Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 07, 09:16)
Galvos nukirst neduočiau, bet labai panašu į heksamitozę arba kitą žarnyno infekciją, tik niekur neradau info apie kitas ligas, kurių simptomas balti kakiai, paprastai visada balti ka = heksamitozė verysad.gif

Va ir man taip atrodo g.gif Kaip manot, ka daryti butu geriausia? Gydyt kazkokiais vaistais, kelt tempa ar paleist ta viena zuvi i placiuosius vandenis (tik kaip ta padaryt prisiverst doh.gif ) ir stebet toliau? (skaiciau trichopolu gydo g.gif )
Vaistai pakenks krevetems?
Ar verta prasideti su gydymu? Is faunos pas mane nieko ypatingo nelike: 6 neonai storuliai, visai nepanasus i sergancius, dvi SAE, viena gupija, 3 danijos - tos irgi gyvybingos ir puikiai atrodo, tie du "minorai" is kuriu vienas serga ir nuo pat pradziu man itartinas atrodo, nes gerokai smulkesnis, ir kreveciu pulkelis, kuris megsta daugintis.
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 07, 10:32)
Ohos kaip čia ir nesusinarpliosi žmogus doh.gif O kodėl Wilow nebeaugini g.gif per greit augo unsure.gif

AUginu, bet ne ant šakos. Per greit augo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 10 07, 10:00)
Va ir man taip atrodo  g.gif  Kaip manot, ka daryti butu geriausia? ..

Jūsų konkrečioj situacijoj negydyčiau vaistais, nes vistiek 100 proc. nepagydoma. Žuvytės tos neskubėčiau mesti tik dėl kalkio jei toliau jai viskas bus gerai, bet jei matysis ir vėliau, kad serga, kamuojasi, tada taip. Sakot neonai storuliai g.gif , prie heksamitozės vienos ima kūsti, kitos išsipučia, tikėkimės, kad neonai neišsipūtę, o tik sočiai pavalgę biggrin.gif Na ir kassavaitinis vandenuko atšviežinimas, filtro priežiūra, dugno nusiurbimas savaime aišku, kad ligos neplistų. Beje nebepamenu kokio dydžio jūsiškis, bet pagal žuvies skaičių, o dar krevetės turėtų būti bent 45 l. Žuvies tankis akvariume tiesiogiai proporcingas ligų tikimybei, nes tų sukėlėjų visada yra ir užsinešam dar su naujais augalais bei gyvūnais, tik va daugintis jie pavojingai ima ir ligas sukelia kai tam yra palankios salygos.
Atsakyti
Taip akva 45 litrai. Vandeni keiciu, svarinames reguliariai, bet matyt tos atveztinio komercinio veisimo zuvys prastos sveikatos, po kiek laiko islenda kas nors vis tiek. Neonai senokai man "atsisere" ir jokiu blogumu daugiau nesimato. Tik va ta kuri siandien siulais kakino, visada buvo gerokai smulkesne uz savo giminaite, tai jau pries pusmeti galvojau, kad ji turetu iskeliaut anapilin, bet vis dar gyvenam. Zodziu stebesiu toliau kas vyksta. doh.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli.
Auginu gaideli. Akvariumas yra 12l, yra gruntas, auga didelis ragalapis. Vandeni keiciu 2 kartus per savaite po 30 - 50%. Noreciau ileisti 2 corydor samukus. Ar jie gyventu be filto ir papildomdo oro padavimo?
Noretusi kazkokios gyvybes, kad pavalytu grunta, akvariumo sieneles ir apvalgytu dumblius:) Ka patartumet?
Atsakyti
QUOTE(vaiva nike @ 2013 10 07, 15:06)
Turiu klausimeli.
Auginu gaideli. Akvariumas yra 12l, yra gruntas, auga didelis ragalapis. Vandeni keiciu 2 kartus per savaite po 30 - 50%. Noreciau ileisti 2 corydor samukus. Ar jie gyventu be filto ir papildomdo oro padavimo?
Noretusi kazkokios gyvybes, kad pavalytu grunta, akvariumo sieneles ir apvalgytu dumblius:) Ka patartumet?

Korydoram oro padavimo nereik, nes kaip gaidelis kvepuoja...tik nelabai jie bus patenkinti 12 litru namuciais...o ir sieneliu nevalys, tk maista nuo dugno surinks. Sieneles ancitrusai siek tiek valo, bet ir jiems stipriai mazoka vietos...nors gyvena/egzistuoja ir tokiose talpose...
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2013 10 07, 14:14)
Korydoram oro padavimo nereik, nes kaip gaidelis kvepuoja...tik nelabai jie bus patenkinti 12 litru namuciais...o ir sieneliu nevalys, tk maista nuo dugno surinks. Sieneles ancitrusai siek tiek valo, bet ir jiems stipriai mazoka vietos...nors gyvena/egzistuoja ir tokiose talpose...

Jo, sutinku, vietos mazoka. Nesinori, kad tik egzistuotu...O gal yra zuvyciu, kurios megsta dumblius ir yra geros darbinkes? Girdejau yra zuvyte trintukas. Ar sugyventu su gaideliu?
Atsakyti
O man niekaip nepavyksta savo grazuolio nufotkinti doh.gif Slepiasi dar labiau uz ancitrusus doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos, na as siek tiek atsinaujinau akviuka. Isemiau kriaukles lauk ir "prisodinau" grazios zolytes. Aciu dilmai ax.gif 4u.gif
Tikrai graziau nei buvo, bet dar toli grazu ne taip, kaip noreciau, nors nelabai ir zinau is tikruju ko noreciau blush2.gif ko gero akvariumas per mazas norams isreiksti bigsmile.gif
o ta musu nauja gyventoja tokia keistoka... dabar kai kriaukles nebera, ji ilindusi tarp filtro ir sildytuvo, prisiglaudus prie stiklo, man tai tokia kaip nabasnike atrodo biggrin.gif ir baisi man ji... na bet sunus issirinko matyt vyriska zuvi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Omorfi: 07 spalio 2013 - 19:32
Omorfi, stresuoja tavo naujas zuviukas.
Rodyk,kaip pertvarkei mirksiukas.gif
Shalimas, fainuolis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiva nike @ 2013 10 07, 15:25)
Jo, sutinku, vietos mazoka. Nesinori, kad tik egzistuotu...O gal yra zuvyciu, kurios megsta dumblius ir yra geros darbinkes? Girdejau yra zuvyte trintukas.

Trintukas dar prastesnis pasirinkimas uz ancitrusa http://www.akvariuma...s_aymonieri.htm

QUOTE(Shalimar @ 2013 10 07, 16:49)
O man niekaip nepavyksta savo grazuolio nufotkinti doh.gif

rimtas "zveriukas" bigsmile.gif

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 07, 20:29)
o ta musu nauja gyventoja tokia keistoka... dabar kai kriaukles nebera, ji ilindusi tarp filtro ir sildytuvo, prisiglaudus prie stiklo, man tai tokia kaip nabasnike atrodo biggrin.gif  ir baisi man ji... na bet sunus issirinko matyt vyriska zuvi smile.gif

Intriga auga..kazi kas ten do gyvunas g.gif
Atsakyti
Turiu problema: nenori prilipti prie stiklo nei termometras,nei filtras,kazin kas netaip g.gif nusibodo jau kelios savaites ,,zaidziu,, verysad.gif
Atsakyti