas CO2 tai nekietina, nors pardavėjas tai lyg ir būtų suinteresuotas apyvarta kelti , nors aš dėl viso pikto pasikeičiau į nereaguojantį su actu
Omorfi Jūsų akvukas pažengė į prieki nuo pradinio vaizdo su dirbtiniais augalais, greitai keičiatės, netrukus galėsite lygiuotis į čia įdedamus senbuvių grožius
QUOTE(Jolancike @ 2013 10 08, 19:35)
Gali būti, kad stresuoja, nors mano abu botia mėgsta taip prie filtro patūnoti, ypač antroj dienos pusėj, o ryte duodasi kaip pašėlę po visą akvą
o gal zinot kaip tas padaras vadinas?
ir kokie akmenukai turi buti, kur pirkti?