Įkraunama...
Įkraunama...

Akvariumai

QUOTE(Jolancike @ 2013 10 06, 19:24)
Mes irgi patys darėm, išgręžė vyras plačią skylę kokose

galetumet pasirodyti ax.gif
Papildyta:
šiandien nupirkom vieną žuvį - pavadinimo neatsimenu blush2.gif ir kaip įlindo į tą kriauklę, taip ir nebeišlenda. matyt patiko jai ten
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 21:46)
šiandien nupirkom vieną žuvį - pavadinimo neatsimenu blush2.gif  ir kaip įlindo į tą kriauklę, taip ir nebeišlenda. matyt patiko jai ten

Gal ne tiek patiko, kiek stresuoja naujam akvuke, todel slepiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 21:46)
galetumet pasirodyti ax.gif

Ryt nufotkinsiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolancike: 06 spalio 2013 - 20:58
Na, viskas aisku apie kriaukles ir ju nenauda akvariumui. Ryt gausiu augaliuku is Dilmos, dar Jolanckie zadejo samaneles duot, isimsiu kriauklikes, ziuresiu kaip bus... po truputi susikursiu vaizda biggrin.gif pradedanciajai nera lengva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 22:00)
Ryt gausiu augaliuku is Dilmos, dar Jolanckie zadejo samaneles duot, isimsiu kriauklikes, ziuresiu kaip bus... po truputi susikursiu vaizda  biggrin.gif  pradedanciajai nera lengva ax.gif

Viskas bus gerai - nei vienas negimė mokytas biggrin.gif ...
Dėl augalų - šuva išžvejojo ragalapį wacko.gif, išnešiojo po namus, kažkiek suėdė... Dar kažkiek liko, tik nenustebkit, jei bus koks aptrupėjęs doh.gif - turiu revizorių netinkamai padėtiems daiktams namie doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
kažkoks prakeiksmas. Užvaikė vieną iš mano mainganų merginų. Nesuprantu, kas tam patinui darosi.. Dabar kitą vaiko, jaučiu ir ta nudvės.. Nu siaubas, kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
na, po nakties nebėra ir antros patelės. Liko pati mažiausia, jos kol kas neliečia. Man atrodo aš jį ant radiatoriaus padėsiu džiūti, bestija doh.gif
Atsakyti
Mano akva uzpuole bedos - atsisveikinau su ancitrusais, dabar dar viena susirgo kazkuom. Siandien radau viena zuvele (taip ir nezinau kas ji, minoras ar kas panasaus) plaukiojancia su ilga balta net susiraiciusia ale ismata. Bet ta ismata ne permatoma, kaip anksciau pas kai kurias zuvis galima buvo matyti, bet balta. Tikrai matosi kad kazkas ne taip. Cia ta heksamitoze ar kokie parazitai? g.gif Nufotkint nepavyko, labai staigus plaukiojimas, greiti judesiai, toks jausmas, kad atsikratyti nori ir blaskosi doh.gif
Zvejot lauk ja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 07 spalio 2013 - 08:14
QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 22:00)
  pradedanciajai nera lengva ax.gif

Tikrai yra ką veikti.
Aš savo akvuka ne kaip kitaip kaip pelke (kaip kažkas čia rašė) kol kas galiu pavadinti biggrin.gif
"Neklauso" augalai sodinami, iš viršaus atrodo vienaip, pažiūriu iš priekio, tai oi oi blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Bet noras turėti gražų daiktą nugalės 4u.gif
Atsakyti
Tuomce, mažasis pasaka wub.gif , tik greit reikės ravėt lotuliukas.gif

QUOTE(Omorfi @ 2013 10 06, 20:46)
šiandien nupirkom vieną žuvį - pavadinimo neatsimenu blush2.gif  ir kaip įlindo į tą kriauklę, taip ir nebeišlenda. matyt patiko jai ten

Na man kartą viena į kriauklę įlindo ir juoduot pradėjo, nes įstrigo ir išlyst nebegalėjo, teko gelbėt ir reanimuot doh.gif Daugiau jokių kriauklių schmoll.gif

QUOTE(gitulia @ 2013 10 07, 08:14)
Mano akva uzpuole bedos...

Galvos nukirst neduočiau, bet labai panašu į heksamitozę arba kitą žarnyno infekciją, tik niekur neradau info apie kitas ligas, kurių simptomas balti kakiai, paprastai visada balti ka = heksamitozė verysad.gif

Juwel'io apšvietimą man už kažkur 100 Lt perdarė dėdė Jonas iš Skelbiu.lt biggrin.gif Pasekmė, kad sumažėjo maitinimo angos, jau dabar nenuėmus dangčio rankos neįkiši, bet kitaip ir neįmanoma ten dėl tech. dalykų.

Jolancike, Dilma, o pas jus kaip supratau samanėlė ta pati, viena iš kitos užsiveisėt, jungiuosi ir aš į būrį, pasisodinau ir niekam nesakysim dabar kaip ji vadinasi lotuliukas.gif Dar nesakysiu kaip aš ją pasodinau mandrai blush2.gif , bet jeigu prigis įdėsiu nuotrauką pasidžiaugt, kol kas tuk tuk tuk į medį 3 kartus, kažko nebenori pas mane augt samanaos, arba kiti augalai jas nustelbia arba nepatinka parametrai, o gal manau sau kai daug krevečių samanoms nepatinka, kad jas pastoviai trypia g.gif , nu bet gal ne - nesamonė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginiukas @ 2013 10 07, 10:16)

Jolancike, Dilma, o pas jus kaip supratau samanėlė ta pati, viena iš kitos užsiveisėt, jungiuosi ir aš į būrį, pasisodinau ir niekam nesakysim dabar kaip ji vadinasi lotuliukas.gif

irnesakyk.gif apie tą samaną jokių paslapčių - čia willow antipyretica.O pas mane ant medžio kita jau auga. Vat jos pvadinimo tai topsecret.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 10 07, 09:21)
irnesakyk.gif apie tą samaną jokių paslapčių - čia willow antipyretica.O pas mane ant medžio kita jau auga. Vat jos pvadinimo tai  topsecret.gif biggrin.gif

Ohos kaip čia ir nesusinarpliosi žmogus doh.gif O kodėl Wilow nebeaugini g.gif per greit augo unsure.gif
Atsakyti